Βελόνα σε κεφαλή clearaudio aurum beta s

Reaction score
2
Γεια σε όλους!
Κάτοχος παλιού πικάπ rega planar 3 με κεφαλή clearaudio aurum beta s.
Κατεβάζοντας το πικάπ από το πατάρι για να πάρει ξανά τη θέση του και αφού σύνδεσα καλώδια, phono stage, βάζω ένα βινύλιο δοκιμαστικά για να δω αν είναι όλα οκ.
Τοποθετώ το βινύλιο, καθαρίζω, κατεβάζω τον βραχίονα και αντί να μείνει σταθερός στο σημείο επαφής, τον βλέπω να κάνει surf προς το κέντρο του βινυλίου!!!
Πανικόβλητος σηκώνω τον βραχίονα, κοιτάω τη βελόνα και βελόνα πουθενά...
Όπως φαίνεται κάπως, κάποτε έσπασε...

Το ερώτημα είναι: Μπορώ να βρω βελόνα αντικατάστασης; Αν ναι, πού;
Σημειωτέον ότι είμαι άμπαλος και δεν θα μπορέσω να την τοποθετήσω μόνος μου, άρα μάλλον αποκλείονται(?) αγορές ιντερνετικές.

Reaction score
5.872
Γεια σε όλους!
Κάτοχος παλιού πικάπ rega planar 3 με κεφαλή clearaudio aurum beta s.
Κατεβάζοντας το πικάπ από το πατάρι για να πάρει ξανά τη θέση του και αφού σύνδεσα καλώδια, phono stage, βάζω ένα βινύλιο δοκιμαστικά για να δω αν είναι όλα οκ.
Τοποθετώ το βινύλιο, καθαρίζω, κατεβάζω τον βραχίονα και αντί να μείνει σταθερός στο σημείο επαφής, τον βλέπω να κάνει surf προς το κέντρο του βινυλίου!!!
Πανικόβλητος σηκώνω τον βραχίονα, κοιτάω τη βελόνα και βελόνα πουθενά...
Όπως φαίνεται κάπως, κάποτε έσπασε...

Το ερώτημα είναι: Μπορώ να βρω βελόνα αντικατάστασης; Αν ναι, πού;
Σημειωτέον ότι είμαι άμπαλος και δεν θα μπορέσω να την τοποθετήσω μόνος μου, άρα μάλλον αποκλείονται(?) αγορές ιντερνετικές.
400 ευρώ η βελόνα! Δεν πέρνεις καλύτερα μια καινούργια κεφαλή;
Capture.JPG

Reaction score
2
400 ευρώ;;; Ευκαιρία!!! Θα πάρω κανα δυο να έχω στοκ...

Μάλλον θα πρέπει να αναζητήσω αλλού τη λύση.

Reaction score
791
Πάρε τηλ στην ORHEUSAUDIO, την αντιπροσωπεία της clearaudio στην Ελλάδα και συννεοήσου. Έχουν προτάσεις εμένα σε κάτι αντίστοιχο στην sigma gold αντί για ανβελόνωση μου έκαναν προσφορά αντικατάστασης με καινούρια σε πολύ λογικό-βολικό ποσό. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89