Βαθμολογήστε τους.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Βαθμολογήστε τους.

Ναι, καλά. Γι' αυτό θεωρώ το "How the West was won" που γυρίστηκε το 1962, τρία ολόκληρα χρόνια πριν γεννηθώ, σαν την καλύτερη overall εικόνα που έχω αντικρίσει μέχρι στιγμής! :137:
Mπα...!!!!!
Το γυρισαμε τωρα..!!!!:116:

Προσεχε γιατι σε βλεπω ζαλιζμενο τωρα τελευταια....
Παραπατας και δεν ξερεις που πας......:137:

Reaction score
1
Απάντηση: Βαθμολογήστε τους.

Βρε αθεόφοβε, τι σχολιάζεις ήθελα να ήξερα;! :116:

Αφού κόβω το κεφάλι μου, ότι δεν έχεις καν ιδέα για το τι συζητάω, ούτε για το πως γυρίστηκε η συγκεκριμένη ταινία, ούτε τίποτα! :137:

Και μη μου πεις τώρα ότι έχεις δει ήδη το "How the West was won", γιατί απλά δεν θα σε πιστέψω! :142:

Reaction score
8.350
to How the west was won ειναι βεβαια απο τις ελαχιστες ταινιες Σινεραμα που γυριστηκαν,το συστημα ειχε τα τρια ξεχωριστα καρρε που ενωνονται και φυσικα δεν εχει καμμια σχεση με τα αλλα ειδη φιλμ.Ειχε διαφορα προβληματα στο γυρισμα απο τον ογκο της καθε καμερας ως τους ειδικους φακους κλπ.Ως εικονα συνεπως ειναι πολυ ειδικο και διαφορετικο απο τις συνηθεις ταινιες.Τυχαινει να το εχω σε λεηζερ και τα καρρε φαινοντουσαν ,σε DVDδεν το εχω και τωρα το πηρα σε μπλου-ρεη.Απ'οτι διαβασα τοχουν επεξεργαστει και εχει γινει πολυ καλη δουλεια.

Reaction score
15.548

Βρε αθεόφοβε, τι σχολιάζεις ήθελα να ήξερα;! :116:

Αφού κόβω το κεφάλι μου, ότι δεν έχεις καν ιδέα για το τι συζητάω, ούτε για το πως γυρίστηκε η συγκεκριμένη ταινία, ούτε τίποτα! :137:

Και μη μου πεις τώρα ότι έχεις δει ήδη το "How the West was won", γιατί απλά δεν θα σε πιστέψω! :142:
Ναι Πανο....εχεις δικιο...

Reaction score
0

Σε DVD που το έχω, reg 1, φαίνονται οι ραφές και βλέπεται με πολύ καλή θέληση και μόνο για το περιεχόμενο. Χάρηκα που λέτε πως κυκλοφόρησε σε BD.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Βαθμολογήστε τους.

Τυχαινει να το εχω σε λεηζερ και τα καρρε φαινοντουσαν ,σε DVDδεν το εχω και τωρα το πηρα σε μπλου-ρεη.Απ'οτι διαβασα τοχουν επεξεργαστει και εχει γινει πολυ καλη δουλεια.

Φοβερή δουλειά έχουν κάνει Δημήτρη μου, οι ραφές ανάμεσα στα τρία καρέ φαίνονται ελάχιστα και κυρίως σε πλάνα στα ντεγκραντέ του ουρανού. Μόλις ο θεατής συνηθίσει το εντελώς "παράξενο" σχήμα του κάδρου "αλά παπιγιόν" :142: που έχει υιοθετηθεί για να μειώνονται οι παραμορφώσεις στα άκρα του κάδρου, η εικόνα είναι εντελώς φευγάτη και σε βάζει "διά της βίας" που λέμε μέσα στη ταινία! :126:

Φοβερή εικόνα σου λέω, απίστευτη σε αναλυτικότητα, μάζευα τα σαγόνια μου! :111:

Χαχαχά, χτες με πήρε τηλέφωνο ο στρατηγός Κολέζας και μου ζητούσε κατεπειγόντως να του πάω τη ματρόσκα για να τη δει! :142:

Τέλος πάντων, τέρμα τα σχόλια περί "How the West was won", και να ζητήσω συγγνώμη για τα off topic μηνύματα...

Reaction score
8.350
Re: Απάντηση: Re: Βαθμολογήστε τους.

Φοβερή δουλειά έχουν κάνει Δημήτρη μου, οι ραφές ανάμεσα στα τρία καρέ φαίνονται ελάχιστα και κυρίως σε πλάνα στα ντεγκραντέ του ουρανού. Μόλις ο θεατής συνηθίσει το εντελώς "παράξενο" σχήμα του κάδρου "αλά παπιγιόν" :142: που έχει υιοθετηθεί για να μειώνονται οι παραμορφώσεις στα άκρα του κάδρου, η εικόνα είναι εντελώς φευγάτη και σε βάζει "διά της βίας" που λέμε μέσα στη ταινία! :126:

Φοβερή εικόνα σου λέω, απίστευτη σε αναλυτικότητα, μάζευα τα σαγόνια μου! :111:

Χαχαχά, χτες με πήρε τηλέφωνο ο στρατηγός Κολέζας και μου ζητούσε κατεπειγόντως να του πάω τη ματρόσκα για να τη δει! :142:

Τέλος πάντων, τέρμα τα σχόλια περί "How the West was won", και να ζητήσω συγγνώμη για τα off topic μηνύματα...
καλα, αφου εχω το δισκακι σου λεω,κανονισε με το Μπαμπη κι ερχομαι να το δουμε παρεα.

Reaction score
8.350
ζητω συγνωμη κι εγω για το off-topic:120:

επι του τοπικ,ακομη κι αν δεχτουμε οτι περνουμε ολες τις παραμετρους,θα υπαρχει διαφορα βαθμολογησης στην καθε μια αλλα και στη βαρυτητα της καθε μιας για τον καθενα οπως συμβαινει στην πραξη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale