Βιντεοπροβολέας στην οροφή

Reaction score
0
Δεν γνωρίζω πολλά από home theatre, αναζητώ προβολέα και θα ήθελα να με διαφωτίσετε στο εξής ζήτημα:
Θέλω να τοποθετήσω τον προβολέα μου ψηλά σε μία βιβλιοθήκη. Θέλω όμως να τον τοποθετήσω κανονικά και όχι ανάποδα, δεν θέλω δηλαδή να κρέμεται από βάση οροφής. Μπορεί να γίνει αυτό και τι πρέπει να προσέξω ως προς την αγορά του προβολέα; Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει; Θα επηρράσει αρνητικά το αποτέλεσμα της προβολής; Σημείωση: Ο προβολέας θα δείχνει σε τηλεχειριζόμενη ηλεκτρική οθόνη, που θα κατεβαίνει από απέναντι. Θα ήθελα δηλαδή από ψηλά να "δείχνει" χαμηλά.

Reaction score
0
Θα ήθελα δηλαδή από ψηλά να "δείχνει" χαμηλά.
Ποσο ψηλα ποσο χαμηλα με αριθμους για να σε βοηθησουμε και ποιον προβολεα εχεις και σε ποια αποσταση απο το πανι;

Reaction score
0
Απάντηση: Βιντεοπροβολέας στην οροφή

Δεν έχω αγοράσει ακόμα προβολέα. Προτίθεμαι να διαθέσω μέχρι 2000 ευρώ. Ο προβολέας θα τοποθετηθεί σε απόσταση 40 εκ. από το ταβάνι και 230 εκ. από το πάτωμα. Το πανί έχει απόσταση 450 - 460 εκ. από τον προβολέα. Το πανί έχει διαστάσεις 203 Χ 114 και θα ξεκινάει 40 εκατοστά από το ταβάνι. Με ενδιαφέρει να μην τοποθετήσω τον προβολέα ανάποδα, αλλά κανονικά.

Reaction score
0
Ο προβολεας ειτε αναποδα ειτε κανονικα θα παιξει αυτο που ειναι να παιξει,για την τοποθετηση θελει προσοχη η χρηση του φακου του προβολεα που θα επιλεξεις για το ποσο μπορει να κατεβαση πανω κατω,δεξια αριστερα τον φακο του.
Συνηθος οι προβολεις που ειναι ευκολη στην εγκατασταση ειναι οι lcd,
αν επιλεξεις dlp τεχνολογια οι υπολογισμοι πρεπει να ειναι προσεκτικη μιας και εχουν μικροτερο lens shift.Αν δυσκολευεσε στην επιλογη προβολεα και εγκαταστασης ζητα βοηθεια απο επαγγελματια εκτος κι αν εχεις καποιο φιλο που να ξερει πως να σε βοηθησει.

Reaction score
152

παντως εγω οταν εγκατεστησα μονος μου τον optoma HD70 σε 2 διαφορετικα σπιτια,δεν δυσκολευτηκα διολου.....
ηρθε και εδεσε με τη μια και ας λενε οτι ειναι απο τους πιο δυσκολους....

Reaction score
32

Θέλω να τοποθετήσω τον προβολέα μου ψηλά σε μία βιβλιοθήκη. Θέλω όμως να τον τοποθετήσω κανονικά και όχι ανάποδα, δεν θέλω δηλαδή να κρέμεται από βάση οροφής. Μπορεί να γίνει αυτό και τι πρέπει να προσέξω ως προς την αγορά του προβολέα;
Δεν γίνεται. Δες εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=49312.
Μπορείς να μάθεις πολλα εδώ: http://www.avsite.gr/index.php?page=links&fid=39
Aπαιτήσεις των προβολέων που σε ενδιαφέρουν ( http://www.projectorcentral.com/projection-calculator-pro.cfm ).

Reaction score
0

Εγώ έναν Epson TW700 τον έχω πάνω στο σύνθετο κανονικά (όχι ανάποδα) και παιζει τέλεια. Βέβαια έχει lens shift και μπορώ να μετακινώ την εικόνα αρκετά πάνω κάτω χωρίς κανένα πρόβλημα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis