Βελόνα για το sl 1200 mk2 ortofon 2m bronze or mc quintet blue

Reaction score
135
Τώρα το mk2 παίζει με την ortofon 2m blue η οποία είναι εντάξει και έχει δεν έχει 200 ώρες αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω οπότε σκέφτηκα να πάω σε μια από τις δύο βελόνες που ανέφερα στον τίτλο" κάποια γνώμη, εμπειρία γι αυτές τις βελόνες πάνω στο mk2 , θα μπορέσει να τις αναδείξει? το phono με το οποίο θα παίξουν είναι το electrocompaniet ecp 1 το οποίο έχει gain 70 db για τις mc και 36 για τις mm και απ ότι έχω καταλάβει παίζει καλύτερα τις lomc (εμπειρία με την 103) από τις αδύναμες mm ή τις homc πχ dl 110 αλλιώς θα πήγαινα σε αυτήν.

Reaction score
666
Θέλεις οπωσδήποτε ortofon? Υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες επιλογές δε MC, όπως Audio Technica AT33-PTGII,

Hana ML.

Reaction score
135
όχι απαραίτητα αλλά επειδή υπάρχουν και δύο βελόνες 2m black με το σώμα στο άλλο πικάπ σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να κάνω κάποιες εναλλαγές χωρίς πολλά πολλά τώρα από audio technica τουλάχιστον τις mm δεν μου αρέσουν( κατ εξαίρεση η 440 ml που έχει καταργηθεί) τις hana δεν τις ξέρω καθόλου.
για τις goldring 1042 & eroica τι γνώμη έχετε

Reaction score
666
Τo phono σου είναι πολύ καλό και άνετα θα υποστηρίξει MC κεφαλή. Τις goldring δεν τις ξέρω.

Reaction score
135
τελικά πήρα την ortofon 2m bronze και νομίζω πως αυτή η βελόνα έχει φτιαχτεί γι αυτό το πικάπ ο ήχος θυμίζει κάτι από τα παλιά αναλυτικός και δυναμικός δοκιμαστικά έβαλα και τη μαύρη βελόνα και ο ήχος απογειώθηκε ακόμα και στο mk2 παρόλα αυτά σε αυτό το πικάπ η bronze είναι προτιμητέα πιο εκλεπτυσμένος ήχος

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
τελικά πήρα την ortofon 2m bronze και νομίζω πως αυτή η βελόνα έχει φτιαχτεί γι αυτό το πικάπ ο ήχος θυμίζει κάτι από τα παλιά αναλυτικός και δυναμικός δοκιμαστικά έβαλα και τη μαύρη βελόνα και ο ήχος απογειώθηκε ακόμα και στο mk2 παρόλα αυτά σε αυτό το πικάπ η bronze είναι προτιμητέα πιο εκλεπτυσμένος ήχος
Καλά μουσικά ταξίδια!!

Reaction score
135
τελικά ύστερα από μερικές ακροάσεις θα πω ότι μπορεί κάποιος ν αρχίσει και να τελειώσει το ταξίδι στον κόσμο του βινυλίου με ένα μκ2 και μια τέτοια βελόνα χωρίς ν αναλωθεί σε αέναες αναβαθμίσεις αρκεί να υπάρχουν βινύλια "ως επί το πλείστον παλιά" τα παλιά βινύλια ζωγραφίζουν αρκεί το σύστημα να μην βγάζει τις αδυναμίες τους εξάλλου για πιο audiophile καταστάσεις υπάρχουν και τα ψηφιακά subwoofer etc............. αλλά χωρίς μαγεία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik