ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ LED,3D ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Reaction score
0
Καλημέρα παιδιά.θέλω να αγοράσω 3D τηλεόραση.θα σας πω τα χαρακτηριστικά που θέλω να έχει έτσι ώστε να μπορέσετε να με βοηθήσετε και να μου προτείνετε κάποιες tv.
1)τεχνολογίας led
2)40-46 ίντσες
3)internet tv
4)εάν υπάρχει δυνατότητα να παίζει matroska με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους
5)να παίζει Matroska και avi με ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους π.χ srt
και μία ερώτηση μπορούν αυτές οι τηλεοράσεις να παίζουν ταινίες κατεβασμένες από usb?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
0
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ LED,3D ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Samsung C7000 ή C8000. Ναι σε όλα και επιπλέον DLNA για media sharing.

Reaction score
0
Για να δεις 3D χρειάζονται αρκετές ίντσες οι 46 είναι το λιγότερο. γιατί δεν κοιτάς 50αρα πλάσμα .

Reaction score
3.341
Να μπω κι εγώ σφήνα ? ... Να μπω !
Μιας που μιλάμε για πολλές ιντσες και 3d οι ανισυχίες μου είναι οι εξής led h plasma και μιλάω για τις Κες c8000 και 50ντ20 το κακό είναι οτι μου αρέσουν και οι δύο.
Η 2η και πιό σημαντική γιατι να πάρω τώρα 3δ δεν είναι ακόμα μωρό ? μήπως αλλάξουν κάτι και τραβάω τα μαλιά μου μιασ και θα τα σκάσω χοντρά.... (και να έλεγα οτι περισεύουν και τα λεφτά....)

Σόρυ για την σφήνα και για τον προβληματισμό.

Reaction score
0
Ο δικός μου χώρος θέασης με οδήγησε σε 40'' LED μετά από αρκετό ψάξιμο πήρα την Samsung -UE40C6500UW η οποία υπερκαλύπτει τα δεδομένα σου στα 100HZ, την βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο σε μεγάλο γερμανικό κατάστημα στην Αθήνα που δεν είναι Online (δεν ξέρω αν επιτρέπεται η έμμεση διαφήμιση, θυμίζει Πλανήτη) καθώς σε όλα τα γνωστά μαγαζιά έχει εξαντληθεί, στα 1.000,00€ προσφορά από 1.300,00€.
Έκανα αμέσως software update, ρύθμισα τα κανάλια μου άμεσα και τα έσωσα στον Η/Υ ως backup.
Τις ταινίες που αναφέρεις τις υποστηρίζει με ενσωματωμένους ή ξεχωριστούς υπότιτλους είτε μέσω dvd, usb και μέσω Η/Υ dlna μετά το κατέβασμα σχετικής εφαρμογής δικτύωσης.

Video Decoder
• Supports up to H.264, Level 4.1
• H.264 FMO / ASO / RS, VC1 SP / MP / AP L4 and AVCHD are not
supported.
• XVID, MPEG4 SP, ASP :
–– Below 1280 x 720: 60 frame max
–– Above 1280 x 720: 30 frame max
• GMC 2 over is not supported.
• H.263 is not supported.
• Only Samsung Techwin MJPEG is supported

Audio Decoder
• Supports up to WMA 7, 8, 9, STD
• WMA 9 PRO does not support 2 channel excess multi channel or
lossless audio.
• WMA sampling rate 22050Hz mono is not supported.

Τέλεια εικόνα, πανεύκολη στη χρήση με πολύ καλές δυνατότητες δικτύωσης.

Τη συστήνω ανεπιφύλακτα..

Reaction score
0

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια,τις προτάσεις και για τον χρόνο σας.θα κοιτάξω τώρα τις τιμές τους και τα χαρακτηριστικά τους και θα πάρω αυτήν που θα με ικανοποιήσει περισσότερο.

Reaction score
0
Καλημέρα, επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για μια 40" 3d τηλεόραση, μπορεί κάποιος να μου πει αν οι Samsung c7000 και c8000 έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά; Εγώ δεν μπόρεσα να βρω τίποτα ουσιαστικό, μήπως μου διαφεύγει κάτι;

Reaction score
33
Καλημέρα, επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για μια 40" 3d τηλεόραση, μπορεί κάποιος να μου πει αν οι Samsung c7000 και c8000 έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά; Εγώ δεν μπόρεσα να βρω τίποτα ουσιαστικό, μήπως μου διαφεύγει κάτι;
Η C8000 έχει κάτι σαν υποτυπώδες local dimming (16 ζώνες) το οποίο σε μεγάλο βαθμό περιορίζει το clouding. (το clouding για πολλούς είναι ιδιαίτερα σπαστικό)

Reaction score
0

Παιδιά καλημέρα,

Νεούδι... και εγώ με την ίδια απορία/πόθο :116:!

Θέλω και εγώ μια 3D και είδα χθες στο Ηράκλειο μια καινούργια σειρά -νομίζω HX800 της Sony.

ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα αφού είχα δει πριν σε διπλανό μαγαζί τα αντίστοιχα της Samsung -με κούρασε πολύ, πονοκέφαλος, ενώ μου φαίνεται πλέον κιτς αυτό το πλαστικουρέ πλαίσιο από πλέξιγκλας, και Panasonic.

H Panasonic καλό 3D αλλά έχει τραγικά μειωμένο φως και σκοτεινιάζει ακόμη περισσότερο με τα γυαλιά η εικόνα. Έτσι μου φάνηκε....

Η Sony μου φάνηκε ΜΑΚΡΑΝ πιο ξεκούραστη και το μαύρο με ικανοποίησε απόλυτα. Κάτι 3D Κλιπάκια που είδα είπα ασυναίσθητα -και το ομολογώ πριν αρνητικά διατεθιμένος- ΟΥΑΟΥ...

Απλά μου είπαν πως για 52 ίντσες -διαβάζω πως είναι... σωστή διάσταση για 3D- θα πρέπει να περιμένω τον άλλοι μήνα...:144:

Ξέρει κανείς τιμές για 52 και 60 3D Sony;

Reaction score
0
Και μία ακόμη ερώτηση, ίσως άσχετη με το συγκεκριμένο topic. Μπορώ να παίξω 3D bluray/video με laptop ή χρειάζομαι συγκεκριμένο player; Φυσικά το laptop έχει Bluray drive και HDMI θύρα.

Μόλις γύρισα από κατάστημα Expert που είδα την C7000 και ο πωλητής μου είπε ότι θέλει 3D player αλλά δεν ήξερε για laptop. Αν είναι θέμα software τότε εντάξει αλλά αν θέλει νέο hardware μάλλον εγκαταλείπω :p

Reaction score
4

Δεν ξέρω να απαντήσω στα ερωτήματα που θέτεις, αλλά για 52 καλά σου είπαν.
Το 3D θέλει μεγάλη οθόνη. Τραγικά μεγαλύτερη απο ότι θα έπαιρνε κάποιος πραγματικά.

Νομίζω τελικά πως 3D μόνο σε προβολεα μπορεί κάποιος να φχαριστηθεί.... Που γεμίζει όλο το οπτικό πεδίο και δεν αφήνει τον περιβάλοντα χώρο στα άκρα του...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67