ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΗΧΕΙΑ

Reaction score
0
καλησπέρα σας, είμαι νέος στο forum και μάλλον χαμένος. ο λόγος που άρχισα να ψάχνω είναι επειδή είμαι άσχετος από ηχεία και χρειάζομαι βοήθεια.
Έχω βρεθεί με έναν ενισχυτή yamaha xr-v861, τον οποίο απέκτησα σε "ευκαιρεία" 600€ πρίν περίπου 10 ημέρες. ο πωλητής μου είπε ότι ήταν καλή περίπτωση και τον πήρα εντελώς παρορμητικά, καθώς είχα ένα μεγάλο πιστώτικο υπόλοιπο το οποίο μετά από λίγο καιρό θα έχανα.
Τώρα πρέπει να πάρω ηχεία και εδώ έχω πραγματικά χαθεί. Ο ενισχυτής είναι 7,1(αν θέλετε κάποια άλλη πληροφορία με ρωτάτε) και μου προτείναν τις εξής λύσεις: Crystal audio T3 kai Bose Accoustik 10. αρχικά η γυνάικα μου είπε λόγω μεγέθους και design τα bose, αλλά επειδή θα δώσουμε κάμποσα χρήματα θέλω να κάνω μια επιλογή που σίγουρα θα αξίζει.
Αυτή τη στιγμή την έχω πείσει ότι είναι καλύτερα να πάρουμε ηχεία βάσης και να φτιάξουμε ένα σύστημα τέτοιο, οπότε είμαι ανοιχτός και σε προτάσεις με ηχεία βάσης.
ο σκοπός που θέλω να επιτελούν τα ηχεία είναι
1. αν κάνουμε κάποιο πάρτυ να αποδίδουν καλά τη μουσική. μας αρέσουν οι 80λες.
2. αν βλέπουμε ταινία να έχουμε ένα καλό home cinema
3. να ακούμε μουσικούλα όταν καθόμαστε οι 2μας μετά τη δουλειά να χαλαρώοσυμε

αν παίζει ρόλο, ο ενισχυτής για το "home cinema" θα παίζει από ένα ps3. τα 1,2,3 παραπάνω είναι με σειρά προτεραιότητας

το maximum ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι περίπου 1200€, αλλά θα προτιμούσα να κινηθώ κοντά στα 800€. Ευχαριστώ

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.412
Από αυτά που αναφέρεις τα Crystal Audio σε καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό και είναι πραγματικά ηχεία και όχι κουδουνίστρες.

Reaction score
1
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΗΧΕΙΑ

Ρίξε μια ματιά αν θέλεις και εδώ Crystal Audio T3 THX.

Ανάμεσα στα Crystal Audio T3 και τα Bose, θα διάλεγα τα Crystal.

Reaction score
1.187

Τώρα πρέπει να πάρω ηχεία και εδώ έχω πραγματικά χαθεί. Ο ενισχυτής είναι 7,1(αν θέλετε κάποια άλλη πληροφορία με ρωτάτε) και μου προτείναν τις εξής λύσεις: Crystal audio T3 kai Bose Accoustik 10. αρχικά η γυνάικα μου είπε λόγω μεγέθους και design τα bose, αλλά επειδή θα δώσουμε κάμποσα χρήματα θέλω να κάνω μια επιλογή που σίγουρα θα αξίζει.
Tα Bose ξέχνα τα είναι επιεικώς απαράδεκτα, κοινώς για κλωτσιές...
Πεταμένα λεφτά!

Πολύ σημαντικό: Σε θέματα Hi-Fi, Home Cinema κλπ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΤΕ την γνώμη της συζύγου. ΠΟΤΕ!
Εάν το κάνουμε είναι σίγουρο ότι θα καταλήξουμε σε "πατάτα" και θα έχουμε πετάξει τα λεφτά μας σε ένα σύστημα που μπορεί να είναι ωραίο εμφανισιακά με ωραίο design, μικρά έως "αόρατα" ηχεία αλλά που σίγουρα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.918

Οριακά είσαι εντός budget φαίνεται για το THX-3D12 της Crystal Audio. Δε νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν τα Bose μπροστά του...
Μάλλον το ίδιο νομίζω κι εγώ. Τα άκουσα στην έκθεση, και το μόνο ττους "πρόβλημα" (των Crystal Audio), είναι πως είναι φθηνά...

Reaction score
1.187

Μάλλον το ίδιο νομίζω κι εγώ. Τα άκουσα στην έκθεση, και το μόνο ττους "πρόβλημα" (των Crystal Audio), είναι πως είναι φθηνά...
Nαι έπρεπε να τα έχουν τιμολογήσει κι αυτοί 16.000€ όπως το επετειακό της B&W για να μην τα σνομπάρουν οι "γνώστες" του hali-end!

BTW Τα άκουσες αυτά τα άσπρα γρανιτένια B&W; Δέν έπαιζαν τίποτα!!! Οχι 16.000€ αλλά ούτε 1600€ δεν θα έδινα!
Αντίθετα τα 802D που ήταν στο περίπτερο της McIntosh "κελαηδούσαν" παρόλο που οδηγούνταν από τους λαμπάτους τελικούς.

Reaction score
139
να προτεινω

για παρτακι ντισκο και σινεμα θα κοιταζα και προς JBL μερια (λιγο πιο αλμυρα σε τιμη)
ακομη και τα KEF σειρας IQ
σίγουρα οχι bose...
τωρα απο crystalaudio δεν εχω δοκιμασει.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.782
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo