ΒΟΗΘΕΙΑ!! Out of range μηνυμα...

Reaction score
4
Εχτες αγορασα το SONY DVD/DivX DVP-NS76H αφου ακουσα τα καλυτερα απο εδω και απο εκει για την σουπερ ποιοτητα στην εικονα που εχει και επειδη παιζει απροβληματιστα ελληνικους υποτιτλους.
Πηρα και ενα καλωδια απο HDMI σε DVI για να το συνδεσω στην 30'' LCD Thompson που εχει μονο dvi εισοδο και επαιζα με το pc μια χαρα ομως. Με το που τα συνδεω μου πεταει στα μουτρα το μηνυμα "Out of range".:mad_3: Ενταξει λεω, θα μπω με αναλογικο να δω μηπως απο default δινει κατι μεγαλυτερο απο οτι αντεχει η tv μου. Τα κατεβαζω ολα αλλα το μηνυμα εκει και δεν λεει να ξεκολλησει. Αφου ψαχνω στο διαδικτυο και αφου διαβασα 3 φορες το manual , τοτε ανακαλυψα κατι μικρα γραμματακια που ελεγαν οτι αδικα προσπαθω γιατι το dvi μου δεν ειναι HDPC compliant. Οποτε για τα παντα φταιει η tv μου.
Ωραια λεω την πατησαμε και το πηραμε για upscale αλλα κριμα απο το αναλογικο δεν ανεβαζει τιποτα. Οποτε και οταν παρω το ps3 εγω θα το βλεπω σαν να εχω το ps1.
Λοιπον υπαρχει τιποτα να αγορασω ή να κανω να λυσω το προβλημα μου??

Βοηθεια παιδες :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: !!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ!! Out of range μηνυμα...

Δυστυχώς είναι αυτό που λέμε τόσο καιρό...

Με το σύστημα HDCP πολλά προιόντα 2-3 ετών γίνονται άχρηστα πια. Είναι πραγματικά ανήθικο αυτό που κάνουν οι εταιρίες...

Εγώ έχω το εξης πρόβλημα: Δεν γίνεται εγκατάσταση στο pc του προγράμματος powerdvd hd-dvd επειδή η κάρτα γραφικών μου δεν έχει dvi hdpc copliant έξοδο!!!

Ψάχνω λύση οπότε θα σε ενημερώσω...

Reaction score
4
Εισαι θεος!!:cool_4:
Αλλα ενα που ειχε με δυο πορτες μονο ηταν στην εκπληκτικη τιμη των 250 δολ :crazy_1: :crazy_1:

155 πηρα τον player. Αλλα αμα ειναι να πεταξω την tv τοτε λιγα ειναι..

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Αυτό με τις 2 πόρτες έχει το ίδιο σύστημα (hdcp bypass?)

Υπάρχουν και players που κάνουν upconverting παρακάμπτοντας το hdcp... αλλά αν δουλέψει το κουτάκι θα το έχεις και για όλα τα μελλοντικά μηχανήματα που θα πάρεις!

Reaction score
4
Αυτο με τις 2 πορτες το εχασα το λινκ αλλα βρηκα ενα αλλο παρομοιο. Δεν εχω καταλαβει ομως. Εγω θελω με HDCP pass through ή οχι?

http://www.national-tech.com/catalog/dvisplitter.htm

Εσυ βρε χρηστο δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ψαχνεις γιατι αμα σου κανει νερα η καρτα με το προγραμμα , μονο καρτα φανταζομαι μπορεις να αλλαξεις.
Εγω παντως εχω περασει το HD 6.5 και στο λαπτοπ και στο μεγαλο το pc και δεν μου παραπονεθηκε και περασε κανονικα. Θες μηπως να σου στειλω αυτο που περασα εγω με ενα cd να το δοκιμασεις? Η να το ανεβασω πουθενα να το κατεβασεις?

Reaction score
4
Ωπα οσο ψαχνεις κατι θα βρεις. Λοιπον επεσα σε πολλους που παρακαλανε για χακαρισμα του HDCP για το δικο μου player αφου εχει βγει για αλλα πολλα players. Οποτε μαλλον γινεται και φτηνα με καποιον κωδικο και οποτε κατι τετοιο ψαχνεις και εσυ.
Για πες τι καρτα εχεις ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Το hd 6.5 παίζει μία χαρά...

Το hd 7.2 δεν εγκαθίσταται με τίποτα. Είπα λοιπόν μήπως με ένα ένα τέτοιο box (που κάνει ΒΥPASS και όχι pass-through) το HDCP μήπως μπερδευτεί το πρόγραμμα στην ΑΤΙ Χ1600 που έχω και μου κάνει εγκατάσταση...

Reaction score
5
Και γιατι δεν κρατάς το 6,5;;; Τι παραπάνω σου δίνει το 7.2;; βγαίνουμε λίγο off topic βεβαια.. ^^

Reaction score
4
Ναι χρηστο το 7.2 εχει πολλα προβληματα ακομη και δεν τολμησα να το βαλω. Πολυς κοσμος παραπονιεται.
Να σε ρωτησω σιγουρα δεν γινεται τιποτα με αλλους drivers? Σαν τους Omega ας πουμε?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef