Βαριά άρρωστος ο Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Reaction score
60
Βαριά άρρωστος ο Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Από μια εξαιρετικά σοβαρή ασθένεια των πνευμόνων πάσχει ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου.

Ο 50χρονος Τζάκσον υποφέρει από ανεπάρκεια α1 αντιθρυψίνης, μία σπάνια γενετική ασθένεια, αναφέρουν τα δημοσιεύματα τα οποία δεν αποκλείουν να πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνεύμονος.

«Πάσχει επί χρόνια, αλλά πλέον έχει επιδεινωθεί» δήλωσε στο περιοδικό In Touch ο Ιαν Χάλπεριν, συγγραφέας ενός βιβλίου για τον βασιλιά της ποπ.

Ο Χάλπεριν πρόσθεσε ότι χρειάζεται μεταμόσχευση πνεύμονα, αλλά ίσως είναι πολύ αδύναμος για να αντέξει την επέμβαση και χαρακτήρισε ως το πιο προβληματικό σημείο της κατάστασης του Τζάκσον τη γαστρεντερική αιμορραγία. «Θα μπορούσε να τον σκοτώσει» κατέληξε ο Χάλπεριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής μιλά πλέον μετά δυσκολίας και είναι σχεδόν τυφλός από το αριστερό μάτι. Ο Τζάκσον σπάνια εμφανίζεται δημόσια και πριν από μερικές εβδομάδες «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να φορά μάσκα τύπου Ζορό.

Ο αδελφός του Ζερμέν Τζάκσον δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Fox news ότι ο Μάικλ «δεν είναι καλά».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γερμανικό

Reaction score
14
μου είναι τόσο παγερά σδιάφορη αυτή η είδηση τόσο της αρρωστιας όσο και η διάψευση...

Εχω τόσο ξενερώσει με τον "καλιτέχνη" αυτό... που μα τω θεό αρνούμαι να ακούσω παλαιά τραγούδια του που κάποτε μου άρεσαν πολύ.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Βαριά άρρωστος ο Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Εχω τόσο ξενερώσει με τον "καλιτέχνη" αυτό... που μα τω θεό αρνούμαι να ακούσω παλαιά τραγούδια του που κάποτε μου άρεσαν πολύ.
Δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη αυτη. Αν ηταν ετσι θα επρεπε να ειχαμε διαγραψει τους περισσοτερους τραγουδιστες και ηθοποιους. Αλλοι ειναι κλεπτομανεις, αλλοι μπεκριδες, αλλοι οξυθυμοι, αλλοι ναρκομανεις και αλλοι ομοφυλοφιλοι!

Reaction score
1
Γιατί το πρόστυχο μυαλό μου παει...........

στην .......

.
.
.
.
.
.
.

.
.
μασαμπούκα;

.
.
.
.
.
.
είναι πολλά τα λεφτά ....ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!

Reaction score
14
Γιάννη μου όταν τον είδα live και ήταν συγκλονιστικός σαν performer ,τα δημοσιεύματα ΌΛΟΥ του κόσμου έγραφαν ότι του έπεσε η μύτη ότι παραπαίει ότι δεν μπορεί ούτε να περπατήσει κλπ κλπ...
Δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψω πλέον ούτε μια κουβέντα..
Στην υπέροχη αλλά και γελοία χώρα που λέγεται Αμερική είναι πανεύκολο να καταστρέψεις έναν πολύ προβληματικό άνθρωπο που έχει φάρμα γεμάτη χιλιάδες παιδιά....
Είναι πολύ εύκολο να βάλεις εσύ ο ίδιος το παιδί σου εκεί μέσα και μετά να βγείς και να λές " μου το πασπάτεψε ο σταρ" , θέλω 10 εκ δολλάρια..γιατί αυτό έκαναν οι τίμιοι γονείς που κατηγόρησαν τότε τον Τζάκσον..

(Όσο για τον Κορ. μόνο ανώμαλος ή παιδεραστής δεν ήταν...
Και κρίμα που δεν βρέθηκε ένας να κράξει πάλι αυτούς τους γονείς με τα 17άχρονα κορίτσια τους που τα πλασάρανε οι ίδιοι στον Κορ. και καμάρωναν για τον γαμπρό τους..
Και ξανά -μανά κρίμα που βρέθηκε ένας μεγαααάλος δημοσιογράφος και εξαιρετικόοοοος άνθρωπος για να καταστρέψει έναν άλλο άνθρωπο για τηλεθέαση..
Το μοναδικό ουσιαστικό λάθος του αν το έχει κάνει και θα έπρεπε να πληρώσει για αυτό είναι αν έδινε στις νεαρές ναρκωτικές ουσίες..)

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.981
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas