ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ DREAMBOX !!!

Reaction score
0
Μόλις τον απεκτησα οκ!
Ο ασχετος δεν μπορουσα να καταλαβω πως κανουμε απεγκατασταση και επιστροφη στο αρχικο της μαμας του περιβαλλον να το πω τελος παντων,και εννοω εναν dream800ρη που αγορασα σημερα μολις και ηταν το τελευταιο κομματι απο το καταστημα.Να πω βέβαια πως εν γνωση μου οι ανθρωποι εκει ειχαν δοκιμασει να του βαλουν της PLi το image.Ειπα κι εγω οκ γλιτωνω απο μια διαδικασια στην αρχη και απλα θα ικανοποιησω την αμμεση περιεργεια μου να τον δω να παιζει κατευθειαν μολις παω σπιτι.Τελικα καλυτερα να ηταν ασεταριστος και να τον πηγαινα βημα βημα παρα αυτη η σπαζοκεφαλια που μαλλον ειναι κατι απλο για ορισμενους εμπειρους φιλους απο εδω αλλα για μενα....Γι αυτο λοιπον οποιος φιλος εχει να μου υποδειξει καποια συμβουλη ή καποιον οδηγο για τετοιες δουλειες θα με βοηθουσε πολυ.Ευχαριστω προκαταβολικως.Αλεξανδρος.

Reaction score
124
Προσπαθώ να καταλάβω τι θέλεις να κανεις και δεν μπορώ. Γράψε ακριβώς τι θέλεις να κανεις.

Για να ξαναπεράσεις ένα image (original η μη) στην flash, και υποθέτοντας ότι έχεις DHCP στον ADSL router σου,άνοιξε τον δεκτη κρατώντας πατημένο το πάνω ή το κάτω βέλος.
Ο δεκτης θα πάρει IP ατό τον DHCP την οποια θα γράψει στο display.
Μετά άνοιξε ένα windows explorer ή ένα firefox και γράψε την IP του dreambox. Μετά ακολούθησε τις οδηγίες.

Reaction score
0
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ DREAMBOX !!!

Φιλε papako οκ το εκανα.Εγκετεστησα το εργοστασιακο interface και μετα τον οδηγο της πρωτης εγκαταστασης δεν μπορω να δω τα καναλια της nova με τοποθετημενη μεσα την καρτα.Μιλαω για αγορασμενη καρτα νομιμη και σε λειτουργια, μη παρεξηγηθω κιολας.
Πρεπει να κατεβασω καποια plugins σχετικα με την αναγωση της καρτας μου? και αν ειναι ετσι πως γινεται κατι τετοιο?

Reaction score
7.470
φιλε μου οι dream με original images δεν διαβαζουν κανενα αλλο συστημα κρυπτογράφησης εκτος απο το dream crypt γιαυτο χρειαζεσαι καποιο emu οπως το newcs,cccam,gbox,OsCam για να διαβασει την καρτα σου, το προβλημα ειναι οτι εσυ με τις γνωσεις που εχεις αν δεν κανω λαθος φυσικα δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις εγκατασταση emu σε cvs image γιαυτο καλυτερα εγκαταστησε image καποιας ομαδος οπως nabilo,pli,lt,newnigma και μετα κατεβασε απο τα dowloads του image το emulation που θες

Reaction score
0

Να συμπληρώσω στα (ακριβέστατα) γραφόμενα του φίλου Nakata ότι πρέπει να κατεβάσεις όχι μόνο το emulator αλλά και το configure (.conf) αρχείο του το οποίο περιέχει τις πληροφορίες για την ανάγνωση της κάρτας σου. Σε όλα τα καλά images που αναφέρονται από πάνω είναι διαθέσιμα για κατέβασμα.

Reaction score
0

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις και τη βοηθεια.Φιλε nakata σωστα υποθετεις δεν εχω γνωσεις linux και αλλων συναφων...αλλα μετα απο δυο μερες που το πρασπαθησα κατεληξα σε image Gemini 4.50 και κατεβασα απο εκει το scam 3.55 το οποιο δουλεψε κανονικα και διαβασε την καρτα μου.Πρεπει ομως να ανησυχω μηπως και ξαφνικα σταματησει καποια μερα μετα απο καποιο διαστημα? εχω ακουσει κατι τετοιες ιστοριες.
Χρειαζεται να κανω τιποτα αλλο με το pc καποια ρυθμιση μεσα στους φακελους του dreambox με τη βοηθεια του dcc ή απο τη στιγμη που αυτο εγινε μεσω image-emulator και download, ειμαστε οκ?

Reaction score
4.909

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις και τη βοηθεια.Φιλε nakata σωστα υποθετεις δεν εχω γνωσεις linux και αλλων συναφων...αλλα μετα απο δυο μερες που το πρασπαθησα κατεληξα σε image Gemini 4.50 και κατεβασα απο εκει το scam 3.55 το οποιο δουλεψε κανονικα και διαβασε την καρτα μου.Πρεπει ομως να ανησυχω μηπως και ξαφνικα σταματησει καποια μερα μετα απο καποιο διαστημα? εχω ακουσει κατι τετοιες ιστοριες.
Χρειαζεται να κανω τιποτα αλλο με το pc καποια ρυθμιση μεσα στους φακελους του dreambox με τη βοηθεια του dcc ή απο τη στιγμη που αυτο εγινε μεσω image-emulator και download, ειμαστε οκ?
Θα ανησυχήσεις...όταν έρθει η ώρα, αφού σου έπαιξε η κάρτα προς το παρόν είσαι ΟΚ
Απόλυτη εγγύηση δεν πρόκειται να έχεις φυσικά, αφού η κάρτα σου παίζει στο card reader του δέκτη με "προσομοίωση" (emulation) του συστήματος irdeto, το οποίο σημαίνει ότι δεν έχουν πληρωθεί τα σχετικά royalties ούτε έχει δοθεί καποια επίσημη άδεια και στις περιπτώσεις αυτές υπάρχει πάντα το ρισκο κάποια στιγμή (μετα απο ηλεκτρονικά αντίμετρα του πακέτου) η κάρτα να μην παίζει, κατι όμως που σ αυτό το σύστημα δεν έχει συμβει ακόμη... Αν πάντως επικοινωνείς με την υποστήριξη πελατών θα είναι καλό να μην αναφέρεις ότι η κάρτα σου παίζει σε card reader δεκτη dreambox

Reaction score
0

Eχω dreambox 7000s και μπορώ να σε βοηθήσω .
εχω σκληρό 40ντάρη 7700 στροφών γουεστερν ντιζινταλ
κανένα πρόβλημα.
μπορώ να σου προτείνω πολλά και διάφορα,να σου στείλω οτι
μπορώ.
προς το παρων πρέπει σαν καλή αρχή να φορέσεις το img 1.10
αν δεν το βρείς θα στο στείλω για να γίνουν ολα τα υπόλοιπα σωστά.
θα μπορείς μετά να δουλεύεις οποιο λογισμικό θέλεις η μάλλον
επειδή τα εχω ψαγμένα θα προτείνω με FTP η FlashWizard 6.3
ελληνικό να κάνεις τα πάντα.μονο πές μου στο CI την Μάρκα
της Μοντούλας ισως να θέλει ρύθμηση.....Αυτά προς το παρών.
[email protected]

Reaction score
0

Σε ευχαριστω παρα πολυ gpapakal αλλα δεν αντεξα αλλο και καλως η κακως τελικα τον εδωσα τον dm σε ενα καλο φιλο μεσα απο το forum.Τουλαχιστο γλυτωσα το διαζυγιο!!!
Να πω πως μαλλον καλως τον εδωσα διοτι θα πιασει τοπο καλυτερα στα χερια του φιλου που τον πηρε τουλαχιστον στη παρουσα χρονικη στιγμη μαλλον δε μου εκατσε καλα λογω ελλειψης χρονου.Να πω κατι αλλο ομως:μενοντας με τον παλιο μου δεκτη εναν commander 8600HD ειδα καπου μεσα στο menu του εκει που λεει για αναβαθμιση firmware και μεταφορα δεδομενων απο pc και δεκτη και αντιστοφως,και την εντολη για xkey ...τι ειναι αυτο? ξερει κανεις? στο manual δεν αναφερει τιποτα!

Reaction score
0

Να κάνω μία ερώτηση εδώ για να μην ανοίγουμε νέα threads:

Μου έπεσε στα χέρια ένας 500S
.
Ξέρει κανείς την αρχική του I.P.???

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514