Βοήθεια!!!. Πως ειναι δυνατον να μου χαλάσει.........

Reaction score
52
:120:....το ένα woofer απο τα B&W 802???

Χθες εκανα μια θλιβερη διαπίστωση!!
Εδω και καιρο ακουγα μια παραμόρφωση στον ήχο, και προσεχοντας καλύτερα (μαλλον αφιερώνοντας περισσότερο χρόνα), διαπίστωσα απο κοντά οτι το πανω απο τα δύο woofer, έχει χαλάσει.
Βγάζει ένα περίεργο ήχο (σαν γρατζούνισμα) πάνω απο την μουσική, σχεδόν και απο την χαμηλή ένταση!!!

...και τώρα, τι κανουνε?????:120:

Reaction score
52
Επίσης..
Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτο??
Λόγω μεγάλης έντασης?? Ειναι δυνατόν???
Πραγματι, θυμάμαι πως την προηγούμενη ή προ-προηγούμενη φορά, σε κατι φίλους (λόγω επιδειξιομανίας), έβαλα αρκετά δυνατά τον Yamaha , και σαν να άκουσα αυτην την παραμόρφωση (αλλά μεσα στο χάος της παρέας... δεν έδωσα σημασία).:141:

Reaction score
448
Απάντηση: Βοήθεια!!!. Πως ειναι δυνατον να μου χαλάσει.........

Μηπως ο yamaha απλα εστειλε αρκετη παραμορφωση και το γουφερ δεν τ αντεξε?..τι κοστος αραγες να χει η αλλαγη του...η λεω μηπως καποιο υλικο απτο κροσοβερ τα παιξε?..αν πιανουν τα χερια σου, ξεβιδωσε και βγαλε το γουφερακι, βγαλτο εξω και σε χαμηληηη ενταση ακουσε το εκτος καμπινας, διχως το κροσοβερ..αν γρατζουναει πας για γουφερ.αν οχι κοιτας το κροσσοβερ.

Reaction score
52
Νομιζω πως φταίει το woofer!!
Οταν απαλά το αγγίζω, η παραμόρφωση δυναμώνει, πράγμα που οταν το κανω στο κατω δεν ακούγεται τιποτε!!!

Ξερει κανεις πως αλλάζω woofer??
Από οτι είδα, αντιπρόσωποι είναι η "Τηλεοπτική Σαραβέλλος"!

Αυτοί έχουν τχνική υποστήριξη??? Δηλαδή μπορεί καποιος να έλθει σπίτι και να το φτιάξει πχ???:109:

Reaction score
52
Μηπως ο yamaha απλα εστειλε αρκετη παραμορφωση και το γουφερ δεν τ αντεξε?..τι κοστος αραγες να χει η αλλαγη του...η λεω μηπως καποιο υλικο απτο κροσοβερ τα παιξε?..αν πιανουν τα χερια σου, ξεβιδωσε και βγαλε το γουφερακι, βγαλτο εξω και σε χαμηληηη ενταση ακουσε το εκτος καμπινας, διχως το κροσοβερ..αν γρατζουναει πας για γουφερ.αν οχι κοιτας το κροσσοβερ.
Επίσης τι έννοείς όταν λες έστειλε ο Yamaha αρκετή παραμόρφωση???
Ειναι κατι που θα πρέπει να προσέχω?? στον Yamaha?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Μιας και το κύκλωμα του κροσόβερ είναι σε θέση να ανθέξει υψηλότερη ισχύ, το πιθανότερο είναι πως χάλασε μόνο το μεγάφωνο, και μπορεί να αντικατασταθεί επί τόπου. Τηλεφώνησε στην Τηλεοπτική, μεγάφωνα υπάρχουν.

Reaction score
4

Φίλε εύχομαι να το φτιάξει με το μικρότερο κόστος.

Reaction score
52
Μιας και το κύκλωμα του κροσόβερ είναι σε θέση να ανθέξει υψηλότερη ισχύ, το πιθανότερο είναι πως χάλασε μόνο το μεγάφωνο, και μπορεί να αντικατασταθεί επί τόπου. Τηλεφώνησε στην Τηλεοπτική, μεγάφωνα υπάρχουν.
Ουφ!! Ανακουφιστηκα. thnx Κώστα.

Φίλε εύχομαι να το φτιάξει με το μικρότερο κόστος.
Ευχαριστώ παιδιά!:105:

Reaction score
249

χαλανε τα γουφερ πριν τα τουιτερ;

Reaction score
4.300

Και το δικο μου απο τα 704 ειχε χαλασει, ηταν μεσα στην εγγυηση και σε χρονο μηδεν μου το αλλαξανε. Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ σε κατι τετοια ζητηματα ειναι αψογη!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.879

όλα χαλάνε βρε, σιγά τα ωά! ευτυχώς, η B&W έχει καλή αντιπροσωπεία στη χώρα μας και όλα λύνονται σε ντε-τε.

Reaction score
777
ψέμματα...
του 800d έχει 2 κατοστάρικα.του 802 τί έχεις θα είναι φθηνότερο.

η τιμή φυσικά είναι ριγμένη επειδή η b&w έχει τη φιλοσοφία να πουλάει τα ανταλακτικά της φτηνά.τα μεγάφωνα όπως μπορείς να δείς δέν πωλούνται ελεύθερα στο εμπόριο...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Συμβαινει κ στις καλυτερες οικογενειες!:103:

Reaction score
3.972

Εγώ θάλεγα να ελέγξεις και το κρος και τον ενισχυτή σου (με τι τα οδηγείς??).

Βέβαια εγώ δεν κατέχω, μη με ακούς!!!

Reaction score
52
Εγώ θάλεγα να ελέγξεις και το κρος και τον ενισχυτή σου (με τι τα οδηγείς??).

Βέβαια εγώ δεν κατέχω, μη με ακούς!!!
Άμα τους πετάξεις το Say it right ή κανένα Blue Monday... :105:
Βασικά είναι το ενα woofer, και απο'οτι ειπε ο τεχνικός απο το τηλέφωνο, αποκλείει το crossover ή κατι άλλο.

Πάντως πιστεύω πως φταιει το ότι ένα βράδυ έπαιξε αρκετά δυνατά και χωρίς να έχω "προθερμάνει" τον προ και τον τελικό - αλλά δεν ξέρω αν αυτό (και αυτη είναι η ερώτηση μου), παίζει καποιο ρόλο!!!???:118::118:

Πολύ σύντομα, θα έχω αποτέλεσμα απο τον τεχνικό και θα σας αναφέρω την 'εκβαση.:143:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Γιατρέ, να μας πεις και τη "λυπητερή", να ξέρουμε... :114:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.114
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON