Βοήθεια για αγορά media player

Reaction score
0
Παιδιά καλημέρα.
Είμαι νέος στο forum αλλα και γενικότερα στον χώρο και θα ήθελα τη βοήθεια σας για την αγορά ενός οικονομικού media player με δυνατότητα εγγραφής από την TV. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η ύπαρξη εσωτερικού σκληρού καθώς έχω έναν external 1 ΤΒ για να βολευτώ.
Αναμένω εναγωνίως.
Ευχαριστώ θερμά.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Βοήθεια για αγορά media player

Το Popcorn A200 έχει περίπου 240 ευρώ και το Mede8er έχει περίπου 170 ευρώ.Στα χρήματα που διαθέτεις αυτά τα 2 είναι κατά τη γνώμη μου τα καλύτερα.
Υπάρχουν και άλλα πολλά μέχρι το όριο τιμής που θέτεις.Ρίξε μια ματιά στο φόρουμ και θα βρεις πιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.
Τα 2 παραπάνω που σου ανέφερα δέχονται και εσωτερικό σκληρό δίσκο.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ποιο media player επιτρεπει περιηγηση στο μενου την στιγμη που παιζει καποιο τραγουδι?
Το popcorn A110 που εχω δεν το κανει.Θελει στοπ πρωτα και επειτα πας μενου για επομενο κομματι

Reaction score
4.250

Ποιο media player επιτρεπει περιηγηση στο μενου την στιγμη που παιζει καποιο τραγουδι?
Το popcorn A110 που εχω δεν το κανει.Θελει στοπ πρωτα και επειτα πας μενου για επομενο κομματι
Μανο δεν με παρακολουθεις παρολο που το εγραψα επανελλειμενως.

Μονο το Mede8er!

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Βοήθεια για αγορά media player

εχει το Mede8er δυνατότητα εγγραφής από την TV ;!
Οχι δεν έχει κάτι τέτοιο.

Για περιηγηση στο μενου την στιγμη που παιζει καποιο τραγουδι,επιβεβαιώνω κι εγώ ότι έχει αυτή τη δυνατότητα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Thanks guys
Vastsar σε παρακολουθω αλλα το Γ@μημενο το....... Emental........

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas