Βοήθεια για αγορά projector

Reaction score
0
Καλησπέρα φίλοι και φίλες. Αυτό είναι το πρώτο μου post σε αυτό το forum και μπορώ να πώ ότι είμαι ενθουσιασμένο απο τις πληροφορίες που μπορεί να βρεί κανείς εδω.
Στο θέμα μας θέλω να αγοράσω έναν projector, μέσω ενός γνωστού έχω βρεί μεταχειρισμένο έναν Sony VPL-HS20 στην τιμή των 480 ευρώ. Το μηχάνημα έχει περίπου 700 ώρες λειτουργίας. Είναι καλή η τιμή? να τον πάρω?
έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές για τον εν λόγω projector και δε διστάζω εκεί αλλά στη τιμή αν είναι η σωστή.
Ευχαριστώ και περιμένω τα σχόλια και τη βοήθεια σας.:happy_4:

Reaction score
1
Οι κριτικές που διάβασες αφορούσαν την εποχή του. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Στα ίδια χρήματα περίπου, εμφανίζονται κατά καιρούς στις αγγελίες νεότερα και καλύτερα μοντέλα (διετίας).

Reaction score
0
Οι κριτικές που διάβασες αφορούσαν την εποχή του. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Στα ίδια χρήματα περίπου, εμφανίζονται κατά καιρούς στις αγγελίες νεότερα και καλύτερα μοντέλα (διετίας).
Ευχαριστώ για το quick reply και έχεις δίκιο για αυτό που λές.
Το θέμα είναι αν τα 480 ευρώ που ζητάει είναι η σωστή τιμή του προιόντος.

Reaction score
54
Για ενα τοσο παλιο μηχανημα δεν υπαρχει σωστη και λαθος τιμη. Στα λεφτα που αναφερεις μπορεις να παρεις μακραν πιο καλο (μεταχειρισμενο παντα) προβολεα. Απλα ψαξτο.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid