Βοήθεια για διαστάσεις πανιού

Reaction score
0
Χρειάζομαι μια βοήθεια για διαστάσεις πανιού.Σκεφτομαι το Πάσχα να βάλω και εγώ ένα home cinema με projector αλλά αυτό τον καιρό λόγο ανακαίνισης κάνω κάποιες προεργασίες –σκάψιμο τοίχων ,εγκατάσταση καναλιών για καλώδια και τοποθέτηση γυψοσανιδών -.το κακό είναι ότι είμαι ψιλοασχετος και αυτές τις μέρες θα κάνω μία κατασκευή από ξύλο σαν ράφι και σκέφτομαι να πάρω αργότερα το χειροκίνητο πανί για να το κρύψω.δεν γνωρίζω όμως τι διαστάσεις περίπου έχει ένα πανί όταν μαζεύεται ρολό .Δηλ αν θεωρήσουμε το ρολό σαν κουτί ,τι μάξιμουμ διαστάσεις μπορεί να έχει μία οθόνη όταν μαζεύεται ? πχ 3 μέτρα μήκος και 5εκατοστα βάθος*5 εκατοστά ύψος (υπολογίζοντας όμως και την βάση του πανιού) .καταλαβαίνω ότι ανάλογα με τις διαστάσεις του πανιού τα νούμερα αυτά μπορεί να αλλάξουν αλλά θέλω κάποιες διαστάσεις max για να μην έχω πρόβλημα στο μέλλον .Η απόσταση θέασης είναι στα 5 μέτρα .
Σας ευχαριστώ

Reaction score
0
σωστα, έχω ήδη ζητήσει λεπτομέρειες σε εκείνο το topic .Σε ευχαριστώ .
Πιστεύετε ότι αν αφήσω εσωτερικά "αερα" 6*6 εκατοστα ,ανεξαρτήτως του μήκους του πανιού για να μπεί ο μηχανισμός, θα ήμουν εντάξει?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef