Βοήθεια για αγορά blu-ray player...

nk9

Reaction score
1
Καλησπέρα σε όλους... Μετά από τα προβλήματα που είχα με το lg bd-570 (τα έχω εξιστορήσει στο σχετικό θέμα), εγκρίθηκε η αντικατάσταση της συσκευής. Θα την επιστρέψω στο "Πλαίσιο" και θα μου δοθεί πίστωση ίση με την τρέχουσα τιμή του (199€). Θέλω λοιπόν την γνώμη σας... Ποιό μηχάνημα να πάρω; Ως προς τα χαρακτηριστικά του, με ενδιαφέρουν οπωσδήποτε τα εξής:
1) Να παίζει δίσκους ntfs.
2) Να παίζει αρχεία mkv και m2ts.
3) Να υποστηρίζει αρχεία υποτίτλων στα ελληνικά.
Αυτές τις ημέρες στο "Πλαίσιο" υπάρχουν τα εξής:
www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/DVD-Players.htm?HV_TYPE=BD Player
Το samsung bd c-5500 καλύπτει όσα προανέφερα; Εάν όχι, samsung bd c-6900 ή lg hr-550; Νομίζω ότι αυτές οι δύο συσκευές καλύπτουν όλα τα παραπάνω, αλλά έχω τους εξής ενδοιασμούς:
1) Δεν ξέρω τί παίζει με τα samsung σε θέματα αξιοπιστίας.
2) Το lg βγαίνει περί τα 80€ πάνω από τα χρήματα που θέλω maximum να διαθέσω (τα 199€+50€ περίπου), αλλά ούτως ή άλλως στην ξεφτίλα 50€ θα τα πληρώσω για αποκωδικοποιητή όταν έρθει και εδώ η ψηφιακή. Όμως έχω "καεί" δύο φορές από την lg (bd-370 και bd-570) και την φοβάμαι την εταιρία.
Τις γνώμες σας παρακαλώ. Ευχαριστώ.
Υ.Γ.: Άσχετο, αλλά εάν πάρω το lg hr-550 και θέλω να δω ψηφιακή, θα πρέπει κάθε φορά να είναι ανοιχτός και ο ενισχυτής με τα ηχεία (καθώς το player θα συνδέεται με αυτόν με καλώδιο hdmi);

Reaction score
1
Απάντηση: Βοήθεια για αγορά blu-ray player...

Κάνε λίγες μέρες υπομονή και κοίτα το καινούριο Panasonic BDP 310...στα 250 ευρώ περίπου και έχει ότι ζητάς.Αλλιώς μάζεψε κατιτίς παραπάνω και πάρε την απόλυτη λύση Dune Prime 3.0 να ησυχάσεις για πάντα.!

Μα δεν σου αρέσει το 570 ; :143: τέτοιο κιμπάρικο εργαλείο ; :143: που να τους βομβαρδίσουν οι βορειοκορεάτες...(άσε καμένος κι εγώ)

nk9

Reaction score
1

Καταρχήν περαστικά (αν θυμάμαι καλά είχε ειπωθεί ότι θα είχες κάποια εισαγωγή σε νοσοκομείο). Εν συνεχεία, οι προτάσεις σου είναι αξιόλογες αλλά:
1) Το panasonic κοστολογείται 350€ (http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=111312&proionID=8905) και δεν ξέρω αν και πότε θα το φέρει το "Πλαίσιο" (υποχρεωτικά θα αγοράσω από εκεί).
2) Για το dune (εάν είναι κάποιο από αυτά που βρήκα: http://www.vnp.gr/index.php?target=products&mode=search&subcats=Y&type=extended&avail=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&q=dune&cid=0&x=12&y=10), μου πέφτει και αυτό ακριβό, συν του ότι έτσι όπως το βλέπω το μηχάνημα, δεν μου "κολλάει" με τις λοιπές "ταπεινές" μου συσκευές.
Εάν οι εναλλακτικές μου παραμείνουν αυτές που σου είπα (samsung c-5500 ή c-6900 και lg hr-550), ποιά η γνώμη σου;
Υ.Γ.: Εάν η θύρα hdmi είναι 1.4, υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας με την τηλεόραση και τον ενισχυτή που έχουν hdmi 1.2;

nk9

Reaction score
1

Reaction score
1.458

Μια χαρά είναι για τα λεφτά του!Σιγουρέψου ότι παίζει ελληνικούς υπότιτλους στα divx.
Οταν με το καλό το πάρεις θέλουμε παρουσίαση!:126:

Reaction score
1

Παρεπιμπτόντως, για αυτό τί λες: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/DVD-Players/Panasonic-DMP-BDT110E-Blu-ray-Player-DMP-BDT110EG.htm; Καλύπτει τις προδιαγραφές μου (να δέχεται ntfs, να παίζει από σκληρό ή stick mkv, mts και m2ts και να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους);
Εξαιρετικό player όσον αφορά την εικόνα αλλά δεν ξέρω βέβαια αν σε καλύψει με mkv κλπ κλπ.Κάποιος που το έχει θα μας διαφωτίσει περισσότερο !

Reaction score
1

nk9

Reaction score
1

Καταρχήν sorry για την καθυστέρηση ανταπόκρισης στις απαντήσεις σας... Έφταιγε ο "Βασιλιάς καρνάβαλος"... Επειδή το ελληνικό site της panasonic δεν είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό ως προς τις τεχνικές προδιαγραφές (όπως άλλωστε και τα περισσότερα), έστειλα ήδη mail στην εταιρία σχετικά με τις απορίες μου ως προς το bdt-110 και αναμένω... Θα ενημερώσω άμεσα...

nk9

Reaction score
1

Μάλλον άκυρο το προηγούμενο... Σύμφωνα με το fullhd.gr (14-02-2011) σχετικά με το bdt-110: "Παίζει MKV [ελληνικούς υπότιτλους θα δούμε σε μελλοντική αναβάθμιση], εξακολουθεί να μην βλέπει δίσκους διαμορφωμένους κατά NTFS, ενώ παράλληλα εμφανίζει μία δυσκαμψία όταν του ανατεθεί να παίξει και να διαχειριστεί μεγάλα αρχεία [μεγαλύτερα των 5GB]."
Για το bdt-310 αναφέρει (13-02-2011), συγκριτικά με το bdt-300:
"Δυνατότητες DMP-BDT310 DMP-BDT300
Δυο HDMI Ναι Ναι
Αναλογική έξοδος 7.1 Όχι Ναι
Skype Nαι Όχι
2D-to-3D Nαι Όχι
Έξοδος συνιστωσών Όχι Ναι
ΜΚV αναπαραγωγή Ναι Όχι
ΝΤFS σκληρός δίσκος Όχι Όχι
Ενσωματωμένο Wi-Fi Nαι Όχι
Ρυθμίσεις 3D Nαι Όχι
Ποιοτική κατασκευή Όχι Ναι"
Τουλάχιστον ξέρουμε για τα samsung (c-5500 ή c-6900) τί κάνουν με τους ελληνικούς υπότιτλους; Ως προς το θέμα ntfs, το c-6900 από όσο γνωρίζω τους υποστηρίζει. Για το c-5500 γνωρίζουμε κάτι σχετικά;

nk9

Reaction score
1

Μάλλον άκυρο το προηγούμενο... Σύμφωνα με το fullhd.gr (14-02-2011) σχετικά με το bdt-110: "Παίζει MKV [ελληνικούς υπότιτλους θα δούμε σε μελλοντική αναβάθμιση], εξακολουθεί να μην βλέπει δίσκους διαμορφωμένους κατά NTFS, ενώ παράλληλα εμφανίζει μία δυσκαμψία όταν του ανατεθεί να παίξει και να διαχειριστεί μεγάλα αρχεία [μεγαλύτερα των 5GB]."
Για το bdt-310 αναφέρει (13-02-2011), συγκριτικά με το bdt-300:
"Δυνατότητες DMP-BDT310 DMP-BDT300
Δυο HDMI Ναι Ναι
Αναλογική έξοδος 7.1 Όχι Ναι
Skype Nαι Όχι
2D-to-3D Nαι Όχι
Έξοδος συνιστωσών Όχι Ναι
ΜΚV αναπαραγωγή Ναι Όχι
ΝΤFS σκληρός δίσκος Όχι Όχι
Ενσωματωμένο Wi-Fi Nαι Όχι
Ρυθμίσεις 3D Nαι Όχι
Ποιοτική κατασκευή Όχι Ναι"
Τουλάχιστον ξέρουμε για τα samsung (c-5500 ή c-6900) τί κάνουν με τους ελληνικούς υπότιτλους; Ως προς το θέμα ntfs, το c-6900 από όσο γνωρίζω τους υποστηρίζει. Για το c-5500 γνωρίζουμε κάτι σχετικά;
Και μετά από τα παραπάνω, ήρθε το τελειωτικό χτύπημα... Το c-6900 δεν παίζει απευθείας από σκληρό (ή usb-stick) αρχεία m2ts... Δηλαδή για να δω το υλικό από την κάμερα, θα πρέπει να το κάνω δίσκους avchd... Κοίτα να δεις που πάλι σε lg θα καταλήξω (hr-550)... Δεν ψάχνω άλλο! Πάω για ύπνο!!!!!

Reaction score
1.213

Παρε ενα bd player των 100 Ε και ενα media player των 100-150 Ε ...

nk9

Reaction score
1

Το σκέφτηκα, αλλά δεν αντέχω την γκρίνια ("κι άλλο μηχάνημα στο σαλόνι;")!!!

nk9

Reaction score
1

Βέβαια επειδή ποτέ δεν ξέρεις, έχεις να προτείνεις κάποιο ζεύγος (blu ray player-media player) από αυτά που έχει το "πλαίσιο" και μέχρι τα 200 και κάτι ευρώ;
Υ.Γ.: Από σήμερα το επιστρεφόμενο (lg bd570) κοστολογείται 175€...

nk9

Reaction score
1

Βέβαια επειδή ποτέ δεν ξέρεις, έχεις να προτείνεις κάποιο ζεύγος (blu ray player-media player) από αυτά που έχει το "πλαίσιο" και μέχρι τα 200 και κάτι ευρώ;
Υ.Γ.: Από σήμερα το επιστρεφόμενο (lg bd570) κοστολογείται 175€...

Reaction score
1.213

Στα γρηγορα , το wd tv live στα 93 Ε αν δεν κανω λαθος και το panasonic 45 στα 109 αν υπαρχουν ακομα .Αυτα θα επαιρνα εγω .

Reaction score
1.213

Αφου θα ειμαι σιγουρος οτι με καλυπτουν σε αυτα που θελω , δηλαδη bd structure δεν παιζει το live ουτε περναει dts-ma αυτη τη στιγμη , και ισως ποτε, αλλα μικρο το κακο οταν παιζει bd-iso (χωρις μενου) και οταν ο περισσοτερος κοσμος παιζει με mkv-dts.Kαι σιγουρα δεν θα δεις κολληματα σε βαρια αρχεια κλπ.

nk9

Reaction score
1

Βασικά καλοκοίταζα το Apacer Media Player Full HD AL460 στα 69€. Διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά του με καλύπτει. Ως προς το player, παίζουν οι εξής 3 εναλλακτικές:
1) panasonic dmp-bd75 (έρχεται τέλος Μαρτίου στα 129€ όπως με ενημέρωσαν από το "πλαίσιο").
2) lg bd370 (υπάρχουν σε κάποια καταστήματα μερικά εκθεσιακά κομμάτια στα 95€ κι επειδή το είχα πριν το αλλάξω με το bd570 το μηχάνημα ήταν μιά χαρά, αρκεί να μην του έκανες αναβάθμιση λογισμικού).
3) samsung bd-p1600a (επίσης κάποια εκθεσιακά κομμάτια στα 79€).
Και φυσικά πάντα υπάρχει η all-around λύση που ακούει στο όνομα lg hr-550.

nk9

Reaction score
1

Προ ολίγου με ενημέρωσαν από το πλαίσιο ότι η πίστωση από την επιστροφή είναι όσο η αρχική αξία της συσκευής (229€) και ότι μπορώ να αγοράσω ό,τι και όποτε θέλω... Ακόμα και να κρατήσω την πίστωση "κάβα"...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.030
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos