ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!

Reaction score
0
καλησπερα σε ολη την παρεα ειμαι καινουργιος στο forum!!!
επειδη δεν γνωριζω πολλα απο προβολεις και τα λοιπα θα ηθελα την γνωμη σας!!!
σκεφτομαι να παρω τον epson tw 2000 θελω να μαθω αν το εχει κανεις ωστε να μου πει εντυπωσεις και αν στα λεφτα του υπαρχει καποιος αλλος που αξιζει περισσοτερο..???

:prof: θα ηθελα να μαθω επισης τι διασταση οθονης (ηλεκτρικης λογου χωρου) να παρω και τι μαρκα ποιες ειναι καλες???
η αποσταση θεασης απο το πανι μεχρι τον καναπε ειναι 5m...
σκεφτομαι για την Masterscreen τι λετε???

:prof: η πηγη που θα παιζει ο προβολεας ειναι το playstation 3 εχετε να μου προτεινεται κανενα καλο καλωδιο (10m) σε καλη τιμη και να παιζει στα 1080p??

:prof: και καμια βαση για τον συγκεκριμενο προβολεα καμια γνωμη???

ευχαριστω πολυ σε τι οτι και αν μου απαντησετε πανω στις ερωτησεις μου!!!!

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.246
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!

...και λέω κι εγώ, του κρέμασε ο προβολέας απ' το ταβάνι και τον κρατάει τεντωμένος στις μύτες των ποδιών! :p
Τη λειτουργία της αναζήτησης και το ευρετήριο, τα χρησιμοποίησες;

Reaction score
0

χαχχαχα καλο!!
και εγω οντος θα γελαγα αν εβλεπα καποιον να λεει ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!
και κοιταγα και εγραφε αυτα που λεω εγω!
οχι οτι ειμαι ομως για γελια!!
απλα τωρα μαθαινω το forum !
να εισαι καλα!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ο Epson δεν εχει κυκλοφορησει κανονικα ακομα οποτε δυσκολα θα βρεις καποιον να τον εχει.
Αρκετοι απο εμας τον ειδαν στην εκθεση αλλα προσωπικα δεν μπορω να σου μεταφερω τα συμπερασματα μου εαν δεν τον δω να παιζει "απο κοντα".
Εαν ενδιαφερεσαι και σε αλλους σε αυτα τα χρηματα θα πρεπει να μας ξεκαθαρισεις, φιλτατε Πανο, εαν σε ενδιαφερουν και οι DLP η εαν αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα με το rainbow η/και με την εγκατασταση.

Την Masterscreen δεν την γνωριζω...

Στο θεμα της βασης θα πρεπει να αποφυγεις τις γνωστες Vogels καθως..."δεν τα πανε καλα" με τους Epson, εαν τελικα καταληξεις σε Epson:happy_4:

Reaction score
0

ειδα στο πλασιο αλλα και σε αλλα μαγαζια οτι τον εχουν!!!

υπεθεσα οτι καποιος μπορει να το εχει και για αυτο ρωτησα...
ενδιαφερομαι ποιο πολυ για τον epson tw2000 ειδα τον tw 1000 και μου αρεσε αλλα αφου βγηκε ο tw 2000 θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για αυτο και ρωτησα...
αλλα οπως μου λες ανδρεα ισως να πρεπει να περιμενω και να δω εντυπωσεις οσο αφορα τον tw 2000 απο τους ειδικους!!
www.audioshop.gr εδω ειναι η οθονη που σου ελεγα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!

ειδα στο πλασιο αλλα και σε αλλα μαγαζια οτι τον εχουν!!!

...
Εαν ειναι ετσι τοτε θα πρεπει να με συγχωρεσεις αλλα και να με δικαιολογησεις καθως τις τελευταιες ημερες ειμαι καπως...εκτος και προσπαθω να συνηθισω νεα καθηκοντα.
Μεχρι Παρασκευη-Δευτερα θα ειμαι οκ και θα σου πω με σιγουρια, μαλιστα μπορει να τον δω και εως τοτε.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τελικα επικοινωνησα με την αντιπροσωπεια.
Ο βιντεοπροβολεας δεν εχει κυκλοφορησει ακομα και αναμενεται στις αρχες Δεκεμβριου.
Ολα αυτα που βλεπεις στα διαφορα καταστηματα ειναι διαφημισεις οτι θα...

Reaction score
0

να εισαι καλα ανδρεα!!
θα περασω σημερα απο το πλαισιο μιας και τον εχουν στο site τους και θα ρωτησω να δω!
μα καλα γιατι το κανουν ομως αυτο??? απορια...
ειναι δυνατον να βαζουν κατι χωρις να το εχουν??
δεν θα ημουν πελατης καποιου μαγαζιου αν εκανε και κανει τετοια ισα ισα δεν θα ψωνιζα τιποτα!
καλα εκανες και μου το ειπες να δω τι παιζει!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid