ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤV

Reaction score
0
Παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει εχω μπερδευτει ακουστε,, αποσταση 3 μετρα χρηση για καναλια digea συνδεση με εξωτερικο σκληρο για αναπαραγωγη ταινειων mkv και avi αρχεια με ελληνικους υποτιτλους και κανα ποδοσφαιρο που και που,δεν ειμαι φανατικος!!η τηλεοραση θα μπει στον τοιχο δεν θελω εξωτερικο media player και διαφορετικα τηλεκοντρολ (μεχρι τωρα ετσι τα ειχα και αγανακτησα!!!)Την tvβεβαια την αλλαζω γιατι ειναι μικρη και θα παει για κρεβατοκαμαρα Μπατζετ οχι πανω απο 1200€

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤV

συνδεση με εξωτερικο σκληρο για αναπαραγωγη ταινειων mkv και avi αρχεια με ελληνικους υποτιτλους
Samsung ή LG.Απλά όσοι έχουν LG ας μας πούν αν έχει διορθώθει η αδυναμία αναγνώρισης του ήχου DTS.
Κοίτα ποιές είναι μέσα στο μπάτζετ σου να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.
Αν μπορείς να βάλεις 46άρα θα είσαι μιά χαρά.

Reaction score
1

Samsung ή LG.Απλά όσοι έχουν LG ας μας πούν αν έχει διορθώθει η αδυναμία αναγνώρισης του ήχου DTS.
Οχι ακόμα τουλάχιστον με το τελευταίο fw στη δικιά μου...αλλά καλά που το είπες να δω μήμως υπάρχει κάτι καινούριο.Πάντως τα mkv που δεν έχουν DTS τα παίζει εξαιρετικά από τη USB, σαν ένα πολύ καλό media player, τουλάχιστον από το mede8er δεν έβλεπα διαφορές...

Reaction score
0
Samsung UE46D6100 ,leC650,LG 47LE7500 Kαι Philips 46PFL7655H η οποια εχει ampilight αλλα δεν ξερω αν παιζει τανειες με ελληνικουσ υποτιτλους? Η 46αρα χωραει μια χαρα και Σε αυτες τισ διαστασεις θα κοιταγα και εγω απλα δεν ξερω ποια ταιριαζει καλυτερα στις αναγκες μου και ποια εχει την καλυτερη εικονα!!!οι παραπανω ειναι μεσα στο μπατζετ μου αλλα δεν ξερω αν ειναι και οι καλυτερες περιμενω γνωμες!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

'Ολες που αναφέρεις είναι μοντέλα προς αντικατάσταση.
Φίλιπς και ταινίες δεν ... εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο 6μηνο.Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η συγκεκριμένη βάλε σε ένα σκληρό κάποια αρχεία που σε ενδιαφέρουν πήγαινε σε ένα κατάστημα και δες αν τα αναπαράγει.
LG 47LE7500
Δεν ξέρω σε τι τιμη την βρίσκεις αλλά σε σχέση με τις άλλες είναι ένα επίπεδο επάνω.Δεν ξέρω όμως τι κάνει μέσω της usb.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤV

Με τη usb δεν κανει τιποτα καμια philips δεν παιζει ξεχωριστους υποτιτλους μονο ενσωματομενους πηγα εχθεσς και δοκιμασα σε ενα καταστημα η samsoung τους παιζουν ολες..αλλα η philips απο οτι ειδα ειχε καλυτερη εικονα, δεν ξερω ποσο χρονοβορο ειναι να τους ενσωματωσεις ?αν ειναι ευκολο θα την αγοραζα αλλιως θα παρω την D6100 εσεισ τι λετε ρε παιδια ??βοηθηστε αν μπορειτε!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Av σου άρεσε τόσο πολύ πάρτην αλλά ρώτα στο κατάστημα αν αναγνωρίζει dts ήχο απο την usb(από όσο ξέρω δεν) γιατί τα περισσότερα mkv έχουν τέτοιο ήχο.
Η ενσωμάτωση δεν είναι δύσκολη αλλά πόσο διαρκεί δεν ξέρω καθότι δεν έχω ασχοληθεί.

Reaction score
0

Tο ρωτησα και αυτο, δεν υποστηριζει DTS αλλα δεν θα εχω προβλημα γιατι υποστηριζει το home cinema και θα ακουω το ηχο απο εκει.Η μετατροπη ειναι αυτη που με προβληματιζει, και φυσικα δεν ξερω αν πραγματι ειναι καλυτερη σε εικονα απο τη samsung η philips.Απο τη βοηθεια που μου εχετε προσφερei σε αυτο το site εμαθα οτι τον καλυτερο player τον εχει h samsung αλλα δεν εχει αbilight μετην εικονα θελω μια βοηθεια ακομα δεν ειμαι σιγουρος...sorry αν σας ζαλισα..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Tο ρωτησα και αυτο, δεν υποστηριζει DTS αλλα δεν θα εχω προβλημα γιατι υποστηριζει το home cinema και θα ακουω το ηχο απο εκει
Πώς θα τον ακούς από το home cinema;Η hdmi δεν στέλνει ήχο απο την τηλεόραση προς το home cinema.

Προσωπικά το ambilight δεν μου αρέσει καθόλου.Αν σε συγκινεί τότε η Φίλιπς είναι μονόδρομος.
Αναφορικά με την εικόνα τους,δεν έχω δει πουθένα τεστ της συγκεκριμένης Φίλιπς με μετρήσεις οπότε δεν μπορώ να καταλάβω πως συμπεριφέρεται.

Reaction score
0

Με coaxial ,δεν εχει hdmi το home cinema. Βασικα με ενδιαφερει να μην πεταξω τα λεφτα μου το abilight καλο ειναι αλλα δεν κολλαο κιολας η τηλεοραση με ενδιαφερει να ειναι καλη

nsk

Reaction score
12

Όσον αφορά την LG LE7500 που την έχω, από usb δεν παίζει αρχεία που είναι iso, m2ts, dts και εννοείτε bdrip. Με mkv δεν υπάρχει πρόβλημα ακόμα και με αρχεία 15gb που έχω δοκιμάσει.
Από θέμα εικόνας πάντως, είναι πολύ καλή στην πιστότητα των χρωμάτων.
Δες review εδώ:http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/3541-lg-37le7500-review.html

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

O ήχος περνάει απ την coaxial της τηλεόρασης;

Reaction score
1

Πάρε μια καλή τηλεόραση κι ας είναι και περασμένο μοντέλο και μαζί της πάρε και ένα καλό media player να σου παίζει τα πάντα και να μην ξανασκοτιστής με το θέμα !

Reaction score
0
οχι εχω αποκωδικοποιητη που δεν υποστηριζει dts και τον εχω συνδεση με coaxial στο home cinema και παιζει ολες τισ dts ταινειες (cryptoredi 200mp)και μου ειπαν οτι το ιδιο θα γινεται και με τη TV.
nsk υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους η LE7500?με avi ταινειες και υποτιτλουσς τι γινεται??

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Ναι αλλά εσύ θα δίνεις ήχο από την usb της τηλεόρασης.Αυτός δεν ξέρω αν περνάει απο κάποια ψηφιακή έξοδο της Φιλιπς για να πάει στον οποιδήποτε αποκωδικοποιητή.

nsk

Reaction score
12
Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤV

οχι εχω αποκωδικοποιητη που δεν υποστηριζει dts και τον εχω συνδεση με coaxial στο home cinema και παιζει ολες τισ dts ταινειες (cryptoredi 200mp)και μου ειπαν οτι το ιδιο θα γινεται και με τη TV.
nsk υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους η LE7500?με avi ταινειες και υποτιτλουσς τι γινεται??
Υποστηρίζει πλήρως Ελληνικούς υπότιτλους τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Μορφή αρχείου ταινιών που υποστηρίζεται (*.mpg/*.mpeg/*dat/*.ts/*.trp/*.tp/*.vob/*.mp4/*.mov/*.mkv/*.dvix/*.avi(motion-jpeg)/*.asf/*.
wmv/*/*.flv/*.avi(motion-peg)/*.mp4(motion-jpeg)/*.mkv(motion-jpeg))
Μορφότυπος εικόνας: DivX3.11, DivX4.12, DivX5.x, DivX6, Xvid1.00, Xvid1.01, Xvid1.02, Xvid1.03, Xvid1.10-beta-1/beta-2, Mpeg-1, Mpeg-2, Mpeg-4, H.264/AVC Μορφότυπος ήχου: Dolby Digital, HE-AAC, Mpeg, MP3, LPCM, HEAAC
Ρυθμός bit: Εντός 32 kbps έως 320 kbps(MP3)
Διαμόρφωση εξωτερικών υποτίτλων: *.smi/*.srt/*.sub (MicroDVD, Subviewer1.0/2.0)/*.ass/*.ssa/*.txt (TMPlayer)/*.psb (PowerDivX)
Διαμόρφωση εσωτερικών υποτίτλων: Μόνο XSUB (είναι η πιο κατάλληλη μορφή που χρησιμοποιείται στα αρχεία DivX6)

Αυτά...:107:

Reaction score
0
nsk Σε ευχαριστω για τισ πληροφοριες θα κοιταξω και το site της lg για περισσοτερα αμα εχω καμμια απορια θα ρωτησω...Για το ηχο που μου ελεγε ο gstriftos μαλλον εχει δικιο οσο αφορα τον ηχο μαλον μαμακιες μου ελεγαν απο το καταστημα..

Reaction score
0
Καλημερα Τελικα αγορασα την d6100 τη βρηκα ετοιμοπαραδοτη σε καλη τιμη σχετικα και την πηρα. Τωρα να δω τι θα κανω με τισ ρυθμισεις πρωτη φορα αγοραζω samsung αντε να δουμε!!!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καλοθέατη!
Αναμένουμε εντυπώσεις!

Reaction score
0
Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αρκετα θετικες παιζει σχεδον τα παντα απο usb με υποτιτλους αριστη σε hd υλικο,τα ψηφιακα χωρις κανενα προβλημα τα αναλογικα ψιλοχαλια ο ηχος δεν εχει μπασο,γενικα δεν εχει μπασο!!!αυτο εινα πραγματικα αρνητικο!! στο ποδοσφαιρο σταματησα να βλεπω θωλο χορταρι παιζει dts και dolby digital αλλα πρεπει να αλλαζεισ μονος σου την επιλογη του ηχου γιατι το βλεπει παντα σαν αναλογικο και μου φενετε δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν κανει εγγραφη σε σκληρο οσες φορες προσπαθησα δεν εγραψε!!! Για συνδεση στο διαδυχτιο δεν γνωριζω να πω γιατι στο σπιτη αρνουμε να βαλω συνδεση

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos