Βοήθεια για αγορά player για CD

Reaction score
0
Το συστημα μου αποτελειται απο ενισχυτη Yamaha 1500 , ηχεια Tannoy DC2 πηγη το Philips DVDR630VR ( DVD Recorder & VHS combo ).
O προβληματισμος μου αυτη την στιγμη αφορα το Philips . Ενω για ταινιες με καλυπτει αρκετα , εχω την εντυπωση οτι σε μουσικη ( CD ) δεν ειναι επαρκες και αναλογο με τα υπολοιπα κοματια του συστηματος.
Μια λυση ειναι η αγορα ενος εξειδικευμενου CD player , αλλα απ΄οτι φαινεται (περα απο καποια κομματια με μεγαλο κοστος ) τα CD players εχουν παντελως εξαφανισθει απο την αγορα .
Παρακαλω την βοηθεια σας . Με δεδομενα τον ενισχυτη και τα ηχεια που υπαρχουν τι θα προτεινατε σαν πηγη για μουσικη (CD κυριως , αλλα αν μπορει να παιζει και SACD δεν θα με χαλασει ιδιαιτερα ) ???

Reaction score
25.288
τα cdp ειναι παροντα και σε ποικιλια,απλα πρεπει να τα ψαξεις στους σωστους χωρους (και οχι στα ηλεκτρομαγαζα)...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
αν σε ενδιαφέρει ένα πολύ καλό cd player και οικονομικό τότε μπορώ να σκεφτώ μόνο μία λύση...

Harman Kardon HD970

Παίζει Audio CD και MP3 και κάνει και oversampling. Κι όλα αυτά με μόνο 400€.

Στα ίδια περίπου λεφτά (λίγο ακριβότερο στα 430€) και με την δυνατότητα να παίζει και SACD δισκάκια υπάρχει και το Sony SCD-XB790.

Τώρα αν θες κάτι πιο οικονομικό και να παίζει και SACD τότε δες το Sony SCD-XE597 (περίπου στα 170€) . Φυσικά ακόμη και αυτό θα παίζει πολύ καλύτερα από το dvd player που έχεις.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας