Βελτίωση Hitachi PJ-TX100

Reaction score
3
Καλημέρα φίλτατοι!!

Πριν από ένα χρόνο ακριβώς μέσα από αυτό το site και την βοήθεια του ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. κατάφερα να στήσω το δικό μου home cinema. Και από τακτικός πελάτης των κινηματογράφων έγινα σπιτόγατος. όλο αυτόν τον χρόνο όχι μόνο τον έχω ευχαριστηθεί αλλά πλέον δεν μπορώ να κάτσω να δω ταινία στην τηλεόραση ούτε για πλάκα. :mrgreen: :mrgreen:

Έχω ένα Hitachi PJ-TX100 και θα ήθελα να κάνω κάτι για να μπορέσω να βελτιώσω το αποτέλεσμα καθώς είμαι σίγουρος ότι δεν τον έχω ρυθμίσει στο max της απόδοσης του όλο αυτό το διάστημα. ορίστε και ένα παράγειγμα

Πριν όμως από αυτό θα ήθελα να μου πείτε τι να κάνω με την σκόνη που υπάρχει στο εσωτερικό του projector. Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες η κατάσταση είναι τραγική πλέον. οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί με το focus τέρμα αυξημένο καθώς τότε είναι πιο ορατές οι σκόνες. Όταν το focus είναι κανονικά ρυθμισμένο απλώς βλέπω κάποιες θαμπάδες.

Κατά την διάρκεια μιας ταινίας δεν το πολύ καταλαβαίνω εκτός αν υπάρχει έντονα η παρουσία του μαύρου, τότε βλέπω τις σκόνες και τρελαίνομαι. Στο καθάρισμα του φίλτρου είμαι σχολαστικότατος. Το καθαρίζω με σπρέι αέρα όπως τους υπολογιστές ( μήπως κάνω βλακεία? )

Τι προτείνεται ? μπορώ να τον καθαρίσω μόνος μου, να τον στείλω στην εταιρία ή υπάρχει κάποιο υπεύθυνο μαγαζί που μπορεί να αναλάβει κάτι τέτοιο?

ευχαρίστω για την όποια βοήθεια μπορείτε να προσφέρετε?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.363
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel