ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ!!!

Reaction score
15.548
Απάντηση: ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ!!!

Λογικα ο sony 15 ειναι ο ποιο κινηματογραφικος ....απο εκει και περα το χαος.......

Eαν θελεις παιχνιδια παιρνεις εναν beng 6000 η epson 5500.....

Reaction score
150
O Sony τελευταίος σε sharpness και φως αλλά σίγουρα κινηματογραφικός αφού θυμίζει ελληνική αίθουσα σινεμά!:143:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ!!!

O Sony τελευταίος σε sharpness και φως αλλά σίγουρα κινηματογραφικός αφού θυμίζει ελληνική αίθουσα σινεμά!:143:
Οπως και να το δεις ομως ειναι πρωτος.....με πιανς...:136:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.715

Συμφωνάτε βλέπω εσείς οι δυο!:128:

Reaction score
150
χωρίς πλάκα πάντως είναι δύσκολη η επιλογή και ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματα του.

Ας πούμε ο BenQ παίζει και σε παραλία :)143:) μεσημέρι ενώ ο Panasonic παίζει χωρις αναμορφικό σε 2.40 οθόνη με το αυτόματο zoom function που έχει με μνήμη.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μαζεψα 9 προβολεις της μεσαιας κατηγοριας. Βαλτε τους με την σειρα προτιμησης σας

http://www.projectorcentral.com/par...4&pid_6=5627&pid_7=5171&pid_8=5037&pid_9=5160
Σημασια εχει να τους βαλουμε εμεις με την σειρα προτιμησης μας
η εσυ να μας πεις τι αγαπας σε μια εικονα?

(παντως οι δυο πρωτοι καλα ειναι εκει που βρισκονται...:121:)

Reaction score
433

Σημασια εχει να τους βαλουμε εμεις με την σειρα προτιμησης μας
η εσυ να μας πεις τι αγαπας σε μια εικονα?

(παντως οι δυο πρωτοι καλα ειναι εκει που βρισκονται...:121:)
Εγώ τους έβαλα με τα χαρακτηριστικά τους ώστε οι εμπειρότεροι να μας δωσετε τα φώτα σας από τον καλυτερο (για τα γουστα του καθενώς) προς τον χειρότερο. Καλή θα ήταν και η σειρα αξιολόγησης από τον best volue for money προς τον χειρότερο. Εγώ από την εικόνα αγαπώ το δυνατό μάυρο, να μην υπάρχει πέπλο μαύρο στις αποχρώσεις του , να έχει καλή κίνηση, πολύ φωτεινότητα μεγάλη εγγύηση, να μην είναι ευαίσθητος στην σκόνη. Ζητάω πολλά??!!!

Reaction score
433

Αληθεια ton vivitek τον βρίσκουμε κάπου στην Ελλάδα? Υπάρχει μαγαζί που τους πουλάει?

Reaction score
15.548

Εγώ τους έβαλα με τα χαρακτηριστικά τους ώστε οι εμπειρότεροι να μας δωσετε τα φώτα σας από τον καλυτερο (για τα γουστα του καθενώς) προς τον χειρότερο. Καλή θα ήταν και η σειρα αξιολόγησης από τον best volue for money προς τον χειρότερο. Εγώ από την εικόνα αγαπώ το δυνατό μάυρο, να μην υπάρχει πέπλο μαύρο στις αποχρώσεις του , να έχει καλή κίνηση, πολύ φωτεινότητα μεγάλη εγγύηση, να μην είναι ευαίσθητος στην σκόνη. Ζητάω πολλά??!!!
ακομα δεν εχει βγει τετοιο μοντελο.....:137:

στην ουρα λοιπον......:126:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Λογικα ο sony 15 ειναι ο ποιο κινηματογραφικος ....απο εκει και περα το χαος.......

Eαν θελεις παιχνιδια παιρνεις εναν beng 6000 η epson 5500.....
Κωστα διαφωνω μαζι σου οσο αφορα τον benq 6000 γιατι τον ξερω καλα.
Υποθετω οτι τον εχεις δει στην 92αρα της Projecting & Sounding Art.
Σ'αυτην την διασταση οντως εχει παρα πολυ φως και λες να'χαμε το ps3 να παιζαμε...
Ομως υπαρχει ζωη και σε αλλες διαστασεις,οπως ας πουμε στις 136' που βλεπω εγω.Εκει το φως ειναι εκ των ων ουκ ανευ!
Ειπαμε δεν ειναι runco q750i,δεν ειναι sony vpl-w85(πως θα μπορουσε αλλωστε) κλπ ειναι προβολεας του 2χιλιαρου ok
αλλα σιγουρα ειναι κινηματογραφικος 100%.
Εσυ που εισαι εμπειρος αν τον πετυχεις πουθενα ασχολησου λιγο μαζι του και θα καταλαβεις τι εννοω.

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.715

Εγώ από την εικόνα αγαπώ το δυνατό μάυρο, να μην υπάρχει πέπλο μαύρο στις αποχρώσεις του,

Sony vpl-w85 με 5.500 €

να έχει καλή κίνηση,

Sony vpl-w85 με 5.500 €, ή Epson EH-TW5500 με 2.500€

πολύ φωτεινότητα

BenQ W6000 με 2000€

μεγάλη εγγύηση,

Epson

να μην είναι ευαίσθητος στην σκόνη.

Όλοι οι DLP

Ζητάω πολλά??!!!

Σου απάντησε ο φίλος από πάνω, στην ουρά!
:126:

Reaction score
433

Αληθεια ton vivitek τον βρίσκουμε κάπου στην Ελλάδα? Υπάρχει μαγαζί που τους πουλάει?
αυτό το ξερει κανένας

Reaction score
15.548

Κωστα διαφωνω μαζι σου οσο αφορα τον benq 6000 γιατι τον ξερω καλα.
Υποθετω οτι τον εχεις δει στην 92αρα της Projecting & Sounding Art.
Σ'αυτην την διασταση οντως εχει παρα πολυ φως και λες να'χαμε το ps3 να παιζαμε...
Ομως υπαρχει ζωη και σε αλλες διαστασεις,οπως ας πουμε στις 136' που βλεπω εγω.Εκει το φως ειναι εκ των ων ουκ ανευ!
Ειπαμε δεν ειναι runco q750i,δεν ειναι sony vpl-w85(πως θα μπορουσε αλλωστε) κλπ ειναι προβολεας του 2χιλιαρου ok
αλλα σιγουρα ειναι κινηματογραφικος 100%.
Εσυ που εισαι εμπειρος αν τον πετυχεις πουθενα ασχολησου λιγο μαζι του και θα καταλαβεις τι εννοω.
Aν μιλαμε για 136"ιντσες Μανο μου δεν διαφωνω.....:126:

Staff online

• abcd
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος