Βιβλία

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.227
και μιας κι "έπιασα" τις βιογραφίες αγαπημένων μου συγκροτημάτων/μουσικών, θα συνεχίσω με το:
View attachment 394488

αναμένοντας τον Ιούλιο 2026 την έκδοση του δεύτερου μέρους και αμέσως μετά θα πάρει σειρά το:

View attachment 394489
Τα διάβασα και τα δύο.

Το ελληνικό fan club των Savatage έκανε πολύ καλή δουλειά, εξιστορώντας την αρχή του συγκροτήματος και τα πρώτα βήματα προς την καθιέρωση στο metalικό στερέωμα. Αναμένω τα επόμενα δύο μέρη - το δεύτερο θα εκδοθεί τον Ιούλιο του 2026.

Η βιογραφία του Abaddon ήταν ενδιαφέρουσα. Μου φάνηκε διαφορετική από όσες βιογραφίες διάβασα μέχρι τώρα, υπό την έννοια του ότι, για παράδειγμα, δεν αφιέρωσε σελίδες επί σελίδων στη διαδικασία σύνθεσης κι ηχογράφησης των albums - τα συγκεκριμένα "κεφάλαια" της ζωής του τα πέρασε κάπως επιδερμικά, θα έλεγα. Υπήρχε πάρα πολύ αρχειακό/φωτογραφικό υλικό, κυρίως από τον συν-συγγραφέα και φανατικό θαυμαστή του συγκροτήματος. Προφανώς εκτέθηκαν τα πραγματικά (σύμφωνα με τον Abaddon) γεγονότα γύρω από την πορεία του συγκροτήματος (αποχώρηση μελών, επανασύνδεση, συναυλίες κτλ), τα οποία γεγονότα ξεκαθάρισαν πολλές φήμες που κυκλοφορούσαν μεταξύ οπαδών του metal κατά τις περασμένες δεκαετίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του συγκροτήματος στο festival του περιοδικού Metal Invader, το 1997, στο οποίο έπαιξαν ως headliners - ήμουν εκεί! :)

Θα συνεχίσω με βιογραφία μουσικού, του Miles Davis - ένα βιβλίο το οποίο δεν έχω ιδέα πώς βρέθηκε στη βιβλιοθήκη μου, όμως θα το διαβάσω ευχαρίστως!

1777985359985.png

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
178.375
Members
38.820
Νεότερο μέλος
ΙΩΆΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ