ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ Sli

Reaction score
143
ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ NVIDIA 6800GT ΤΗΣ MSI ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕ SLI MODE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ. ΑΛΛΑΞΑ ΟΜΩΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ SOFTWARE ΤΗΣ NVIDIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ SLI ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΤΑΝ EΛΕΓΧΩ ΤA PROPERTIES THΣ 2Ης ΚΑΡΤΑΣ ΑΥΤH ΦΑΙΝΕΤΑΙ OFFLINE (ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΑ). ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΣΗ ΠΑΝΑΤ Η 2Η ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΦΛΑΗΝ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΓΚΡΡΕΗΝΤ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ BIOS ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕς ΓΡΑΦΙΚΩΝ.
ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΤΥΣΑΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΙ ΕΔΩ....
ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΚΟ ΧΡΙΣΤΣΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Αν έχεις ακολουθήσει σωστά τις οδηγίες από τον κατασκευαστή του motherboard και η γέφυρα είναι καλή τότε:
Κάνε uninstall τους drivers και τρέξε το Detonator Destroyer http://downloads.guru3d.com/download.php?det=202 . Κάνε reboot και άσε τα XP; να μπουν την πρώτη φορά με default ρυθμίσεις, μετά κάνε update τους drivers με τους τελευταίους της nVidia τρέχοντας το setup και όχι από το control panel.

Reaction score
143
εχω ηδη χρησιμοποιησει uninstaller για τα drivers αλλα θα δοκιμάσω και το συγκεκριμένο και θα σας απαντήσω
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Reaction score
143
τελικα δεν δουλεψε το προγγραμματακι γιατι δεν αναγνωριζε την καρτα... οχι τιποτα αλλο, .... αλλα δεν εχει κε απντειτ
ευχαριστω για την προσπαθεια παντως

Reaction score
2
δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο!
το sli bridge το έχεις βάλει?
μήπως παίζει κάποια ρύθμιση στο bios?
τι τροφοδοτικό έχεις?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος