Βαση για epson 3500

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.
Αγορασα σημερα μια βαση για τον epson 3500 για να τον κρεμασω απο το ταβανι. Ειναι μια απο το πλαισιο και μου ειπαν οτι θα εκανε. Πληρωσα 70 ευρω μαζι με την επιμηκυνση που χρειαζομαι μιας και εχω ενα δοκαρι και θελω να κατεβω πιο χαμηλα. Αλλα οι τρυπουλες του epson ειναι πιο μακρια απο τα ποδαρακια τις βασης. Ετσι θα πρεπει να το επιστεψω. Εσεις πια μου προτεινεται που να κανει σιγουρα???

Ευχαριστω πολυ

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.084
Απάντηση: Βαση για epson 3500

Η μια περίπτωση είναι να την επιστρέψεις και να δεις από το manual του προβολέα σου τις αποστάσεις που δίνει για τις τρύπες στήριξης.
Κάπου έχουν σχέδιο που τις δείχνει ακριβώς.
Οπότε μετά, ότι βάση διαλέξεις, θα την ελέγξεις επί τόπου αν κάνει.

Η άλλη περίπτωση είναι να κάνεις μια πατέντα και να προσθέσεις μικρούς αποστάτες από λαμαρίνα ή λάμα μεταλλική και να βολέψεις προβολέα και βάση.
Δεν είναι καθόλου δύσκολο.
Αν θέλεις βοήθεια στείλε μου pm με το τηλ. σου να σε βοηθήσω.
Για μένα δεν είναι τίποτα να σου φτιάξω τέτοιους αποστάτες αν δεν μπορείς να βρεις κάπου κοντά σου.

Reaction score
0

Να την επιστρέψει εαν μπορεί ο άνθρωπος...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.084

Εάν κατά τα άλλα του ταιριάζει γιατί να την επιστρέψει;
Ίσως να μην βρει εύκολα βάση ή να πρέπει να δώσει αρκετά λεφτά για βάσεις τύπου βογκελς που βαράνε στο κεφάλι από τιμές.
Ο επσον έχει γενικά μεγάλο σασί και οι περισσότερες βάσεις της αγοράς δεν είναι για τέτοιες διαστάσεις.
Τέλος να πω ότι επειδή έχω δικό μου μηχανουργείο μπορώ να κάνω πανεύκολα τέτοιες πατέντες.
Άλλωστε έχω κάνει πολλές βάσεις προβολέων και TV για πολλούς φίλους - μέλη.
Αλλά φυσικά θα κάνει ότι θέλει ο φίλος matman.
Εμείς λέμε απλώς μια γνώμη.

Reaction score
0

Καλησπερα και παλι. Βρεθηκα.... :103:
Λοιπον εφτιαξα εγω απο λαμακια πατεντα απο την ιδεα του Μιχαλη. Ευχαριστω πολυ για την ιδεα σου. Το ειχα σκεφτει και εγω αλλα δεν ημουν σιγουρος αν θα μπορουσα να την υλοποιησω... ! Μια χαρουλα εκατσε γιατι το σασι του οπως ειπες ειναι πολυ μεγαλο.

Reaction score
0

Ευχαριστω πολυ φιλε μου....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.365
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel