ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡA HOME CINEMA

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα.

Επειδη δεν ειμαι γνωστης των συστηματων home cinema θα ηθελα να με βοηθησετε λιγακι.
Ο χωρος που θα στηθει ειναι περι τα 30 τετραγωνικα. Το bubjet μου ειναι περιπου στα 1200€.
Σαν μια πτωτη εικονα εχω κατα νου για ενισχυτη τον Yamaha RX-V661 ή τον Denon AVR-1708.Ποιον προτεινεται?
Οσον αφορα τα ηχεια θα προτιμουσα κατα καλα για μπροστα για να μπορω να εχω καλο ηχο σε μουσικη.
Καθε γνωμη ευπροσδεκτη. Ευχαριστω πολυ.

Reaction score
0
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡA HOME CINEMA

σε καθε περιπτωση να παρεις κομματι κομματι το home cinema εγω εχω πριν δυο μηνες που εψαχνα προτιμησα τον Yamaha 659 μιας και θεωρω οτι το hdmi σε αυτην την κατηγορια τιμης δεν προσφερει κατι το ουσιαστικο..ισως αν το βρεις καπου παρολο που ειναι παλιοτερο μοντελο θα το βρεις και σε πολυ καλη τιμη. Για ηχεια μπροστα κοιταξε τα diamond 9.5 που εχω και ειναι πολυ καλα...ή τα 9.6 που ισως να θελουν και δυνατοτερο ενισχυτη.

Reaction score
0
To Yahaha RX-V661 τον βρηκα μεσα στα οικονομικα πλαισια που εθεσα, στα 380euro με τα μεταφορικα απο Γερμανια.Το Denon AVR-1708 λιγο παραπανω 410euro,απλα ειναι μικροτερος σε watt απο τον Yamaha.Μετα απο αρκετα διαβασμα μεσα στο forum ειπα να ανεβασω το μαρουλι για τα μροστα ηχεια μιας και με ενδιαφερει να ακουω αρκετα μουσικη και σκεφτομουν τα B&W 685.Ποια ειναι η γνωμη σας και για τους ενισχυτες αλλα και για τα ηχεια(αξιζουν ή ειναι απλως υπερτιμημενα.

Ευχαριστω,
Φιλικα Γιωργος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.470
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO