ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ HDTV SONY HDR-SR7

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Η ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ HDTV 1080i , SONY HDR7E.

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά :
Ενσωματωμενος σκληρός δίσκος 60 GB , με ικανότητα αποθηκευσης 22 ΩΡΩΝ συνεχόμενης λήψης σε Υψηλή ανάλυση.

Οπτικό Zoom10x. Ψηφιακό Zoom20x. Οθόνη2.7" Touch Panel.
Κάρτα ΜνήμηςMemory Stick Duo. ΕίσοδοιΕίσοδος USB Είσοδος μικροφώνου. ΈξοδοιHDMI Output Audio Out S-Video Out USB Video Out.

Λοιπά Χαρακτηριστικά : Σταθεροποιητής SteadyShot. Τεχνολογία x.v.Colour για πιο ζωηρά χρώματα. Σύστημα ήχου Dolby 5.1
Φωτογραφική μηχανή με 6,1 MPIXELS ανάλυση.

Απλώς είναι καταπληκτική σε αυτά που κάνει , την έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα, δεν έχει απολύτως κανενα πρόβλημα. Αγοράστηκε πρίν 4 μήνες 1400 ευρώ.Είναι μαζί με το κουτί της και τα συνοδευτικά εξαρτήματα, βιβλία και CD με προγράμματα.

Μαζί δίνεται ΔΩΡΟ , μια ΔΕΥΤΕΡΗ μπαταρία με δυνατότητα ΣΥΝΕΧΟΥΣ λήψης μέχρι και 2,5 ώρες.
Αρα μαζί με την 1 ώρα που κρατάει η δική της μπαταρία, ΣΥΝΟΛΟ 3,5 ώρες ΧΩΡΙΣ φόρτιση μπορείτε να κάνετε ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ λήψεις...!!
Επίσης δινεται και ΘΗΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ της SONY για την προστασία της...
Επίσης δίνεται και κάρτα MemoryStick 1GB για αποθήκευση φωτο.

ΤΙΜΗ 1.100 ευρώ.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ HDTV SONY HDR-SR7

ελα να το κατεβάσουμε ακομη 50 ευρώ, γιατι θέλω να πάρω άλλο τύπο βιντεοκάμερας.

1050 ευρώ......

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ............

999 ΕΥΡΩ............

τελευταία ευκαιρία .............

Η καμερα είναι σε ΑΨΟΓΗ κατάσταση

Reaction score
1
Νομιζω θα συμφωνησετε οτι εδω περα αγοραζουμε και πουλαμε "μεταξυ μας",δεν ειμαστε κανα forum του 1.000.000 επισκεπτων.

Εως εκτουτου,θα περιμενε κανεις οτι οι υποψηφιοι πωλητες θα ηθελαν ισως για λογους ηθικης ταξεως να προσφερουν (έστω στην τελικη προσφορά) τις μεταχειρισμενες συσκευες τους σε τιμες χαμηλοτερες απο οσο στοιχιζουν καινουριες σε εγχωρια καταστηματα.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ HDTV SONY HDR-SR7

Νομιζω θα συμφωνησετε οτι εδω περα αγοραζουμε και πουλαμε "μεταξυ μας",δεν ειμαστε κανα forum του 1.000.000 επισκεπτων.

Εως εκτουτου,θα περιμενε κανεις οτι οι υποψηφιοι πωλητες θα ηθελαν ισως για λογους ηθικης ταξεως να προσφερουν (έστω στην τελικη προσφορά) τις μεταχειρισμενες συσκευες τους σε τιμες χαμηλοτερες απο οσο στοιχιζουν καινουριες σε εγχωρια καταστηματα.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Η Βιντεοκάμερα ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ με ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο μια ώρα χρήση και μου κόστισε ΜΑΖΙ με extra μπαταρία + Θήκη + Memory sticκ κάτι περισσότερο απο 1500 ευρώ.
Η κάμερα στο SKROUTZ.gr ξεκινάει ΑΠΟ 949 ΜΕΧΡΙ 1423 ΕΥΡΩ.

http://www.skroutz.gr/s/28005/Sony-HDR-SR7.html?keyphrase=SONY+HDR-SR7

ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΗΝ συμμετέχεις, αλλά αυτό που κάνεις ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ απο το AVSite.

Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban):

• H υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (Trolling)
ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

και για λόγους "ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ" η αγγελία συνεχίζει κανονικά... μόνο για ενδιαφερόμενους

Reaction score
426
Σίγουρα, πριν αποφασίσουμε να αγοράσουμε κάποιο μεταχειρισμένο προιόν, έχουμε κάνει όλοι την "βόλτα" μας στα γνωστά μαγαζιά για να δούμε αν μας συμφέρει η τιμή ή όχι.

Οπότε ας μείνουμε σε αυτή την πρόταση:
"ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΗΝ συμμετέχεις"

Reaction score
1
Ακριβως επειδη ολοι εχουμε κανει και την βολτα μας,νομιζω οτι τετοιου ειδους αγγελίες θα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικες για να μην εκτίθεται άσκοπα ο...βάζων την αγγελία βγαινοντας όργιλος και μοιραζοντας ποινες σε καποιον που παρατηρησε το προφανες!
Κατα τα αλλα ειμαι προθυμος να δεχτω οποιαδηποτε νεα ποινη για αυτο το θεμα,ο καθεις κρινεται απο τις πραξεις του.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

O καθένας κρίνεται απο τις πράξεις και ειδικότερα οταν ΔΕΝ τους ενδιαφέρει το αντικείμενο....

Εαν εγώ θελω να την πουλησω 100.000 ευρώ ή 10 ευρώ είναι δικό μου θέμα και κανενός αλλου...... ΔΕΝ υποχρέωσα ΚΑΝΕΝΑ να την αγοράσει.

Ειρωνικές κριτικές του τύπου "Νομιζω θα συμφωνησετε οτι εδω περα αγοραζουμε και πουλαμε "μεταξυ μας",δεν ειμαστε κανα forum του 1.000.000 επισκεπτων." ή αντίστοιχα ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ κριτικές του τύπου "Εως εκτουτου,θα περιμενε κανεις οτι οι υποψηφιοι πωλητες θα ηθελαν ισως για λογους ηθικης ταξεως να προσφερουν... " ή "για να μην εκτίθεται άσκοπα ο...βάζων την αγγελία" .....δεν κατάλαβα ρε φίλε, ποιός είσαι και εκφράζεσαι έτσι ουσιαστικά εναντιον μου ?

Ετσι απλά μην ξανασχοληθείς μαζί μου οριστικά.

Reaction score
33
Για ποιό λόγο το flaming? Αυτή την τιμή θέλατε, αυτήν βάλατε. Τελεία και παύλα. Το αν είναι ακριβό ή φθηνό θα το κρίνει ο καθένας μόνος του. Καλό είναι βέβαια οι αγγελίες να είναι ταυτόχρονα και ευκαιρίες αλλά αυτό δεν είναι αναγκαίο. Ωστόσο δημιουργείται ένταση για ποιό λόγο? Ο Glyfadiotis έκανε μια παρατήρηση, απο εκεί και πέρα θεωρώ οτι υπάρχουν πιο ευγενικοί τρόποι να επιχειρηματολογήσει κάποιος και όχι να αποκαλεί τον άλλο "άσχετο". Αν εξαιρέσουμε το περι ηθικής τάξης δεν θεωρώ οτι έγινε trolling στην εν λόγω αγγελία. Έχω δέι πολύ χειρότερα σε άλλες. Με συγχωρείτε για την παρέμβαση, αλλά είμαι καθημερινός επισκέπτης του site, είμαι νέο μέλος και βλέπω οτι το avsite είναι μια παρέα και όχι ενα τυπικό φόρουμ. Άλλωστε αυτή είναι μια απλή αγγελία και όχι χώρος αντιδικίας. Όποιος θέλει, αγοράζει χωρίς να ταλαιπωρεί τον πωλητή και τους αναγνώστες της αγγελίας, όποιος δεν θέλει αγοράζει απο αλλού. Γνώμη μου πάντα. Επίσης θεωρώ την τιμή για όλο το πακέτο καλή. Πάντως η ποιότητά της ήταν εξαιρετική όταν την είδαμε με φίλο προ 1 μήνα. Εξαιρετική ευκρίνεια για mainstream 1080 κάμερα, πολύ καλός φακός.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ HDTV SONY HDR-SR7

...είμαι νέο μέλος και βλέπω οτι το avsite είναι μια παρέα και όχι ενα τυπικό φόρουμ.
Σωστά... έτσι είναι. Μια μεγάλη παρέα με κοινά ενδιαφέροντα.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ το σετ, να φύγει.

850 ΕΥΡΩ...

οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει PM.

Reaction score
2.557
Επειδή κι εγώ θεωρώ οτι αυτό δεν είναι ένα τυπικό forum αλλά club θα ήθελα να πώ ότι κατά τη γνώμη μου η παρατήρηση του Gryfadiotis θα μπορούσε να είναι απλά " νομίζω ότι καινούριο το βρίσκουμε χχχ ευρώ". Από την άλλη "το αφεντικό τρελλάθηκε" σε bold μάλλον δεν ταιριάζει στο club...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Η αγγελία αποσύρεται, άλλαξα γνώμη και ΔΕΝ τρελλάθηκα...

Reaction score
2.557
Re: Απάντηση: ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ HDTV SONY HDR-SR7

Η αγγελία αποσύρεται, άλλαξα γνώμη και ΔΕΝ τρελλάθηκα...
Πάνο ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλω... Η παρατήρηση μου πραγματικά ήταν υπερβολική ... Καταλαβαίνω ότι απλά έκανες χιούμορ...

Έχω βαρεθεί σε άλλα sites να βλέπω εμποροπανηγύρια... Πάρτε τώρα που γυρίζει κλπ.

Εν πάσει περιπτώσει, συγγνώμη...

Reaction score
1.213

Και να εισαι ευχαριστημενος με το infraction !!!!!!!!!!!

Για την αλλη φορα θα εχει δημοσιο πετροβολισμο !!! :204:

Και κοψιμο της γλωσσας που τολμησες να πεις τετοια πραγματα !!

Παλιο troll ,baiter ( απο το bouter ..δηλαδη το βουτυρο !!) :204:

Reaction score
6

Τον πρήξατε τον άνθρωπο…
Μια αγγελια εβαλε, δεν υποχρέωσε κανενα να αγοράσει ουτε πρόσβαλε …

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.492
Νεότερο μέλος
kostaskole99