Βοήθεια Επιλογής TV

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που γίνεται εδώ!Αποφάσισα και εγώ να αγοράσω HD TV και θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας,μιας και με το πλήθος των επιλογών και τα συνεχώς μεταβαλλόμενα χαρακτηριστικά έχω πελαγώσει.Ξέρω ότι παρόμοια thread έχουν γίνει και στο παρελθόν,όμως το γενικό συμπέρασμα πάντα είναι ότι βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο για το High Definition,χωρίς κάποιο ουσιαστικό παράδειγμα(τουλάχιστον στο φάσμα τιμών που με ενδιαφέρει).Να διευκρινίσω ότι ουσιαστικά αναγκάζομαι να αγοράσω τηλεόραση,μιάς και η παλιά τα έπαιξε!

Με ενδιαφέρει:
-1000 με 1500 Ευρώ
-HD Ready tv
-32 ίντσες
-Υποστήριξη 720p και 1080i
-HDMI θύρα
-RGB Scart Θύρα

Θα χρησιμοποιείται για όλες τις λειτουργίες μιας κλασσικής TV(αναλογικά-ψηφιακά κανάλια,σύνδεση με DVD-κονσόλα κτλ) και θα αποτελέσει και μέρος home cinema στο μέλλον.

Μέχρι στιγμής το μοντέλο που μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι η Sony Bravia KDL-32V2000.Θέλω τη γνώμη σας και κυρίως αν έχουν ακουστεί προβλήματα(πχ.καμμένα Pixels).Επίσης θέλω να ρωτήσω αν θα άξιζε να μείνω για 1-2 μήνες ακόμα χωρίς τηλεόραση,περιμένοντας είτε μια σημαντική μείωση της τιμής της παραπάνω,είτε κάποιο νέο και φυσικά αρκετά καλύτερο μοντέλο κατά την περίοδο των γιορτών(πχ υποστήριξη 1080p ή LED backlight).

Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
0
Φίλε Exael γειά...
Στα χρήματα και στις ίντσες που θές θα σου πρότεινα την τηλ που αναφέρεις. Πληρεί από όσο ξέρω τις προδιαγραφές που θές. Απλά στην θέση σου (όπως και θα πράξω εγώ) θα περίμενα λίγο ακόμη. Σε λίγο (ίσως και στην εορταστική περίοδο) με τα ίδια χρήματα (1500 Ευρώ) έχω την πίστη ότι θα μπορείς να πάρεις 37"αρα η οποία θα υποστηρίζει 1080p. Έστω και με upscale από 1080i. Ήδη υπάρχουν μοντέλα στα 1700-1800 Ευρώ, (Toshiba, Amoi). Η δε ΑΜΟΙ δέχεται και σήμα (η μοναδική για την ώρα από όσο ξέρω) 1080p. Λίγη υπομονή για να μη μετανιώσεις πολύ γρήγορα. Εκτός κι αν οι 37" ίντσες είναι πολλές (απόσταση θέασης >2μέτρα)για τον χώρο σου.
Φιλικά Γιάννης.

VG

Reaction score
0
Καποιος που ξερει να διευκρινησει εαν ειναι 1080i
720p ειναι σιγουρα
Προσωπικα δεν θεωρω οτι καποιος πρεπει να ψαχνει τα 1080 τωρα
Οταν θα φτασουμε στο σημειο να ειναι ολα HD και σε λογικες τιμες,τοτε θα μιλαμε για πολυ καλυτερες τηλεορασεις,και για Ελλαδα πιστευω μιλαμε για δεκαετια

VG

Reaction score
0
unforgiven said:
Εννοείς να είναι όλα τα Ελληνικά κανάλια HD ή να υπάρχει υλικό HD;
Το πρωτο δεν ξερω αν θα γινει ποτε.
Για το δευτερο μιλαω.Και δεν μιλαω για απλη υπαρξη αλλα να πηγαινεις στο dvd club και να ειναι ολες HD

Reaction score
164
Ε, τότε 10 χρόνια είναι πάρα πολλά. Περίπου στις γιορτές θα υπάρχουν οι πρώτες ταινίες, μαζί με τις πρώτες συσκευές. Πιστεύω ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα υπάρχει τέτοιο ποσοστό ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες, που όποιος δεν είναι προετοιμασμένος, θα ζηλεύει :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός