Βάση Προβολέα

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.418
Μαζί με την αγορά του benq 1110 προμηθεύτηκα και την βάση οροφής
BRATECK PRB-2
http://www.avart.gr/products-2/brateck-prb-2-brateck

Όμως παρ όλο που έχει γίνει η στήριξη κανονικά, όλες οι βίδες και συνδέσεις είναι τακτοποιημένες επαρκώς, κατά την χρήση του benq παρουσιάζεται ένα ανεπαίσθητο, ορατό όμως από τους παράξενους σαν εμένα, τρέμουλο στην εικόνα, το οποίο οφείλεται στο ανεμιστηράκι του benq.

Ποια βάση θα προτείνατε σαν λύση? Διότι με αυτή που έχω δεν υπάρχει περίπτωση τακτοποίησης του του προβλήματος.

Εκτός αν αλλάζει ο ανεμιστήρας με κάτι ποιοτικότερο και πιο αθόρυβο με την ευκαιρία....

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Μαζί με την αγορά του benq 1110 προμηθεύτηκα και την βάση οροφής
BRATECK PRB-2
http://www.avart.gr/products-2/brateck-prb-2-brateck

Όμως παρ όλο που έχει γίνει η στήριξη κανονικά, όλες οι βίδες και συνδέσεις είναι τακτοποιημένες επαρκώς, κατά την χρήση του benq παρουσιάζεται ένα ανεπαίσθητο, ορατό όμως από τους παράξενους σαν εμένα, τρέμουλο στην εικόνα, το οποίο οφείλεται στο ανεμιστηράκι του benq.

Ποια βάση θα προτείνατε σαν λύση? Διότι με αυτή που έχω δεν υπάρχει περίπτωση τακτοποίησης του του προβλήματος.

Εκτός αν αλλάζει ο ανεμιστήρας με κάτι ποιοτικότερο και πιο αθόρυβο με την ευκαιρία....

Αγαπητέ Ιάκωβε θα μπορούσαν να μπουν ελαστικοί δακτύλιοι ανάμεσα στον προβολέα και τα σημεία στήριξης της βάσης ώστε να απομονωθεί ένα μέρος αυτού.

Επίσης αυτή η βάση έχει ανοχές λόγω επέκτασης στο δεύτερο κομμάτι

snip_20170124135452.png

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.418
Και εγώ πιστεύω ότι μία ποιοτικότερη βάση θα λύσει το πρόβλημα, θα ρωτήσω και τον Μανώλη, ασφαλώς.

Αρχικά θα δοκιμάσω και ελαστικούς δακτυλίους τώρα που το αναφέρετε...

Ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον!

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Ενδεχομένως εάν μειωθεί η απόσταση από το ταβάνι (εάν είναι αυτό εφικτό βέβαια), να μειωθεί αυτή η ταλάντωση λόγο μικρότερης ροπής που θα εμφανίζεται.

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Ενδεχομένως εάν μειωθεί η απόσταση από το ταβάνι (εάν είναι αυτό εφικτό βέβαια), να μειωθεί αυτή η ταλάντωση λόγο μικρότερης ροπής που θα εμφανίζεται.

Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο λόγω μειωμένου offset του προβολέα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.595
Δες και την εκδοχή το τρέμουλο να μην είναι από το ανεμιστηράκι, αλλά από τον χρωματικό τροχό.
Αυτός είναι που παίρνει πάρα πολλές στροφές και αν ξεφεύγει ελάχιστα η ζυγοστάθμισή του, τρέμει ο προβολέας και κατά συνέπεια η εικόνα.
Έχει παρατηρηθεί και σε άλλον προβολέα Benq W1000.
Το τρέμουλο δεν προέρχεται από το ανεμιστηράκι και αν τον πιάσουμε με τα χέρια σφικτά δεν τρέμει η εικόνα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.418
Μάλλον αυτό συμβαίνει. Αν τον κρατήσω απλώς, χωρίς δύναμη, το πρόβλημα παύει.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.418
Δες και την εκδοχή το τρέμουλο να μην είναι από το ανεμιστηράκι, αλλά από τον χρωματικό τροχό.
Αυτός είναι που παίρνει πάρα πολλές στροφές και αν ξεφεύγει ελάχιστα η ζυγοστάθμισή του, τρέμει ο προβολέας και κατά συνέπεια η εικόνα.
Έχει παρατηρηθεί και σε άλλον προβολέα Benq W1000.
Το τρέμουλο δεν προέρχεται από το ανεμιστηράκι και αν τον πιάσουμε με τα χέρια σφικτά δεν τρέμει η εικόνα.
Λέτε να το δω μ την εδώαντιπροσωπεία?
Μανώλη θυμάσε κατά την παραμετροποίηση που σε ταλαιπώρησε, με κάποιες παράξενες αποκλείσεις στα χρώματα πχ ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos