ΒΟΗΘΕΙΑ 37pf9731 Ή ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ Forum. ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΣ 37pf9731 ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ. ΗΤΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ? ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Value For Money? ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ? ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ Site ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ Forum. ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΣ 37pf9731 ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ.
και εγώ εντυπωσιάζομαι με το πόσος κόσμος την "πατάει" με καταναλωτικές πανάκριβες σαβούρες (including myself)..
sorry friend !

Reaction score
0
και εγώ εντυπωσιάζομαι με το πόσος κόσμος την "πατάει" με καταναλωτικές πανάκριβες σαβούρες (including myself)..
sorry friend !
ΦΙΛΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?

Reaction score
0
Νομιζω πως εχουν γραφτει πολλα για την εν λογω.Διαβασε σχολια για την ΑΜΟΙ και την Sharp Xd1 την 37αρα

Reaction score
0
Νομιζω πως εχουν γραφτει πολλα για την εν λογω.Διαβασε σχολια για την ΑΜΟΙ και την Sharp Xd1 την 37αρα
OK TΙΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΦΟΒΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ. Η 37pf9731 ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ 2100 ΩΣ 2900 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΠΟ 1250-1400. ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ MARKETING?

Reaction score
0
ΦΙΛΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?
Αναλόγως για τι χρήση την θές.
πχ Την θές για home cinema, δηλαδή βλέπεις ταινίες με κλειστά φώτα?, αν ναι τοτε ξέχνα τις lcd & plasma...
Την θές για ακριβό pc monitor? τότε βολέψου καλύτερα με κάποιο 19' με 300 ευρώ,
Την θες μόνο για εμφάνιση (μόστρα), τότε πάρε άφοβα lcd/plasma (μόνο σε αυτό είναι πραγματικά καλλές),
Την θές για να βλέπεις σε μεγάλο panel (>40) ειδήσεις και ποδόσφαιρο? τότε αβλεπή plasma.
Τώρα, το πάνελ εώς και 37' (16:9) έρχεται περίπου μία η άλλη με το 29 (4:3) οπότε (η αποψή μου είναι) εώς αυτές τις ίντσες αβλεπή και μόνο crt. Αξεπέραστη ποιότητα με ελάχιστα χρήματα, σε σχέση με αυτά που πληρώνουμε για να αγοράζουμε σκουπίδια (lcd&plasma).
Άν έχεις πραγματική ανάγκη για μεγάλο panel (>40), τότε εγώ σου προτείνω plasma και όχι lcd. Ειδικότερα την Panasonic του hitec (πολύ ανώτερη από την 37αρα που προτείνεις). Οι lcd το μόνο που δίνουν είναι HD, το οποίο μπορεί και ποτέ να μην χρησιμοποίήσεις (και θα το πληρώσεις πανάκριβα).

Αν ανέβεις ίντσες και φύγεις από την CRT, θα θυσιάσεις ποιότητα (και πολύ μάλιστα). Στο μαγαζί αυτό ΔΕΝ μπορείς να το καταλάβεις, γιαυτό πρόσεχε. και το καλύτερο contrast ΔΕΝ το έχει η ποιο φωτεινή (αυτή έχει το καλύτερο μούφα contrast), αλλά - συνήθως- αυτή με το ποιό σκοτεινό ΜΑΥΡΟ. Το μαύρο ΔΕΝ το καταλαβαίνεις σε σκηνές που έχουν και φωτεινα χρώματα αλλά σε σκοτεινές σκηνές. Αν έχεις laptop σε σκοτεινό δωμάτιο παίξε μια σκοτεινή οθόνη και παρατήρησε πόσο μαύρο είναι το backgrount της lcd οθόνης σου. Θα καταλάβεις τότε τι εννοώ....
Ελπίζω να σε βοήθησα

Reaction score
0
Η αλήθεια είναι ότι η 9731 είναι από τις καλύτερες LCD. Όμως παρότι έχει πάνελ 1920*1080 ΔΕΝ δέχεται σήμα 1080ρ από την HDMI της.
Προσωπικά στις 37 ίντσες πιστεύω ότι οι διαφορές σε πανελ 1080 με 720 δεν είναι πολύ ορατές. Αν πάρεις μια τηλεόραση 720ρ θα έχεις γλυτώσεις πολλά χρήματα με πολύ μικρή θυσία σε ποιότητα εικόνας. Με την διαφορά των χρημάτων μπορείς να ανέβεις λίγο σε ίντσες και να πας στις 40 ή τις 42, εφόσον ο χώρος σου το επιτρέπει.
Συμπερασματικά, για να σου προτείνουμε κάποια τηλεόραση πρέπει να μας πεις το budget σου και την χρήση που την προορίζεις, περίπου πόσες ώρες θα βλέπεις τηλεόραση και πόσες dvd ή HD υλικό. Οι τηλεοράσεις που διαπρέπουν σε θέαση SD και HD είναι μούφα για τηλεοπτικά κανάλια και τούμπαλιν.

Reaction score
0
H αποσταση θεασης ειναι 3,5μ μεχρι τωρα εχω μια medion lcd 30αρα οχι hd ready 1280Χ768, βλέπω καθημερινα tv για κανα 2ωρο κυριως dvd απο ενα απλό home cinema sony dav sb100 των 300ευρω. Μετα απο την γνωμη του jason13 ψαχτηκα στην αγορα για την Sharp XD1E την 37αρα η οποία δεν υπάρχει σε κανενα πολυκαταστημα μονο απο παραγγελια χωρις να ξερουν ποτε θα ρθει. Για να βγάλει τα 1920*1080 απο το απλο dvd μου θα βγει ? απο laptop dell d610 ? αν οχι το dvd που μπορει να βγαλει όλες τις δυνατοτητες του πανελ τι προδιαγραφες πρεπει να εχει? Ρίξτε αν θελετε τα φώτα σας.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ 37pf9731 Ή ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ Forum. ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΣ 37pf9731 ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ. ΗΤΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ? ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Value For Money? ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ? ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ Site ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Καλή τηλεόραση για τηλεοπτικό σήμα. Αλλά:

- Δεν δέχεται σήμα 1080p που σημαίνει ότι σε 2 χρόνια θα είναι πολύ ξεπερασμένη τηλεόραση.

- Είναι πανάκριβη

Στα χρήματα αυτά, ειδικά αν θέλεις να βλέπεις και dvd ή να συνδέσεις κάποιο Pc ή να είσαι έτοιμος σε 1-2 χρόνια για High-Definition υπάρχουν 2-3 τηλεοράσεις πολύ καλές ακόμα και σε μεγαλύτερες ίντζες. Αν είναι να δώσεις 2.500 Ευρώ μπορείς να πάρεις την 40άρα της Sony ή την 42άρα της Samsung ή να περιμένεις λίγο να δούμε και τις καινούργιες της LG. Με 2.000 Ευρώ στις 37'' ευκαιρία είναι η SHARP και με ακόμα λιγότερα παίρνεις την ΑΜΟΙ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.869
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef