Βοήθεια για αγορά media player

Μηνύματα
228
Reaction score
162
Παρακαλώ για τη βοήθειά σας.
Είμαι σε αναζήτηση ενός προσιτού media player (όχι raspberry) το οποίο να παρέχει τη δυνατότητα χειρισμού του μέσω app από κινητό, tablet κλπ χωρίς δηλαδή να είναι απαραίτητα ανοιχτή η τηλεόραση. Η λειτουργία αυτή με ενδιαφέρει για την αναπαραγωγή μουσικών αρχείων.
Ενδεχομένως να υπάρχει ήδη κάποιο τέτοιο app που να είναι εύχρηστο και να λειτουργεί γενικά στα android tv box αλλά δεν το γνωρίζω. Από όσο έχω ψάξει πάντως κατάλαβα ότι τη δυνατότητα αυτή τη δίνουν μόνο τα popcorn hour, ισχύει;
Κατά τα άλλα, ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά εικόνα-ήχο δεν έχω. Με ενδιαφέρει περισσότερο να έχει ένα απλό και εύκολο στο χειρισμό UI, να μη χρειάζεται περίπλοκες ρυθμίσεις, να έχει καλό movie scrapper, καλή υποστήριξη firmware και να είναι μία future proof συσκευή. Επίσης θα ήταν επιθυμητό να έχει optical και coaxial έξοδο.
Προτάσεις;
 

Μηνύματα
228
Reaction score
162
Ρίχνοντας μία καλύτερη ματιά διαπίστωσα τελικά ότι όλα τα player συνοδεύονται από κάποια mobile app, τουλάχιστον τα πιο πρόσφατα μοντέλα. Επομένως το ερώτημα είναι, με βάση την εμπειρία σας, από άποψη ευκολίας χρήσης, μενού, υποστήριξης, χρηστικότητας, ποιά εταιρεία να προτιμούσα; Popcorn, Mede8er ή Dune; Ευπρόσδεκτη και οποιαδήποτε άλλη πρόταση.
 





Staff online

  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.865.511
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top