Βάσεις ηχειων B&W FS-N805

Status
Not open for further replies.
Reaction score
75
Βρέθηκα για λίγες μερες τώρα στις γιορτές στο πατρικό μου σπιτι και ψάχνωντας στην αποθήκη ανάμεσα σε αλλα καλούδια που ήξερα οτι ειχα αποθηκεύσει οπως ενα Pioneer Laserdisk μαζι με πανω απο 100 (κοντά 115 εαν θυμάμαι καλα) δικούς με ταινίες κυρίως αλλα και συναυλίες,
Βρήκα λοιπον πιςωχωμενες και τις εν λογω γνήσιες βασεις για τις οποίες δεν θυμόμουν καν οτι υπήρχαν καθώς ειχαν αγοραστεί σε μια περίοδο οπου σε ενα χρόνο και κατι ειχα κανει τέσσερις μετακομίσεις.

Το πρωτο πράγμα που θυμήθηκα οταν αντίκρισα το κουτι ηταν η ευκολία με την οποία αγοράζαμε κατι που κάποιες φορες μπορει να μην ηταν απόλυτα αναγκαίο οπως στη δικια μου περιπτωση και ολο αυτο ηταν συνεπακόλουθο της γεμάτης τσέπης εκείνη την εποχή του μακρινού 2002.

Στο θεμα μας λοιπον.
Θυμήθηκα οτι εχουν ανοιχτεί για να τις δω κατι που φαινεται απο το κουτι καθώς δεν τις εχω βαλει και απόλυτα καλα μεσα παλι.
Ειναι αχρησιμοποίητες,
Ειναι μαύρες,
Θυμάμαι οτι μπορούν να γεμίσουν με σκάγια ή άμμο.

Τις ειχα παρει γιατι ειχα δυο ζεύγαρια 805Ν που πούλησα πριν απο κανά δίμηνο και δε ξερω εαν μπορούν να δεχτούν και αλλες μάρκες ηχειων.
Το κουτι ειναι αρκετα βαρύ ισως πανω απο 15kg.
Αλλες λεπτομέρειες δε μπορω να δώσω μιας και δεν τις εχω ποτε συναρμολογήσει ούτε τις εχω δει στημένες κάπου άλλου.

Εχω φωτο απο το κουτι που μπορω να στειλω αμεςα σε email.
Τιμή 350€
Και καλο θα ηταν να δωθουν χερι χερι μιας και το βάρος ειναι αποτρεπτικό λογω κοςτους για αποστολή.

Για προσωπικούς λόγους δεν θα ηθελα να δημοσιεύω το κινητο μου τηλεφωνο οπότε θα παρακαλούσα τον οποιο ενδιαφερόμενο να ξεκινήσουμε την επικοινωνία μεσω p.m. και κατόπιν τα λέμε και τηλεφωνικά.
Ευχαριστω.

Reaction score
75
Να συμπληρώσω λέγοντας οτι δε γνωρίζω εαν ταιριάζουν και με τα μεταγενέστερα 805 απο τα δικά μου που ηταν τα Ν.
Εαν κάποιος απο εδω γνωρίζει ας μας το πει.

Reaction score
75
Πάμε στα 300 €υρώ αλλιώς θα παμε ebay.
Ευχαριστω του φίλους του φορουμ για το ενδιαφέρον.

Τελικα ξέρει κανεις εαν ταιριάζουν με αλλα ηχεια;

Last edited by a moderator:

Reaction score
75
Να πούμε 270€ ώστε να είμαστε σύμφωνοι με τις επιταγές του φορουμ αλλα για μια εβδομάδα ακομα.
Κατόπιν ebay ή θα βαλω γλάστρες επάνω :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::D:D:D:D

Reaction score
75
Επιτέλους βρήκα γλάστρες που ταιριάζουν γάντι με τις βασεις!
Μετα απο αυτη την εξέλιξη, λογικό ειναι να αποσυρθεί η αγγελια.:D:roflmao::D:roflmao::D

Πιστεύω οτι ετσι σετ οπως θα ειναι συν το γεγονος οτι ειναι μαύρες,
πιστεύω λοιπον οτι εαν απευθυνθώ σε γραφεία τελετών να εχω περισσότερες ευκαιρίες :D:roflmao::D:roflmao::D:roflmao:

Ευχαριστω το σάιτ για την φιλοξενία της αγγελίας.

Υ.Γ. Οφείλω να πω ενα ευχαριστω στους φίλους και στη φίλη που με τις προσφορές που μου έκαναν δε πληρώνεις ούτε το ΦΠΑ απο την αγορα καινούργιων.
Έλεος βρε παιδια, αγγελια πωλήσης ειναι και οχι εξεύρεση δόσης ναρκωτικών.
Δεν ειναι τελειωμένοι οικονομικά να ξέρετε όλοι όσοι βάζουν αγγελίες πώλησης.
Ας με συγχωρέσουν οι διαχειριστές και εαν νομίζουν οτι κάποιοι θίγονται ας το διαγράψουν.

Και παλι ευχαριστω το σάιτ.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.143
Members
38.537
Νεότερο μέλος
gkondos