Καλησπέρα σε όλους καί χρόνια πολλά.
Εντελώς καινούργιος στο φόρουμ, φρέσκος καί ανίδεος απο LCD & PLASMA τεχνολογία.
Αυτή την στιγμή έχω μια Philips CRT 27" η οποία εχει φοβερή εικονα και τρομέρο svideo in συνδεμένο με τον υπολογιστή μου.
Δυστιχώς η ευτηχώς ΘΥΜΑ τις καταναλωτικής μου μανίας,ψαχνομε γιά LCD 37"+ και HTPC.
Να πώ εδώ ότι μένω και έργαζομε σε μία μικρή πόλη τις βόρειας γερμανίας,και εδω υπάρχουν μόνο 2 μαγαζιά οπου και μπορεί κανείς να κάνει τις ανάλογες αγορές.
Πήγα είδα έψαξα στό ιντερνετ.....Χάθηκα και ζαλίστικα.
Γιά αυτό και ζητώ την βοήθεια σας.
Λοιπόν παιδιά μεχρι 1000 ευρώ,καί οι αντίζιλες ΕΙΝΑΙ.....
Samsung LE 40 S 81 B
Philips 42 PFL 3312
Philips 37 PFL 3312
Philips 37 PFL 5322
Sony KDL-40 P 3030 E
Αυτές μου έκαναν ενα κλίκ Και είναι καί στήν ζητούμενη τιμή.
Επίσης πρέπει να πώ ότι μέ ενδιαφέρει πολύ και το αναλογικο σήμα,μιά και ακόμα βλέπουμε απο έκεί.
Σας ευχαριστώ όλους εκ τον προτέρων,κάθε βοήθεια και άποψη δεκτή.
Εντελώς καινούργιος στο φόρουμ, φρέσκος καί ανίδεος απο LCD & PLASMA τεχνολογία.
Αυτή την στιγμή έχω μια Philips CRT 27" η οποία εχει φοβερή εικονα και τρομέρο svideo in συνδεμένο με τον υπολογιστή μου.
Δυστιχώς η ευτηχώς ΘΥΜΑ τις καταναλωτικής μου μανίας,ψαχνομε γιά LCD 37"+ και HTPC.
Να πώ εδώ ότι μένω και έργαζομε σε μία μικρή πόλη τις βόρειας γερμανίας,και εδω υπάρχουν μόνο 2 μαγαζιά οπου και μπορεί κανείς να κάνει τις ανάλογες αγορές.
Πήγα είδα έψαξα στό ιντερνετ.....Χάθηκα και ζαλίστικα.
Γιά αυτό και ζητώ την βοήθεια σας.
Λοιπόν παιδιά μεχρι 1000 ευρώ,καί οι αντίζιλες ΕΙΝΑΙ.....
Samsung LE 40 S 81 B
Philips 42 PFL 3312
Philips 37 PFL 3312
Philips 37 PFL 5322
Sony KDL-40 P 3030 E
Αυτές μου έκαναν ενα κλίκ Και είναι καί στήν ζητούμενη τιμή.
Επίσης πρέπει να πώ ότι μέ ενδιαφέρει πολύ και το αναλογικο σήμα,μιά και ακόμα βλέπουμε απο έκεί.
Σας ευχαριστώ όλους εκ τον προτέρων,κάθε βοήθεια και άποψη δεκτή.