Βλαβη σε cd player

Reaction score
2
Γεια σας

Το cd player που εχω sony 7ES
παρουσιαζει το εξης προβλημα
Δεν κραταει κλειστο τον οδηγο.
Με το που κλεινει μετα απο λιγα
δευτερολεπτα ξαναανοιγει
ειτε ειναι με cd ειτε οχι.
Δεν ακουγετε να γυρναει ο
μηχανισμος του καθολου
ουτε βγαζει καποιο μηνυμα στο display

Μηπως υπαρχει καμμια ιδεα

Ευχαριστω πολυ

Reaction score
30.394
Απάντηση: Βλαβη σε cd player

Εξαιρετικό μηχάνημα το 7ES. Μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα το τραγικό , ο τερματικός διακόπτης που έχει για το κλείσιμο του tray, μάλλον έχει πιάσει σκόνη η κάτι τέλος πάντων και δεν αναγνωρίζει την θέση off.Το κακό είναι οτι λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τον μηχανισμό αυτό. Αν θέλεις σου στέλνω πμ για το που να το πας.

Y

Yiannis_B

Guest

Ομολογώ ότι είσαι καθησυχαστικός...

"Εξαιρετικό μηχάνημα ο πέτακας. Μην αγχώνεστε δεν είναι τίποτα το τραγικό, ο τερματικός διακόπτης που έχει για το άνοιγμα των τροχών, μάλλον έχει πιάσει σκόνη η κάτι τέτοιο τέλος πάντων και δεν αναγνωρίζει την θέση on. Το κακό είναι οτι λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τον μηχανισμό αυτό και όλοι βρίσκονται στο έδαφος. Εκείνο μου με απασχολεί περισσότερο είναι ότι χάσαμε τον ένα κινητήρα....." :135:

Reaction score
2

Εξαιρετικό μηχάνημα το 7ES. Μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα το τραγικό , ο τερματικός διακόπτης που έχει για το κλείσιμο του tray, μάλλον έχει πιάσει σκόνη η κάτι τέλος πάντων και δεν αναγνωρίζει την θέση off.Το κακό είναι οτι λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τον μηχανισμό αυτό. Αν θέλεις σου στέλνω πμ για το που να το πας.

Ναι θα ηθελα να μου στειλεις πμ
για service

Ευχαριστω πολυ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.403
Members
38.696
Νεότερο μέλος
xaris loukakis