Βιντεοκάμερα... περισότερα Frames ?

Reaction score
0
Γεια σας παιδια, ειμαι κατοχος μιας βιντοκαμερας sony DCR-HC85E PAL, αν και εχει υπερβολικα πραγματα οπου δεν μου χρειαζονται. και οταν την πηρα εδωσα επισης υπερβολικα χρηματα ενω δεν ηταν ανανγκη (1550€)
Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα απλα ηθελα να συμπληροσω οτι εχω το μικροβιο τον ταινιων. Και μαρεσει να φτιαχνω διαφορες.
Πριν απο 4 μερες μου ηρθε η επιδοτηση απο το κινητο και ειπα να ψαξω για ενα να τραβαει καλο βιντεο. Αλλα τελικα επεσα στο viewty (το οποιο και παραγκειλα :107:) το οποιο εχει ενγκραφη βιντεο σε 120 frames... και επειδη μετα το matrix και ολες τις ταινιες με το slo-mo effect, εχω γινει φανατικος, μου ηρθε αυτη η απορια...
πως γινεται ενα κινητο να καταφερνει να κανει κατι τετοιο... και ακομα να μην εχω ακουσει κατι παρομοιο για καποια καμερα...
Και μετα απο την πολυλογια μου ερχεται η ερωτηση...
Υπαρχει καποια καμερα που να εχει περισοτερα απο τα κλασικα frames ? Το μονο που εχω βρει εχω ειναι κατι τρελοι αρυθμοι και στα frames 1.000 - 25.000 αλλα και στις τιμες (απο 4.000 και πανω)
ευχαριστω και sorry για την πολυλογια :120:

Reaction score
164
Το κινητό τα καταφέρνει γιατί είναι... κινητό.
Θυσιάζει την όποια υποψία ποιότητας για τα 120fps.
Μια κάμερα για να γράφει σε περισσότερα fps, θα πρέπει να έχει και τη δυνατότητα και το μέσο (δίσκο, κατά πάσα πιθανότητα) να τα γράφει. Δεν είναι κάτι το απλό. Και αμφιβάλω αν θα βρεις κάτι το οποίο θα μπορείς να πληρώσεις εύκολα για ερασιτεχνική χρήση.
Αν μιλάμε για επαγγελματική, αλλάζει το θέμα...

Reaction score
14
η sony hc3 εχει superlow-mo με λήψη 3 δευτερολέπτων και αναπαραγωγη αυτων σε 12 δευτερόλεπτα.
δηλαδή φιλμαρει τα 25f/sec σε 100frames/sec όπότε ότι γυρίσεις γίνεται 4 φορές μεγαλύτερο σε διάρκεια

Το ίδιο κανει και η SONY FX7 που εχω αλλά τα κάνει σε 240fps!!!! και ειναι ακρως εντυπωσιακό!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=G8Qrbz_ueMk

μετά το 1.20 λεπτά

Reaction score
0
παρα πολυ ωραια η FX7... αλλα και 2500€ για ερασιτεχνικες ταινιες ειναι πααααααρα πολλα...:108:
Δεν πειραζει, κατσε να πεσει το κινητο στα χερια μου και αν εστω βγαζει οικανοποιητηκη ποιοτητα θα κανω την δουλεια μου με αυτο... :126:
Ελπιζω τωρα που εκανε την αρχη ενα κινητο να ακολουθησει και καμια καμερα. ευχαριστω παιδες.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l