ΒΟΗΘΕΙΑ

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους,

Έχω αγοράσει εδώ και κάτι μήνες το Sub της Velodyne DD10, για να συνοδέψω τα AS Aeolos. Όμως δυστυχώς λόγω έλλειψης γνώσεων, έχω δυσκολία στο σετάρισμα του με τα ηχεία μου. Υπάρχει κάποιος πολύ πολύ καλός γνώστης των Velodyne για να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ

Να υποθέσω ότι δεν γνωρίζει κανείς καλά το σετάρισμα των Velodyne ή ότι δεν υπάρχει διάθεση για βοήθεια?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663

γράψε μας τι δυνατότητες ρυθμίσεων έχει το σαμπ, ποιες ρυθμίσεις δοκίμασες, ποια τα προβλήματα που άκουσες και λες πως δυσκολεύεσαι στο σετάρισμα.

ποιος ο χώρος, ποια η τοποθέτηση ηχείων και ποια η τοποθέτηση του σαμπ

ριξε φωτός του χώρου

ποια τα υπόλοιπα συνοδά πλην των καλωδίων (χε χε)

σε τι μουσικό πρόγραμμα έχεις πρόβλημα, τι γίνεται σε 5.1 τι σε 2.1

τελος, τι ψάχνεις απο τον ήχο, ποιος είναι ο στόχος σου, ποιο το ζητούμενο αποτέλεσμα.

μετά από αυτά, το ξανασυζητάμε.

Reaction score
0

γράψε μας τι δυνατότητες ρυθμίσεων έχει το σαμπ, ποιες ρυθμίσεις δοκίμασες, ποια τα προβλήματα που άκουσες και λες πως δυσκολεύεσαι στο σετάρισμα.

ποιος ο χώρος, ποια η τοποθέτηση ηχείων και ποια η τοποθέτηση του σαμπ

ριξε φωτός του χώρου

ποια τα υπόλοιπα συνοδά πλην των καλωδίων (χε χε)

σε τι μουσικό πρόγραμμα έχεις πρόβλημα, τι γίνεται σε 5.1 τι σε 2.1

τελος, τι ψάχνεις απο τον ήχο, ποιος είναι ο στόχος σου, ποιο το ζητούμενο αποτέλεσμα.

μετά από αυτά, το ξανασυζητάμε.
Costa,

Όπως καταλαβαίνεις και ξέρεις καλύτερα από μένα, για τέτοιου είδους δουλειές, άκρη δεν πρόκειται να βγεί με photos και ανταλλαγή e-mails. Αυτό που θα ήθελα, έιναι αν υπάρχει κάποιο μέλος με την ευγενή καλοσύνη, διάθεση, χρόνο και επαρκείς γνώσεις να έρθει στον χώρο μου να με βοηθήσει, γιατί όπως είπα οι γνώσεις μου σε αυτό είναι από ελάχιστες ως ανύπαρκτες. Αν πάλι ζητάω πολλά, τότε δεν έχω άλλη λύση από το να απευθυνθώ στον Βιντεορυθμό.
Ευχαριστώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός