Βοήθεια για επιλογή ενισχυτή!

Reaction score
2
Γειά σας!

Είμαι περήφανος ιδιοκτήτης των Klipsch rf7 ii! Τα έχω λίγο καιρό, τα έχω παίξει με έναν Nad 375 και με τους Xindak ms3 monoblock. Ο Nad είναι καλός αλλά θέλω κάτι παραπάνω. Οι Xindak νομίζω ότι πέφτουν λίγο αδύναμοι..

Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή ενισχυτή έως 4000€ εκτός και αν πρόκειται για κάτι που αξίζει πολύ, οπότε πάω και λίγο παραπάνω!! Όλες οι γνώμες είναι καλοδεχούμενες!! Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας για τους Electra του Tsakiridi!

Ευχαριστώ,
Μάνος

Reaction score
596
Φιλε Μανο με τα λιγα που γνωριζω εχω καταλαβει τα ηχεια σου ειναι σουπερ ευαισθητα.

Λογικα δεν χρειαζεσαι κατι ιδιαιτερα δυνατο για να τα κουνησει αλλα πρεπει να αποφασισεις αν σου ταιριαζει ο ηχος της λαμπας η οχι...

Οι Τσακιριδηδες εχουν φτιαξει πολυ καλα μηχανηματα και το καλο ειναι οτι μπορεις να τα αναβαθμισεις στους ιδιους όποτε κανεις κεφι ή ακομα και να τα ανταλλαξεις με κατι που σου αρεσει περισσοτερο.

Αναλογα τη μουσικη που ακους θα πρεπει να το αποφασισεις. Μια σκεψη που κανω ειναι οτι αν το ζητουσες νομιζω θα σου εφερναν τους Electra στο σπιτι να τους ακουσεις με τα δικα σου ηχεια...

Γιαννης

Reaction score
782
Καλο ακουστα τα ηχεια σου φιλτατε.Απο τα πιο τιμια και συνάμα ποιοτικά στην κατηγορια τους και παραπνω απο αυτην.
Οπως ειπε και ο φιλος jannos πιο πανω πρεπει να δεις εσενα με τι σου αρεσει να ακους , λαμπα η τρανζίστορ. Τα ηχεια σου ειναι αρκετα ευαίσθητα ώστε να τα κουνάνε οι xindak μια χαρα.
Γνωμη μου πριν μπω σε διαδικασια να παρω αλλον τελικο η ολοκληρωμένο θα κοίταγα πρωτον εαν μπορούν οι xindak να παίξουν με ΚΤ90 η ΚΤ120 εφόσον ρυθμιστούν απο τεχνικο για να παρω δυναμη-watts(καθαρα ψυχολογικός λογος) απ οσο ξερω μπορουν να παιξουν με αλλες λαμπες περα της ΚΤ88.
Αλλο βημα θα ηταν αφου καταλήξω στον τυπο λαμπας που μπορει να δουλεψει σωστα στα τελικα, να επενδυσω σε καλες ποιοτικες λαμπες που πιστεψε με θα νομιζεις οτι εχεις αλλα τελικα ακομα και ΚΤ88 να ειναι.
Το επομενο βημα ειναι ο προ που τους οδηγεί εκει πρεπει να επικεντρωθεις γιατι παιζει μεγαλο σημαντικο ρολο τι προ τους οδηγεί ενας προ μπορει να σου κανει τα τελικα να πηγαινουν τα ηχεια στον θεο και απο γκαζια και ποιότητα και επισης το αντίθετο.
Απο τα λεγόμενα μου κατάλαβες οτι προσπαθω να σε κανω να κρατησεις τα ενισχυτακια σου γιατι εχω ακουσει πολλα και ειναι απο τα πολυ καλα που κοντράρουν ακριβοτερα μηχανηματα 2πλασιας αξιας.
Εγω ακουω με dared vp845 που ειναι 2×20 wattakia και εαν δεις πως πανε τα visaton 890mk3. ..

Reaction score
782
1. Cary Audio "CAD-300SEI".
2. Decware, δες το site του.
3. για Top Gun σε μεταχειρισμένα, Cary Audio 805 power monoblocks και Cary Audio SLP 98 preamplifier.
Ψηφίζω με ματια κλειστα και αυτια ορθανοιχτα cary slp 98 που σκιζει απο χροιές και εχει απιστευτο gain και οδηγηση σε μεγαλο συνολο τελικων λαμπα η τρανζίστορ. Τον εχω ακουσει

Reaction score
51
Θα ηθελα αν καποιος εχει την εμπειρια απο τον προενισχυτη της DYNAVOX TPR-1 που ειναι λαμπατος να μου πει δυο πραγματα.Ευχαριστω.

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Μπορεί να δείχνουν ευαίσθητα αλλά απο εμειρία μου σε μικρότερο μοντέλο δεν χαλιέται με τα βάτ !!
http://www.soundvisionreview.com/hi-fi-home-theater/speakers/klipsch-rf-7-ii-review/
We plug in our reference amplifier: two bridged Hegel H30 and Hegel P30 pre-amp. 1100 watts to each speaker!

In particular, the sound takes on a completely different ease. The background is pitch black and although there are speakers that have a finer grained treble, the sound breathe more at the top, too. For example, Ane Brun’s interpretation of Beyonce’s “Halo“. Her voice sits atop a pizzicato cello, surrounded by an airy reverb. The RF-7 II conveys the size of the soundscape, the voice will have a clearer fragility, while the cello has more poise than with the Yamaha A-S3000. Even at lower volumes.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67