Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Σχεδον ολοι οι προτζεκτορες εχουν ιδια τιμη στις λαμπες πανω κατω.Και τα μοντελα που σου εβαλε ο abcd ειναι εξαιρετικα για τα χρηματα τους.Δες απο τα μαγαζια που σου παρεθεσε εαν τα εχουν σε επιδειξη και πηγαινε να τα δεις απο κοντα.Καλα τοσα χρονια περιμενες να πεσει κατηγορια για να παρεις προτζεκτορα?αυτος ο Epson EH-TW5910 ειναι καλος??η λαμπα του ειναι οικονομικοι?για πανι τι προτινεται?τον projector θελω να τον κρεμασω στην οροφη.
Ειμαι του dlp φιλε εγω και θα σου ελεγα τον optoma HD25 καλυτερα απο τους 2.και ο Benq1070 καλος ειναι αλλα λιγο καλυτερος ο optoma στο ματι μου παντα.Από αύτους τους 3 ποιον πρότεινεις να πάρω?για πάνι θα μου προτείνεις ?σε τι αποσταστη πρεπει να μπει ο projector απο το πανι ?
Έτσι είναι, εάν σε παίρνει οικονομικά μην το σκέφτεσαι καθόλου.Αν μπορείς να πάρεις τον 8100 για μένα μην το σκέφτεσαι!
εσυ αν ζητησεις κατι.....θα παρεις τ.....Σε ΑΕΚτζήδες δεν απαντάμε...![]()

να παρεις τον 8100 φιλε μου......Αξίζει να δώσω 650 ευρώ παραπάνω για να πάρω τον epson 8100 γιατί δεν αγοράζεις κάθε μέρα. Η διαφορά είναι τεράστια επειδή έχει μεγάλη αντιθεση? εάν είναι να πάρω αυτόν και να μου πεις και ένα πανί με 200-300 να τελειώνω.
Δεν πειράζει, θα με βοηθήσει ο Νέλσονας!εσυ αν ζητησεις κατι.....θα παρεις τ.....![]()

Δεν το ξανασκέφτεσαι σε 2 χρόνια?δεν θα παίζει καθημερινα.μονο σε κανένα ντέρμπι ΑΕΚ-ολυμπιακος
Αυτό έπρεπε να το αναφέρεις νωρίτερα. Για Καφέ θέλεις φωτεινοτητα έξτρα.δεν ξέρω αν κάποιο απο τα παραπάνω σε καλύπτει . Άλλες προτάσεις κύριοι ;Ο προβολέας προορίζεται για καφετέρια. Ο χώρος που έγραψα είναι 100 τμ .η οθόνη θα μπει γύρω στο 1,50 με 1,70 από το πατωμα.ο προβολέας ας είναι λίγο κάτω από το ταβάνι δεν υπάρχει προβλημα.δεν θα παίζει καθημερινα.μονο σε κανένα ντέρμπι ΑΕΚ-ολυμπιακος,ποσο πρέπει να είναι η απόσταση του προβολέα από το πανι?ο προβολέας πρέπει να κατέβει πολύ από το ταβανι?αυτα τα ολίγα .
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια.