Βαση οροφης για Epson TW600

Reaction score
0
Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω για βαση οροφης για τον Epson TW600 κατα προτιμηση εταιριας οχι κατασκευη. Οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν ιδιαιτερα χρησιμη καθως εχω πελαγωσει.

Reaction score
164
Αγόρασα την EPC 4010 της Vogels για τον Ζ4 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι όμορφη και διακριτική (σε αντίθεση με κάποιες άλλες που έχω δει, όχι απαραίτητα πιο φτηνές, που μοιάζουν με σκαλωσιές οικοδομής, με βίδες, άξονες και στρόφιγγες), επιτρέπει στον προβολέα να κατέβει, απλά πιέζοντας δύο ασφάλειες, χωρίς ξεβιδώματα. Την αγόρασα 150€ αν θυμάμαι καλά, από την Ηχοέκφραση.

Reaction score
0
Δυστυχως η vogels ειναι μικρη καθως τα ακρα της δεν φτανουν τοσο μακρια οσο χρειαζεται για τον συγκεκριμενο προβολεα (4 βιδες στα ακρα παραλληλογραμμου 30χ16 cm)

GTX

Reaction score
39
Για δες κι εδώ http://www.omnimount.com/product.asp?p=118
Τις φέρνει ο Νάκας, έχω πάρει για την TV μου και τον προβολέα μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και έρχονται με βίδες και ούπα έτοιμες για εγκατάσταση. Οι βάσεις για προβολέα έρχονται γύρω στο 100αρικο ή και πιο κάτω ανάλογα ποια θα πάρεις.

Reaction score
0
Για δες κι εδώ http://www.omnimount.com/product.asp?p=118
Τις φέρνει ο Νάκας, έχω πάρει για την TV μου και τον προβολέα μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και έρχονται με βίδες και ούπα έτοιμες για εγκατάσταση. Οι βάσεις για προβολέα έρχονται γύρω στο 100αρικο ή και πιο κάτω ανάλογα ποια θα πάρεις.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
αααχχχ και να το έλεγες νωρίτερα!!!!!! εγώ δυστυχώς πήρα μια ελληνική κατασκευή απο Ηχοέκφραση, δηθεν η καλύτερη και

α ) η πρώτη βάση που μου δώσανε δεν ταίριαζαν οι τρύπες στον Πανυ 900
β ) μου δίνουν δεύτερη και μαντέψτε τι ??? από τις 4 τρύπες που έχει ο προβολέας ταιριάζουν οι 3 (ο τύπος που τις φτιάχνει δεν μπορεί να τρυπήσει 4 σωστές τρύπες στην σιδερένια πλάκα!!!!). και θα την πάω και αυτήν πίσω τώρα βέβαια.
γ ) για να δώσεις λίγο κλήση πρέπει να βιδώσεις και να ξεβιδώσεις 100 βίδες!!!
δ ) εννοείται βέβαια ότι δεν είχε ούτε κουτί ούτε οδηγίες (ήταν τυλιγμένη σε σελοφάν που βάζουμε τα φαγητά στο ψυγείο!!
ε )ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 300 ΕΥΡΩ !!!!
ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ 300 ΕΥΡΩ!!!

ααα ρε αθάνατη ελλαδάρα
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.684
Members
38.731
Νεότερο μέλος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΣΙΟΥ