ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΕΑ EPSON TW600 HELP!!!!!!

Reaction score
0
Ρε παιδιά ψάχνω για βάση για τον EPSON tw600 (οροφής). Βοηθήστε με, τι μάρκα να πάρω (έως 150€ το πόλυ) και σε τι απόσταση από την οροφή πρέπει τοποθετηθεί ο προβολέας (0 έως 15 εκ. ή παραπάνω)?

παιδιά ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Υ.Γ.κατά προτίμηση θα ήθελα η βάση να παίρνει και άλλα μοντέλα για να μην αλλάζω βάση με προβολέα.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.246
Απάντηση: ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΕΑ EPSON TW600 HELP!!!!!!

Δες εδώ. Εγώ έχω πάρει το Product ID: 3010 και δείχνει αρκετά γερό (οι προδιαγραφές του είναι για φορτίο 20 κιλών).
Γενικά, το ιδανικό είναι η πορεία του φωτός να είναι από το φακό στην οθόνη και από εκεί στα μάτια των θεατών. Φαντάσου ότι παίζεις μπιλιάρδο και υπολόγισε τις γωνίες. Πάντως στις συμβατικές λευκές οθόνες χαμηλού κέρδους, αυτό δεν είναι τόσο κεφαλαιώδους σημασίας.
Πρόσεξε τέλος, ότι ο προβολέας σου στο άκρο τηλεφακού του ζουμ χάνει πολλή (~[FONT=Arial,Helvetica][FONT=Arial,Helvetica]45%[/FONT][/FONT]) από τη φωτεινότητά του.

Reaction score
0
Omni mount από τον Νάκα στα 110 ευρώ. Δούλεψε τέλεια με τον 600άρη, με ζόρισε ελαφρά αλλά δούλεψε και με τον 700άρη. Περιεργο αφου υποτίθεται πως έχουν το ίδιο σασί. Πολύ μεγάλη βάση (φαντάσου κάτι σαν χοντρή σχάρα) πάνω στην οποία προσαρμόζεται ο κάθε προβολέας. Δέχεται όλους τους προβολείς με βάρος μέχρι 11 κιλά. Αρκετά δύσκολη τοποθέτηση, αλλά μεγάλη παραμετροποίηση. Προσοχή, έχει σε πολλές διαστάσεις, οπότε πάρε μαζί σου τη σελίδα από το manual που αναφέρει τις αποστάσεις μεταξύ των βιδών (καλό είναι να την έχεις μαζί σου oπουδήποτε και αν ρωτήσεις). Δες και μια ματια στο site: http://www.omnimount.com

Reaction score
63
Omni mount από τον Νάκα στα 110 ευρώ. Δούλεψε τέλεια με τον 600άρη, με ζόρισε ελαφρά αλλά δούλεψε και με τον 700άρη. Περιεργο αφου υποτίθεται πως έχουν το ίδιο σασί. Πολύ μεγάλη βάση (φαντάσου κάτι σαν χοντρή σχάρα) πάνω στην οποία προσαρμόζεται ο κάθε προβολέας. Δέχεται όλους τους προβολείς με βάρος μέχρι 11 κιλά. Αρκετά δύσκολη τοποθέτηση, αλλά μεγάλη παραμετροποίηση. Προσοχή, έχει σε πολλές διαστάσεις, οπότε πάρε μαζί σου τη σελίδα από το manual που αναφέρει τις αποστάσεις μεταξύ των βιδών (καλό είναι να την έχεις μαζί σου oπουδήποτε και αν ρωτήσεις). Δες και μια ματια στο site: http://www.omnimount.com
Πράγματι πολύ καλή βάση. Την έχω πάρει και έχω κρεμάσει ρτον vw-60 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν μάλιστα κάνεις λάθος στο ύψος, η κολώνα της επεκτείνεται!! Επισης, σε περίπτωση που είναι λίγο στραβός ο προβολέας, έχεις τη δυνατότητα να δώσεις κλίση στη βάση του, με τα βιδάκια που έχει στην κορυφή, ελαχιστοποιόντας έτσι την (απαράδεκτη, αλλά καμιά φορά αναγκαία) λύση του keystone!!!

Reaction score
0
Πράγματι πολύ καλή βάση. Την έχω πάρει και έχω κρεμάσει ρτον vw-60 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν μάλιστα κάνεις λάθος στο ύψος, η κολώνα της επεκτείνεται!! Επισης, σε περίπτωση που είναι λίγο στραβός ο προβολέας, έχεις τη δυνατότητα να δώσεις κλίση στη βάση του, με τα βιδάκια που έχει στην κορυφή, ελαχιστοποιόντας έτσι την (απαράδεκτη, αλλά καμιά φορά αναγκαία) λύση του keystone!!!
λεω να παρω την OMNIMOUNT PDM 2, η βάση ταιριάζει και φαίνεται ότι κάνει και για μελλοντικές αναβαθμίσεις. 110€

τι λέτε?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.486
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid