Βοήθειαααααααααααααα

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους..Μου έκαναν δώρο ένα πανί προβολής μαζί με τρίποδο και σε μια αεροπορική εταιρεία,ας μη λέμε ονόματα, κατά τη μεταφορά, της πέταξαν τα μάτια έξω (έσπασε η μια άκρη του κυλίνδρου,δεν μαζεύει το πανί κ.λ.π.).Έκανα παράπονηα στην εταιρεία, αλλά άντε να βγάλεις άκρη με αυτούς τους :mad_2: :mad_3:
!! Σας παρακαλώ πέστε μου πως μπορώ (αν γίνεται) να το διορθώσω γιατί δε πρόλαβα καν να τη χαρώ..

Reaction score
63
Καλημέρα σε όλους..Μου έκαναν δώρο ένα πανί προβολής μαζί με τρίποδο και σε μια αεροπορική εταιρεία,ας μη λέμε ονόματα, κατά τη μεταφορά, της πέταξαν τα μάτια έξω (έσπασε η μια άκρη του κυλίνδρου,δεν μαζεύει το πανί κ.λ.π.).Έκανα παράπονηα στην εταιρεία, αλλά άντε να βγάλεις άκρη με αυτούς τους :mad_2: :mad_3:
!! Σας παρακαλώ πέστε μου πως μπορώ (αν γίνεται) να το διορθώσω γιατί δε πρόλαβα καν να τη χαρώ..
Καλημέρα και καλώς ήρθες!! Δυστυχώς, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Γιατί η εταιρία δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει την ευθύνη, φταίει δεν φταίει και είναι λίγο χλωμό να την επισκευάσεις μόνος σου. Αυτό που θα έκανα στη θέση σου είναι να στείλω mail στην εταιρία της οθόνης και να τους ζητούσα μία λύση...

Reaction score
0
Καλημέρα και καλώς ήρθες!! Δυστυχώς, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Γιατί η εταιρία δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει την ευθύνη, φταίει δεν φταίει και είναι λίγο χλωμό να την επισκευάσεις μόνος σου. Αυτό που θα έκανα στη θέση σου είναι να στείλω mail στην εταιρία της οθόνης και να τους ζητούσα μία λύση...
Σωστή η παρατήρηση σου αλλά δεν γνωρίζω ούτε τη μάρκα είναι η οθόνη ούτε ποιας εταιρείας..Σε αυτή τη περίπτωση χρειάζεται τεχνικός..
Υπάρχει κανείς που να επισκευάζει, η κλάφτα χαράλαμπε;

Reaction score
63
Σωστή η παρατήρηση σου αλλά δεν γνωρίζω ούτε τη μάρκα είναι η οθόνη ούτε ποιας εταιρείας..Σε αυτή τη περίπτωση χρειάζεται τεχνικός..
Υπάρχει κανείς που να επισκευάζει, η κλάφτα χαράλαμπε;
Ίσως και να επισκευάζεται...δεν ξέρω κανένα που να το κάνει, ίσως ξέρουν τα άλλα παιδιά. Το θέμα είναι (αν επισκευάζεται) αν σε συμφέρει κιόλας!

Reaction score
4
Αν δεν επισκευαζεται απο το να το πεταξεις το πανι το κοβεις και το κανεις σταθερο στον τοιχο.
Αν εχεις το περιθωριο να βαλεις στον τοιχο σου σταθερο πανι...

Reaction score
0
Αυτό που θα σου πρότεινα να κάνεις είναι μια έγγραφη αναφορά προς το αρμόδιο τμήμα της αεροπορικής εταιρεία όπου να επισημάνεις τα ακριβή στοιχεία μεταφοράς και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε κατά την μεταφορά επισυνάπτοντας φωτογραφίες. Στο τέλος της αναφοράς να επισημάνεις ευκρινέστατα ότι αναμένεις την απάντηση τους εγγράφως και σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των 10 ημερών. Αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια.

Καλό αποτέλεσμα!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.630
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale