Βάψιμο / ντύσιμο / καμουφλάρισμα ηχείου τοίχου;

Reaction score
1
Γειά σε όλους!

Λοιπόν τα πίσω ηχεία μου που τοποθετήθηκαν στον τοίχο στα πλάγια του καναπέ, στο 1,25 ύψος περίπου, είναι μαύρα σε άσπρο τοίχο και φαίνονται σαν τη μύγα μες το γάλα .. (Dali Concept 1):

Υπάρχουν και σε λευκό, αλλά ήδη έχω αγοράσει τα μαύρα.. (ήταν και σε προσφορά σε αυτό το χρώμα ούτως η άλλως):

Η ερώτηση είναι, υπάρχει κάποιος προτεινόμενος τρόπος να "ασπρίσουν" ? (εκτός από να τα πλύνω με χλωρίνη :138: )

Βάψιμο / επένδυση / τί; Α, θα προτιμούσα να είναι αναστρέψιμο ότι γίνει (γιατι ποτέ δεν ξέρεις) αλλά όχι απαραίτητα (μια ζωή την έχουμε)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

:145:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Βάψιμο / ντύσιμο / καμουφλάρισμα ηχείου τοίχου;

παρε το ενα ηχειακι παραμασχαλα και πηγαινε σε ενα βαφεα, θεωριτικα με ενα χαιδεμα με καποιο ντουκοχαρτο υψηλης σειρας το κανει ετοιμο για βαφη.
Αν το ντυσεις με κανενα αυτοκολλητο, ειναι θεμα χρονου ποτε θα το πεταξει η ζεστη-κρυο.
Και να το λυσεις ειναι πανευκολο

Reaction score
1.213
Απάντηση: Βάψιμο / ντύσιμο / καμουφλάρισμα ηχείου τοίχου;

Φαγωθηκες να τα κανεις ασπρα..:138:

1.Ειναι ωραια η αντιθεση μαυρου ηχειου ασπρου τοιχου.

2.Εγω θα κοιταζα μηπως βρω τουλαχιστον την ασπρη σιτα.(και το ασπρομαυρο ειναι ωραιο..:138:)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Υπάρχουν αυτοκόλλητα υψηλής αντοχής(αυτά που χρησιμοποιούν στις πινακίδες σε βενζινάδικα).Για ρώτα σε χρωματοπωλείο μπάς και έχουν.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Βάψιμο / ντύσιμο / καμουφλάρισμα ηχείου τοίχου;

παρε το ενα ηχειακι παραμασχαλα και πηγαινε σε ενα βαφεα, θεωριτικα με ενα χαιδεμα με καποιο ντουκοχαρτο υψηλης σειρας το κανει ετοιμο για βαφη.
Αν το ντυσεις με κανενα αυτοκολλητο, ειναι θεμα χρονου ποτε θα το πεταξει η ζεστη-κρυο.
Και να το λυσεις ειναι πανευκολο
Φαγωθηκες να τα κανεις ασπρα..:138:

1.Ειναι ωραια η αντιθεση μαυρου ηχειου ασπρου τοιχου.

2.Εγω θα κοιταζα μηπως βρω τουλαχιστον την ασπρη σιτα.(και το ασπρομαυρο ειναι ωραιο..:138:)
Υπάρχουν αυτοκόλλητα υψηλής αντοχής(αυτά που χρησιμοποιούν στις πινακίδες σε βενζινάδικα).Για ρώτα σε χρωματοπωλείο μπάς και έχουν.
Επίτηδες μου λέτε ο καθένας και κάτι άλλο για να μπερδευτώ ε; :138: :140:

Ευχαριστώ για τις ιδέες!

Θα το σκεφτώ και λίγο, θα περάσω και από χρωματοπωλείο..

Α, όσο για την άσπρη σίτα επίσης τη σκέφτομαι / λογικά θα την παραγγείλω από την εταιρεία ελπίζω να γίνεται..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.316
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale