Βοήθεια για ενισχυτή..:)

Reaction score
7
Καλησπέρα σας κ Καλώς σας βρήκα,
Είμαι καινούργιος στο φόρουμ σας κ γενικός στο θέμα Home Cinema..
Βέβαια πριν από περίπου κανένα 3χρόνο είχα ξεκινήσει να στήνω σιγά σιγά ένα cinema με τα οικονομικά όσο μου το επέτρεπαν,πράγμα το οποίο έμεινε στην μέση λόγο κρισης..
Μετά από όλο αυτό το διάστημα αποθήκευσης,επιτέλους ήρθε η ώρα (ελπίζω) να το ολοκληρώσω σιγά σιγά...κ για να συνοψίσω έχω ήδη στην κατοχή μου 2 ηχεία jbl studio 180,ένα κεντρικό jbl studio 120c κ 2 jbl studio 130 πίσω...τα οποία κ δεν θέλω να αλλάξω με τίποτα,απλά Θα προσθέσω κάποια στιγμή 2 πλαϊνά κ 1 sub για να γίνει 7.1..
Επίσης έχω στην κατοχή μου κ έναν ολοκαίνουργιο pioneer vsx-921 ο οποίος Θα πάει για πουλημα.
Θα ήθελα λοιπον να με βοηθήσετε αν μπορείτε στην επιλογή του ενισχυτή για το cinema μου..
Ο χώρος μου είναι γύρω στα 25-30m2 κ το μπάτζετ μου γύρω στα 1000e..
Τέλος να αναφέρω ότι έκανα μια βόλτα από τον Νακα κ μου έδειξαν έναν rx-a850..αξίζει??Καμία άλλη πρόταση??
Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας..
Μ.Φ.Χ.
Αντώνης Δ.

• Like
Reactions: PPG

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.569
Καλώς τον!
Γιατί δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις για ένα διάστημα τον 921; Οι Yamaha είναι πολύ καλοί, αλλά δε σημαίνει πως κι αυτός δε θα είναι αξιοπρεπέστατος σε λογική ένταση.
Θεωρώ πως με τμήμα των χρημάτων θα είναι καλύτερο να πάρεις ένα sub κι αργότερα βλέπεις για ενισχυτή.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
:welcome:
Συμφωνώ απόλυτα με τον Mitsy θα αλλάξει ο ήχος με την προσθήκη του sub.
Απόλαυσε λιγο το σύστημα μετά την προσθήκη του sub και μετά αποφασίζεις
αν πρέπει να αλλάξεις το ενισχυτή.

Reaction score
7
Καλησπέρα κ σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..
Έχετε σωστή τοποθέτηση κ από την στιγμή που μου λείπει κ το did μάλλον θα το αγοράσω κ μετά βλέπουμε πως θα πάει..:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.883
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis