Βάση στήριξης για βιντεοκάμερα

Reaction score
0
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς βάση για στήριξη βιντεοκάμερας με κάποια βελτίωση στην σταθεροποίηση της;

έχω δει κάποια μονόποδα manfrotto...

...η αλήθεια είναι πάντως ότι στο HD φαίνονται τα πάντα..και το παραμικρό κούνημα...

Reaction score
14
Απάντηση: Βάση στήριξης για βιντεοκάμερα

Δεν σε βολεύουν τα τρίποδα?

Reaction score
155
αν θες φθηνο τριποδακι εχει ο κατερελος ενα κινεζικο με 35 ευρω.για τα λεφτα του ειναι τελειο.εχει υψος γυρω στο 1.8 μετρα.σκεφτομαι να το παρω.
http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=254_255&products_id=5648

σε manfroto που εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης κοστιζει 135 αλλα παει μεχρι 1.4 και το αντιστοιχο που παει 1.9μ κανει 199.πολλα λεφτα πιστευω αν το θες για ερασιτεχνικη χρηση.

Reaction score
164
Ο Μανώλης μιλάει μάλλον για βάσεις ώμου.
Δεν έχω ιδίαν πείρα, αλλά ξέρω ότι και εκεί, ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Ιδίως τα Steadicam είαναι πανάκριβα, αλλά τα θεωρώ υπερβολή για ερασιτεχνική χρήση.
Αν δεν θέλεις κάτι τέτοιο, δοκίμασε ένα καλό μονόποδο. Δεν προσφέρει την στήριξη του τρίποδου, σε καμία περίπτωση, ιδίως σε pan και tilt, αλλά και μόνο που θα παίρνει το βάρος της κάμερα, είναι μεγάλη βοήθεια. Το μεγάλο τους + είναι η ευκολία μετακίνησης με αυτά.
Τα τρίποδα... είναι τρίποδα. Τα ξέρεις φαντάζομαι.

Όσο αφορά τις μάρκες. Ξεκίνησε από όπου θέλεις, άλλαξε όσα θέλεις, σε Manfrotto θα καταλήξεις. Την πρώτη φορά που θα δεις το τριποδάκι των 30-40€ να στρεβλώνει, να τρέμει ή να το παρασύρρει ο αέρας ή κανένα καλώδιο θα το πετάξεις.
Γι' αυτό, χωσε κατ' ευθείαν το χέρι βαθιά και πάρε ένα Manfrotto, χωρίς υπερβολές. Ένα καλό σετ μονόποδο+κεφαλή θα πάει γύρω στα 120€. Για τρίποδο, υπολόγισε κανένα 200ρι. Υπ' όψιν, τις κεφαλές μπορείς να τις αλλάζεις, από το ένα στο άλλο, οπότε ν ακάνεις μια φορά το έξοδο.

Reaction score
0
Βασιλη επιδη και γω θελω να παρω τριποδο σκεφτομουν ενα Manfrotto αλλα σε πιο
χαμηλη τιμη!Θα το παρω απο τον Κατερελο τα Χριστουγεννα {((κανονισε καφε))}
αλλα δεν ειναι στα επιπεδα που προτεινεις!Τι λες γι'αυτο?

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=254_255&products_id=4345

Reaction score
164
Χμμμ... είναι για βάρος μέχρι 870 γραμμάρια... Η 450 μόνη της είναι σχεδόν μισό κιλό. Πολύ οριακά τα βλέπω τα πράγματα...
Δεν έχω δει τιμές τώρα τελευταία, αλλά φοβάμαι ότι τα πράγματα είναι όπως στα είπα, κοντά στο 200ρι... :108: Για ψάξε το ακόμα :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.753
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l