Βοήθεια, για αγορά νέου cd player.

Reaction score
12
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Επειδή θέλω να αντικαταστήσω- βελτιώσω το υπάρχον cd player Rega Apollo, έχω βρεί ένα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση ESOTERIC SA- 50, σε '' λογική '' τιμή. Είναι super audio cd player, με ξεχωριστό dac με ασύγχρονη usb. Οσοι από εσάς το έχετε στο σύστημά σας ή το έχετε ακούσει σε κάποιο φιλικό σύστημα, θα με βοηθούσατε πολύ άν μου γράφατε τις εντυπώσεις σας, πριν προχωρήσω στην αγορά του. Μένω στην επαρχία και όπως καταλαβαίνετε δυνατότητες ακρόασης μηδενικές. Συμπληρωματικά σας αναφέρω τα υπόλοιπα μηχανήματα του συστήματός μου. Προενισχυτής Ayre k-5 xe mp, τελικός Gamut d-200 mkiii, πικάπ Thorens mp-125 mkiii + SME 3009 + Audiotechnica 150 mlx, και καλωδια διασύνδεσης και ηχείων Nirvana s-l και Abbey Road reference. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις-υποδείξεις σας. Χρήστος.

Reaction score
464
Χρόνια Πολλά.
Ηχεία που έχεις δεν αναφέρεις.
Ούτε εγώ έχω ακούσει το συγκεκριμένο αλλά είχα για αρκετό καιρό το DV-50.
Ουδέτερος ήχος με σώματα,διαχωρισμούς και φοβερό χαμηλό.
Αν και δεν γνωρίζω το Rega σου,πιστεύω θα έχεις αρκετή διαφορά στον ήχο σου.
Αν είναι και " λογική " η τιμή δοκίμασε.

Reaction score
12
Χρόνια Πολλά.
Ηχεία που έχεις δεν αναφέρεις.
Ούτε εγώ έχω ακούσει το συγκεκριμένο αλλά είχα για αρκετό καιρό το DV-50.
Ουδέτερος ήχος με σώματα,διαχωρισμούς και φοβερό χαμηλό.
Αν και δεν γνωρίζω το Rega σου,πιστεύω θα έχεις αρκετή διαφορά στον ήχο σου.
Αν είναι και " λογική " η τιμή δοκίμασε.

Reaction score
12
Εχεις δικιο. Και εγω ελεγα οτι κατι λειπει. Ηχεια εχω τα Peak Consult Princes δαπεδου. Ευχαριστω για την απαντηση.

Reaction score
372
Τα 2 cd players έχουν τελείως διαφορετικούς ηχητικούς χαρακτήρες.

Το Rega Apollo στηρίζεται κυρίως στην πολύ καλή μεσαία του περιοχή αλλά υστερεί στα άκρα και στην ανάλυση σε σχέση με το Esoteric. Αν επιλέξεις το τελευταίο θα χάσεις κάτι σε μουσικότητα αλλά θα κερδίσεις αρκετά σε δυναμικά και ανάλυση, αλλά και σε ευελιξία (με τη δυνατότητα dac που έχει).
Με αυτό δεν θέλω να χαρακτηρίσω το Esoteric άμουσο, απλά θέλω να τονίσω τη διαφορά του από το Rega.

Ιδανικό θα ήταν ένα player που να συνδυάζει τους 2 παραπάνω ηχητικούς χαρακτήρες, εκεί όμως πρέπει να ανέβεις αρκετά.

Η απόφαση σου εξαρτάται από τον χαρακτήρα του συστήματος σου (που έχει πολύ καλά κομμάτια) αλλά και από τα δικά σου γούστα.
Εναλλακτικά μπορείς να κοιτάξεις και στη λύση του εξωτερικού dac.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.599
Members
38.578
Νεότερο μέλος
margaret50