χρειαζομαι μια lcd 50-52 για επαγγελματικους λογους περιπου στα 2000ε,θα ηθελα να προτεινετε καποια μοντελα και καποιες προσφορες αν τυχον γνωριζετε
Σας ευχαριστω
Γεια σου!
Απ΄όσο γνωρίζω οι LCD βγαίνουν σε 52" ίντσες και όχι 50". Αυτές είναι πλασμα.
Τα 2000€ είναι λίγα για TV 52 ιντσών.
Από τα τελευταία μοντέλα η πιο φθηνή είναι ίσως η sharp 52X20
Απ΄όσο γνωρίζω οι LCD βγαίνουν σε 52" ίντσες και όχι 50". Αυτές είναι πλασμα.
Τα 2000 είναι λίγα για TV 52 ιντσών.
Από τα τελευταία μοντέλα η πιο φθηνή είναι ίσως η sharp 52X20
Thomas το
γνωριζω οτι χρηματα ειναι λιγα απλα ειναι για επαγγελματικους λογους και την θελω περισσοτερο για καλυψη του χωρου χωρις πολλες απαιτησεις,απλα μονο μια αξιοπρεπει εικονα και ενοειτε παλιο μοντελο
Για τον χώρο σου, και πλάσμα είναι μια χαρά... και σου προτείνω την εξής (και με αρκετά λιγοτερα χρήματα..1.248 ευρώ).................................................
Δεν θα ηθελα πλασμα φιλε μου δεν ξερω τι φοβαμαι, ειδικα τα πιο παλια μοντελα προτιμω κατι απο lcd
ευχαριστω
Και εγώ κατέχομαι από τον ίδιο φόβο....lcd έχω και εγώ...
Αλλά και η διαφορά τιμής είναι σημαντική, συν το γεγονός ότι θα έχεις καλύτερα κοντραστ στην εικόνα σου.. εξ άλλου, αν την στρώσεις καλά, δεν εμπνέεται κανείς κίνδυνος...
Αλλά και η διαφορά τιμής είναι σημαντική, συν το γεγονός ότι θα έχεις καλύτερα κοντραστ στην εικόνα σου.. εξ άλλου, αν την στρώσεις καλά, δεν εμπνέεται κανείς κίνδυνος...
danaos το γνωριζω και εγω για στρωσιμο και τετοια,μηπως μπορει να μας πει καποιος στην περιπτωση που δεν το κανεις τι συνεπεις θα εχεις?
To στρώσιμο είναι η εξής διαδικασία: δουλευει η TV σου περί τις 200 ώρες, αλλάζοντας πολύ συχνά τα κανάλια..(αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος..). Αυτό γίνεται για να μην μένει στατική εικόνα κάπου (π.χ. το λογότυπο του σταθμού). Η στατική εικόνα είναι αυτή που κάνει ζημιά στην οθόνη.