ΒΟΗΘΕΙΑ για service 32' crt Samsung WS-32Z46V

Reaction score
0
Κύριοι καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά,

Πριν από 12 χρόνια περίπου εργαζόμουν σε εργαστήριο με επισκευές TV κτλ. Άλλαξα όμως αντικείμενο και από τότε δεν ξανασχολήθηκα με αποτελεσμα ότι αφήνεις να σε αφήνει και αυτό.
Πρόσφατα μου χάλασε μια Samsung 32' crt WS-32Z46V που έχω σπίτι. Την άνοιξα και με την βοήθεια ενός multimeter διαπίστωσα πως είχε κάψει τον ενισχυτή της υψηλής. Αγόρασα ένα αντίστοιχο τρανζιστορ γιατί το ίδιο δεν υπήρχε και το ξαναέκαψε όταν την άναψα. Δεν το έκαψε αμέσως αλλά μετά από 4-5 λεπτά λειτουργίας. Παρατήρησα ότι όσο πρόλαβε να παίξει η εικόνα άνοιγε προς τα δεξιά και αριστερά. Αγόρασα καινούριο τρανζίστορ αλλά αυτή την φορά άλλαξα και μερικούς ηλεκτρολιτικούς που έδειχναν "καραφλιασμένοι". Μάταια όμως, το ξαναέκαψε, αυτήν την φορά χωρίς να προλάβει να παίξει καθόλου. Μου είπαν ότι μπορεί να φταίει ο μετ/στης υψηλής. Τον έβγαλα και πήγα σε ένα μαγαζί και τον μέτρησαν, βρίσκοντάς τον καλό. Στον συλλέκτη του τρανζίστορ (με φορτίο) έχω 147v, χωρίς φορτίο έχω 190v. Μου είπαν ότι και αυτό είναι πολύ σωστό. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω wall_1 . Μήπως φταίει κάτι στο EAST-WEST και γι'αυτό τράβαγε την οθόνη δεξιά και αριστερά μέχρι να καεί την πρώτη φορά; Δεν έχω και σχέδιο.

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef