ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΑΓΟΡΑ ΔΕΚΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

fox

Reaction score
0
ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟ COMBOΔΕΚΤΗ ΤΗ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ!!! ΜΕΧΡΗ 200 EYRO ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΜΕΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!!!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Ενας πολύ καλός δέκτης Combo είναι ο ARION 8790 με ψηφιακή και επίγεια, στα 210 ευρώ...

Δές το σχετικό link...

Reaction score
5
μιας και μιλαμε για δεκτες...

υπαρχει δεκτης (σκετο) DVB-T με ψηφιακη εξοδο?

ειτε HDMI ειτε DVI-D...?

fox

Reaction score
0
ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ARION 8790- MVISION FCIS 7000-HUMAX DIGIFOX- TOPFIELD TF 5000 CI AΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .ΠΧ! DVB T DVB S RF IN RS UCAS ΤΗ ΘΥΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 5,1 ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΟΡΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΙΜΑ ??????? ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :(

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Να συμμετάσχω κι εγώ στις ερωτήσεις;

Πρόκειται για αγορά δέκτη, μόνο DVB-T. Η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση είναι κάτι σχετικά νέο, και η προσφορά δεκτών από τα καταστήματα πολύ μεγάλη και με τιμές δελεαστικές :? για τους μη γνώστες, που μπορεί να τους διαφύγει μια λεπτομέρεια που λείπει και αύριο θα καταστήσει το δέκτη κολοβό. Θα ήθελα να παρακαλέσω για οποιαδήποτε συμβουλή για να μην πάρω γουρούνι στο σακί. Δεν είναι τα Ευρώ που θα πάνε χαμένα, αλλά τη θέση μηχανημάτων σε αχρηστία λόγω κακής αγοράς τη βλέπω κάπως σαν προσωπική αποτυχία..

Reaction score
14
Μαρία ότι και να πάρεις καλό θα είναι. Humax, θα αγόραζα εγώ λόγω ότι είναι συμπαθητική τιμή του και είναι και αρκετά γνωστό όνομα στα δορυφορικά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef