Βοήθεια για αγορά projector

Reaction score
1
Γεια σας.

Θα ήθελα την γνώμη σας γιατί δεν γνωρίζω από projector.

Θέλω να αγοράσω έναν projectorγια ταινίες και ποδόσφαιρο. Ο χώρος μου είναι 100tm ο τοίχος είναι 2,5 οριζόντια και 2,30 κάθετα τα χρήματα που διαθέτω είναι 1000-1300 + το πανί,

Ευχαριστώ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.972
Σε ΑΕΚτζήδες δεν απαντάμε...:p

abcd

Super Moderator
Reaction score
110.972

Ερώτηση: Διαθέτεις 1650€ για βιντεοπροβολέα;

Οθόνη αγοράζεις και με 200€.

Reaction score
1
φεύγει πολύ μετα.στα λεφτά που σκευτομαι να δώσω δεν περνώ κάτι καλό? πρότεινε και αυτό που λες να το δω σε παρακαλώ .

abcd

Super Moderator
Reaction score
110.972
Τον epson 8100 προτείνω που είναι σε πολύ καλή τιμή!
http://www.skroutz.gr/s/2566510/Epson-EH-TW8100.html?from=most-popular&keyphrase=epson 8100

Στα λεφτά που διαθέτεις υπάρχουν αρκετοί και σου μένουν και ρέστα.

Ορίστε τρεις:

BenQ W1070 http://www.skroutz.gr/s/2716702/BenQ-W1070.html

Optoma HD25 http://www.skroutz.gr/s/2908721/Optoma-HD25.html

Epson EH-TW5910 http://www.skroutz.gr/s/2566618/Epson-EH-TW5910.html

Reaction score
1
αυτος ο Epson EH-TW5910 ειναι καλος??η λαμπα του ειναι οικονομικοι?για πανι τι προτινεται?τον projector θελω να τον κρεμασω στην οροφη.

abcd

Super Moderator
Reaction score
110.972
Καλός για τα λεφτά του.

Και οι τρεις που σου έβαλα είναι περίπου ίδιοι σε ποιότητα.

Όλοι οι βιντεοπροβολείς πάνε και στο ταβάνι.

Για οθόνη μην δώσεις πολλά λεφτά, γιατί είναι σχεδόν ίδιες όλες οι οικονομικές.

Για να δεις διαφορά πρέπει να πας σε κατηγορία τιμής στο 1000ρικό και πάνω.

Reaction score
48
αυτος ο Epson EH-TW5910 ειναι καλος??η λαμπα του ειναι οικονομικοι?για πανι τι προτινεται?τον projector θελω να τον κρεμασω στην οροφη.
Σχεδον ολοι οι προτζεκτορες εχουν ιδια τιμη στις λαμπες πανω κατω.Και τα μοντελα που σου εβαλε ο abcd ειναι εξαιρετικα για τα χρηματα τους.Δες απο τα μαγαζια που σου παρεθεσε εαν τα εχουν σε επιδειξη και πηγαινε να τα δεις απο κοντα.Καλα τοσα χρονια περιμενες να πεσει κατηγορια για να παρεις προτζεκτορα? :)

Reaction score
1
Από αύτους τους 3 ποιον πρότεινεις να πάρω?για πάνι θα μου προτείνεις ?σε τι αποσταστη πρεπει να μπει ο projector απο το πανι ?

Reaction score
1
Αξίζει να δώσω 650 ευρώ παραπάνω για να πάρω τον epson 8100 γιατί δεν αγοράζεις κάθε μέρα. Η διαφορά είναι τεράστια επειδή έχει μεγάλη αντιθεση? εάν είναι να πάρω αυτόν και να μου πεις και ένα πανί με 200-300 να τελειώνω.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.439
το αν αξίζουν τα 650 παραπάνω για καλύτερη ποιότητα απεικόνισης γενικά θα το δείς εσύ με το μάτι σου κ την τσέπη σου!
για να πάρεις απαντήσεις στα υπόλοιπα που ρωτάς πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες!
πόσες ίντσες θέλεις?( με 2,35μ είσαι μαξ στις 100"-106" με τα ηχεία από κάτω)
σταθερή ή τύπου ρόλερ?
σε τι ύψος θα μπεί η οθόνη από το πάτωμα?
ο προβολέας θέλεις να είναι κολλητά στο ταβάνι ή δεν σε πειράζει να κρέμεται λίγο πιο κάτω?
τι απόσταση έχεις μέχρι τον πίσω τοίχο?
τα παραπάνω επηρεάζουν το ένα το άλλο καθώς κ την επιλογή προβολέα,τύπου οθόνης,απόσταση προβολέα,ύψος προβολέα κτλ.

P.S : μήπως έχεις 10τμ?δηλαδή 4μ μέχρι τον πίσω τοίχο?εκτός αν εννοείς 100τμ ολόκληρο το σπίτι κ όχι ο χώρος προβολής!

Reaction score
6.661
Το βασικοτερο κρητηριο αν αξιζει κατι να πληρωσεις παραπανω, ειναι η ποσοστιαια διαφορα επι της % χρηματων -αποδοσης, ειναι λαθος να βλεπουμε διαφορα σε ευρω. Ετσι θεωρω ειναι και ποιο αντιπροσωπευτικη η εικονα που μπορει να εχει ο υποψηφιος αγοραστης στην οποιαδηποτε τιμολογιακη κατηγορια.

abcd

Super Moderator
Reaction score
110.972
Αν μπορείς να πάρεις τον 8100 για μένα μην το σκέφτεσαι!

Όσο για το πανί, πάρε όποιο γουστάρεις.

Όπως σου είπα, δεν υπάρχουν διαφορές σε τέτοια κατηγορία τιμής.

Reaction score
48
Από αύτους τους 3 ποιον πρότεινεις να πάρω?για πάνι θα μου προτείνεις ?σε τι αποσταστη πρεπει να μπει ο projector απο το πανι ?
Ειμαι του dlp φιλε εγω και θα σου ελεγα τον optoma HD25 καλυτερα απο τους 2.και ο Benq1070 καλος ειναι αλλα λιγο καλυτερος ο optoma στο ματι μου παντα.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Αν μπορείς να πάρεις τον 8100 για μένα μην το σκέφτεσαι!
Έτσι είναι, εάν σε παίρνει οικονομικά μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Reaction score
15.548
Σε ΑΕΚτζήδες δεν απαντάμε...:p
εσυ αν ζητησεις κατι.....θα παρεις τ.....:fuckyou:

Αξίζει να δώσω 650 ευρώ παραπάνω για να πάρω τον epson 8100 γιατί δεν αγοράζεις κάθε μέρα. Η διαφορά είναι τεράστια επειδή έχει μεγάλη αντιθεση? εάν είναι να πάρω αυτόν και να μου πεις και ένα πανί με 200-300 να τελειώνω.
να παρεις τον 8100 φιλε μου......

η διαφορα ειναι σε ολα.....και οταν θαχεις λ7 παιρνεις και γυαλια 3d

(aektzhs κεγω) :)

Reaction score
1
Ο προβολέας προορίζεται για καφετέρια. Ο χώρος που έγραψα είναι 100 τμ .η οθόνη θα μπει γύρω στο 1,50 με 1,70 από το πατωμα.ο προβολέας ας είναι λίγο κάτω από το ταβάνι δεν υπάρχει προβλημα.δεν θα παίζει καθημερινα.μονο σε κανένα ντέρμπι ΑΕΚ-ολυμπιακος,ποσο πρέπει να είναι η απόσταση του προβολέα από το πανι?ο προβολέας πρέπει να κατέβει πολύ από το ταβανι?αυτα τα ολίγα .

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια.

Reaction score
48
Ο προβολέας προορίζεται για καφετέρια. Ο χώρος που έγραψα είναι 100 τμ .η οθόνη θα μπει γύρω στο 1,50 με 1,70 από το πατωμα.ο προβολέας ας είναι λίγο κάτω από το ταβάνι δεν υπάρχει προβλημα.δεν θα παίζει καθημερινα.μονο σε κανένα ντέρμπι ΑΕΚ-ολυμπιακος,ποσο πρέπει να είναι η απόσταση του προβολέα από το πανι?ο προβολέας πρέπει να κατέβει πολύ από το ταβανι?αυτα τα ολίγα .

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια.
Αυτό έπρεπε να το αναφέρεις νωρίτερα. Για Καφέ θέλεις φωτεινοτητα έξτρα.δεν ξέρω αν κάποιο απο τα παραπάνω σε καλύπτει . Άλλες προτάσεις κύριοι ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.128
Members
38.656
Νεότερο μέλος
VKartalidis