Βασεις τοιχου για B&W

Reaction score
0
Καλησπέρα, καινουριος στο forum αλλωστε φενεται και απο το πρωτο μου post!
Λοιπον,θα ηθελα την βοηθεια σας. Οπως γραφω και στον τιτλο θα ηθελα βασεις τοιχου για ηχεια B&W στις οποιες να καθεται πανω το ηχειο και να ειναι σχετικα διακριτικες.
Ειμαι ολιγον ασχετος απο αυτα και στην αρχη βρηκα ενα ζευγαρι βασεις οπου βιδωνονται στην πλατη του ηχειου.
Σε ενα αλλο καταστημα που ρωτησα ενας υπαλληλος μου ειπε πως να αποφυγω να τις βιδωσω διοτι θα κανω ζημια στην αποδοδη του ηχειου. Οποτε μου προτεινε μια αλλη βαση με μπρατσα σε σχημα I, αλλα δεν μου αρεσαν διοτι προεκτεινονται πολυ εξω τα ηχεια και αυτο δεν αλλαζει ειναι fix.
Εχετε να μου προτεινεται καποια αλλη λυση; Για να βοηθησω ειμαι απο Θεσσαλονικη οποτε αν εχετε να μου προτεινεται καποιο συγκεκριμενο καταστημα πολυ ευχαριστως να κοιταξω.
Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Βασεις τοιχου για B&W

Καλωσηρθες ..

Ποιο μοντελο ειναι τα δικα σου ηχεια ?

Reaction score
8

Οπως βλεπετε εχουμε σχεδον τα ιδια ηχεια.

Εγω πηρα τις βασεις που βλεπετε και τρυπησα λιγακι με δυο μικρες ξυλοβιδες το ηχειο, χωρις να διαπερασω το ξυλο.

Ειναι μια χαρουλα. Αν μπορεσετε να βρειτε κατι τετοιο θα ειναι πολυ καλα.

Αυτες τις αγορασα απο Αθηνα, αλλα δεν θυμαμαι απο που.

Ειναι ομως, πολυ απλες βασεις και θα τις βρειτε νομιζω πολυ ευκολα.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Βασεις τοιχου για B&W

Βασιλη εχουμε τις ιδιες ακριβως βασεις !! :137:

Μονο που εγω εχω (μαλλον ειχα γιατι τωρα δεν τα χρησιμοποιω ) βαλει μια φετα ξυλο βιδωμενη , και ταινια διπλης οψης αναμεσα σε αυτην και στα ηχεια για να μην τα τρυπησω...:137:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Βασεις τοιχου για B&W

Βασιλη εχουμε τις ιδιες ακριβως βασεις !! :137:

Μονο που εγω εχω (μαλλον ειχα γιατι τωρα δεν τα χρησιμοποιω ) βαλει μια φετα ξυλο βιδωμενη , και ταινια διπλης οψης αναμεσα σε αυτην και στα ηχεια για να μην τα τρυπησω...:137:
Ρε Μελετη, το σκεφτηκα κι εγω.

Επειδη εγω τα χρησιμοποιω σαν main δορυφορους και ειναι ψηλα, φοβηθηκα μπας και φυγουν.

Αλλα και με τις τρυπουλες τους δεν αλλαζει τιποτα, διοτι δεν την εχω διαπερασει, οπως ειπα. Ετσι κι αλλιως, δεν προκειτε να φυγουν απο εκει, οποτε δεν θα εχω προβλημα με την εμφανηση τους. :138:

Reaction score
5.733
εγω αγορασα απο τον βαγγελη λαμπρου κατι βασεις για τα 805 μου και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος .
κλιση πανω κατω , δεξια αριστερα αλλα και με βραχιονα που ηθελα .
φοβερη κατασκευη ...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.295
Members
38.538