Βοήθεια για επιλογή ηχείων Audi TT 08

Reaction score
3
Χαιρετώ Άπαντες μιας και είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum!
Είμαι κάτοχος του πιο πάνω αυτοκινήτου και θέλω να βάλω άλλο ηχοσύστημα(& όχι μόνο). Αρχίζοντας με την πηγή έχω κατασταλάξει στην F900BT της Pioneer.
Το πρόβλημά μου είναι στην επιλογή των ηχείων. Οι απαιτήσεις μου είναι:
1. Να βάλω ποιοτικές μονάδες, δλδ δεν με ενδιαφέρει καθόλου να κάνω φασαρία. Θέλω να ακούω μουσική σε ρεαλιστικές εντάσεις και όχι να ξεκουφαίνομαι.
2. Να μη δώσω μια περιουσία γενικότερα. Το μέγιστο ποσό που διαθέτω για όλα είναι τα 2500 ευρώ, με μικρή ανοχή για περισσότερα.
Έχω ψάξει στα μαγαζιά της Πάτρας που μένω και έχω ακούσει πολλά, κανένας δε με ρώτησε όμως τη μουσική θέλω να ακούω και μου πρότεινε ο καθένας ότι ήθελε να προωθήσει απ' τα προιόντα του. Η αλήθεια είναι πως ακούω περισσότερο ηλεκτρονική μουσική (techno, pop) και που και που κανά rock. Με ενδιαφέρει δλδ τα ηχεία και ο ενισχυτής που θα βάλω να παίζουν καλά στα κομμάτια αυτού του είδους.
Το αυτοκίνητο έχει στις πόρτες από 2 υποδοχές για ηχεία: ένα 16.5 χαμηλά και ένα στη μέση που αγνοώ το μέγεθος του, καθώς και θέσεις για τουίτερ στο ταμπλό. Επίσης έχει και θέσεις για ηχεία πίσω από τη θέση του οδηγού, συνοδηγού(μιας και είναι το κουπέ) όπου εκεί θέλω να βάλω ηχεία για ενίσχυση των μπάσων.
Αυτό που θα ήθελα από σας είναι να μου πείτε από την εμπειρία σας και σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου τη γνώμη σας για επιλογή ηχείων, δλδ μάρκα και ποσότητα. Αρχικά προσαντολίστικα στη Focal, που την εκτιμώ για τα ποιοτικά προιόντα που βγάζει, αλλά είναι πολύ ακριβά και θα πήγαινε μακριά η βαλίτσα.
Περιμένω τις προτάσεις σας και sorry γι' αυτό το μεγάλο post, αλλά μιά φορά το κάνεις το καλό....

Reaction score
5
Ένας συνδιασμός, στα λεφτά που λές, με εξαιρετική απόδοση σε ποιότητα ήχου αλλά και σε ένταση (αν το θες και πίστεψε με θα το θες καμια φορα :109:) είναι ο παρακάτω :

• Ηχεία : Helix S6 (περί τα 500€)
  • Ενισχυτής : Helix A4 (750€-800€)
  • Subwoofer : Helix W10 (190€) ή Helix Deep Blue 10 (περίπου 110-120€)
  • Πηγή : Με λιγότερα χρήματα, χωρίς bluetooth αλλά, σαφέστατα, πιο μουσικό προσανατολισμό το Pioneer P-88RS (500€)
Όλα μαζί, είναι κοντά στα 2000€ με αποτέλεσμα που το έχω ακούσει και έπαθα πλάκα.

Στα Sub που σου έδωσα 2 διαφορετικές προτάσεις, η διαφορά είναι στο μεγάφωνο και στο γεγονός ότι το W10 είναι bass reflex. Προσωπικά θα διάλεγα το W10.

Ότι άλλο χρειαστείς για το παραπάνω setup εδώ είμαστε :145:

Reaction score
3
Απάντηση: Βοήθεια για επιλογή ηχείων Audi TT 08

Regunus, ευχαριστώ για την απάντησή σου!
Η πηγή που αναφέρεις είναι 1 din και δεν μου κάνει αν και όντως ο προσανατολισμός της είναι σίγουρα πιο μουσικός.
Φίλος μου πρότεινε να κοιτάξω και την DLS και πιο συγκεκριμένα τα MS6A. Έχει κανείς άποψη? Σε online μαγαζιά δεν βρήκα πληροφορίες. Μου φαίνεται αρκετά ψαγμένη εταιρεία, ενώ για τη focal μου είπανε πως είναι δύσκολα ηχεία στην οδήγησή τους. Τι να πω? Η αλήθεια είναι πως έχω καταμπερδευτεί. Το ιδανικό βέβαια είναι να έχεις ακούσει αρκετές επιλογές και να έχεις άποψη, πράγμα που για μένα είναι κάπως δύσκολο.

Reaction score
5
Τα Focal τι τα κάνει δύσκολα στην οδήγησή τους;

Επίσης το γεγονός ότι η πηγή είναι 1 DIN λύνεται εύκολα. Εκτός αν θες κάποιες από τις λειτουργίες της F900 (όπως το Navi κλπ). Εαν όμως δεν σε ενδιαφέρουν τότε, πίστεψε με, η P88RS είναι μονόδρομος.

Για τα DLS δεν ξέρω να σου πω. Δεν έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερο σε DLS πέρα από... "φωνακλάδικα". Ψαγμένη εταιρεία; Σε ποιο θέμα; ;-)

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Βοήθεια για επιλογή ηχείων Audi TT 08

Τα Focal είναι δύσκολα στην οδήγηση εξαιτίας του μεταλλικού τουίτερ που έχουν(έτσι μου είπαν τουλάχιστον).

Με ενδιαφέρουν και το navi και το bleutooth που παρέχει η συγκεκριμένη συσκευή και η αλήθεια είναι πως αυτή θα βάλω, τοχω αποφασίσει, αποδεχόμενος το μεγάλο χρόνο που θέλει να κάνει boot up.

Για την DLS δεν βρήκα πληροφορίες πέρα από το site της. Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ψαγμένη. Είναι πολλές οι επιλογές σε ηχεία πάντως και η τελική απόφαση θαναι δύσκολη.

Reaction score
49

Χαιρετώ Άπαντες μιας και είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum!
Καλώς ήρθες συντοπίτη!!! :107:
Είμαστε «γείτονες» και πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε!

Είμαι κάτοχος του πιο πάνω αυτοκινήτου και θέλω να βάλω άλλο ηχοσύστημα(& όχι μόνο).
Στο «& όχι μόνο» συμπεριλαμβάνεις πχ και πλοήγηση μέσω της ίδιας πηγής?

Αρχίζοντας με την πηγή έχω κατασταλάξει στην F900BT της Pioneer.
Ποιοι οι λόγοι που επέλεξες την συγκεκριμένη πηγή?
Θες πχ οπωσδήποτε ΒΤ? ή το SD slot? Την ενσωματωμένη «πλοήγηση»?
Ανεβάζεις πάρα πολύ το κόστος (και μάλιστα χαλάς πολύ την ισορροπία του κόστους ανάμεσα στην πηγή και τα ηχεία/ ενισχυτή) και πολύ φοβάμαι ότι μετά την αγορά θα «χαλαστείς» πολύ......

Το πρόβλημά μου είναι στην επιλογή των ηχείων. Οι απαιτήσεις μου είναι:
1. Να βάλω ποιοτικές μονάδες, δλδ δεν με ενδιαφέρει καθόλου να κάνω φασαρία. Θέλω να ακούω μουσική σε ρεαλιστικές εντάσεις και όχι να ξεκουφαίνομαι.
2. Να μη δώσω μια περιουσία γενικότερα. Το μέγιστο ποσό που διαθέτω για όλα είναι τα 2500 ευρώ, με μικρή ανοχή για περισσότερα.
Μια ηχομόνωση στην πόρτα εσωτερικά και ένα ποιοτικό σετ ηχείων εμπρός, διαιρούμενο, θα σου δώσει αυτό που αναζητάς.
Μιλάμε όμως για ηχεία που θα κοστίζουν πχ 500€ (+) και θα μπορούμε να ξέρουμε ακριβέστερα αν συζητήσουμε περισσότερο. Βασικά το woofer με ενδιαφέρει γιατί μπορείς να παίξεις με ένα πολύ καλό 2δρομο 16.5cm (ακόμα και αν το μαμά είναι 3δρομο)

Αν όμως έχεις ήδη ξοδέψει 1200€ για την πηγή αρχίζεις να περιορίζεις πολύ τις υπόλοιπες επιλογές μας.
Πχ sub δεν θα βάλεις?
Γιατί το να χρησιμοποιήσεις τις θέσεις πίσω από τα εμπρός καθίσματα είναι ουτοπικό, αν ψάχνεις και ένα καλό χαμηλό!!

Έχω ψάξει στα μαγαζιά της Πάτρας που μένω και έχω ακούσει πολλά, κανένας δε με ρώτησε όμως τη μουσική θέλω να ακούω και μου πρότεινε ο καθένας ότι ήθελε να προωθήσει απ' τα προιόντα του. Η αλήθεια είναι πως ακούω περισσότερο ηλεκτρονική μουσική (techno, pop) και που και που κανά rock. Με ενδιαφέρει δλδ τα ηχεία και ο ενισχυτής που θα βάλω να παίζουν καλά στα κομμάτια αυτού του είδους.
Σε ποια καταστήματα πήγες?
Και τι σου είπε ο καθένας?

Και σου λέω που μπορείς να πας για καλύτερα (αν θες να κάνεις την εγκατάσταση στην Πάτρα)

Το αυτοκίνητο έχει στις πόρτες από 2 υποδοχές για ηχεία: ένα 16.5 χαμηλά και ένα στη μέση που αγνοώ το μέγεθος του, καθώς και θέσεις για τουίτερ στο ταμπλό. Επίσης έχει και θέσεις για ηχεία πίσω από τη θέση του οδηγού, συνοδηγού(μιας και είναι το κουπέ) όπου εκεί θέλω να βάλω ηχεία για ενίσχυση των μπάσων.
Εξακολουθώ να προτείνω τον συνδυασμό που αποδίδει τις περισσότερες φορές τουλάχιστον καλά! Ένα πολύ καλό 2δρομο σετ εμπρός (16.5άρι στην περίπτωσή μας) με καλό crossover, ένα καλό sub στο χώρο αποσκευών (σε κλειστή κούτα λίγων λίτρων), έναν καλό 4κάναλο ενισχυτή (2 κανάλια εμπρός και τα άλλα δύο γεφυρωμένα για το sub) ή στην ιδανική περίπτωση 2 ενισχυτές (έναν καλό 2κάναλο για εμπρός και έναν monoblock για το sub) και μονώσεις στις εμπρός πόρτες.
Από εδώ και μετά, το πως θα «δέσει το γλυκό» εξαρτάται από τα χρήματα που διαθέτεις αλλά και το αυτοκίνητο...

Αυτό που θα ήθελα από σας είναι να μου πείτε από την εμπειρία σας και σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου τη γνώμη σας για επιλογή ηχείων, δλδ μάρκα και ποσότητα. Αρχικά προσαντολίστικα στη Focal, που την εκτιμώ για τα ποιοτικά προιόντα που βγάζει, αλλά είναι πολύ ακριβά και θα πήγαινε μακριά η βαλίτσα.

Το σωστό που θα πρέπει να κάνεις (και να προσέξουμε) είναι να υπάρχει ισορροπία στην διαχείριση του χρήματος.
Αν με το καλημέρα ρίχνεις το 50% των χρημάτων στην πηγή υποχρεώνεις να ρίξεις (πολύ) νερό στο κρασί σου στα υπόλοιπα τμήματα του συστήματός σου.
Και είναι κανόνας πως το τελικό αποτέλεσμα δεν εξαρτάται από τον δυνατότερο κρίκο της ηχητικής αλυσίδας αλλά από τον πιο αδύναμο.......

Περιμένω τις προτάσεις σας και sorry γι' αυτό το μεγάλο post, αλλά μιά φορά το κάνεις το καλό....
...πριν το ρίξουμε στο γιαλό λοιπόν, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε!!! Σε τελική ανάλυση, πίνουμε και ένα καφεδάκι και τα βλέπουμε live!! :126:

Regunus, ευχαριστώ για την απάντησή σου!
Η πηγή που αναφέρεις είναι 1 din και δεν μου κάνει αν και όντως ο προσανατολισμός της είναι σίγουρα πιο μουσικός.
Φίλος μου πρότεινε να κοιτάξω και την DLS και πιο συγκεκριμένα τα MS6A. Έχει κανείς άποψη? Σε online μαγαζιά δεν βρήκα πληροφορίες. Μου φαίνεται αρκετά ψαγμένη εταιρεία, ενώ για τη focal μου είπανε πως είναι δύσκολα ηχεία στην οδήγησή τους. Τι να πω? Η αλήθεια είναι πως έχω καταμπερδευτεί. Το ιδανικό βέβαια είναι να έχεις ακούσει αρκετές επιλογές και να έχεις άποψη, πράγμα που για μένα είναι κάπως δύσκολο.
Η πρόταση του Λάμπρου (Regunus) είναι πάρα πολύ καλή γιατί είναι ισορροπημένη και στοχεύει σε αυτό που ζητάς: μουσικότητα και ποιοτική αναπαραγωγή (και μάλιστα με πολύ λογικό κόστος)

Τα focal δεν είναι δύσκολα ηχεία. Απλά για να αναδείξουν τον ποιοτικό τους χαρακτήρα θα πρέπει να οδηγούνται από αντίστοιχα ποιοτικούς ενισχυτές. Αλλά συνολικά θα είναι άριστα αν κάνεις σύγκριση με άλλα ηχεία και οδηγούνται όλα από τον ίδιο ενισχυτή. Αν πχ είχαμε έναν ενισχυτή και αλλάζαμε μόνο ηχεία (για δοκιμή) τα focal θα έπαιζαν πολύ καλά!

Reaction score
49

Τα Focal είναι δύσκολα στην οδήγηση εξαιτίας του μεταλλικού τουίτερ που έχουν(έτσι μου είπαν τουλάχιστον).
Άδικα ανησυχείς. Και ο βαθμός δυσκολίας ενός σετ δεν εξαρτάται από το είδος του tweeter. Το tweeter μεταλλικού θόλου μπορεί να δίνει μια κάπως πιο σκληρή χροιά (στην αρχή, μέχρι να στρώσουν) αλλά όχι όμως σκληρή γενικώς (πχ συγκρινόμενα με tweeter άλλων εταιριών, ακόμα και μαλακού θόλου, δεν είναι σκληρότερα, παρόλο που έχουν το «μειονέκτημα» του μεταλλικού θόλου)

Με ενδιαφέρουν και το navi και το bleutooth που παρέχει η συγκεκριμένη συσκευή και η αλήθεια είναι πως αυτή θα βάλω, τοχω αποφασίσει, αποδεχόμενος το μεγάλο χρόνο που θέλει να κάνει boot up.
Μπορείς όμως να συμβιβαστείς πως την κακή πλοήγηση στην Ελλάδα? Όταν η Pioneer αναφέρεται σε 53.8% κάλυψη Ελλάδας, σημαίνει ότι η πλοήγηση θα είναι στο σύνολο της χώρας σχεδόν απαράδεκτη. Αν το ΤΤ το χρησιμοποιείς κυρίως για ταξίδια στην Ευρώπη (όπου, ναι, η πλοήγηση θα είναι πολύ καλή) έχει καλώς.
Πλοήγηση στην Ελλάδα, την ξεχνάς.
Ένα MLS Destinator των 170€ θα κάνει 10.000 φορές καλύτερη πλοήγηση στην Ελλάδα

Για την DLS δεν βρήκα πληροφορίες πέρα από το site της. Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ψαγμένη. Είναι πολλές οι επιλογές σε ηχεία πάντως και η τελική απόφαση θαναι δύσκολη.
Υπάρχουν πολλές εταιρίες που φαίνονται ψαγμένες. Κάποιες είναι και κάποιες όχι. Η DLS είναι αρκετά καλή, αλλά μπορείς να βρεις και καλύτερες

Reaction score
3

Κοίτα να δεις που θα αρχίσω να αναθεωρώ ακόμα και για την πηγή......Ρε τι πάθαμε στα ξαφνικά.....
Η πηγή αυτή που επέλεξα μου αρέσει και για το πως δένει μέσα στο αμάξι, μιας και είναι 2 din και ταιριάζει γάντι στο ταμπλό(δες φωτό: http://www.kalogeropoulos.gr/LH2Upl...Quatro.-Car-Cinema-Navigation-Avic-F900BT.jpg), ενώ μία πηγή 1din και κάλυμα από κάτω θαταν κάπως... άσχημη η όλη αισθητική.

Giovanni δες τα pm σου!!!

Reaction score
49

Κοίτα να δεις που θα αρχίσω να αναθεωρώ ακόμα και για την πηγή......Ρε τι πάθαμε στα ξαφνικά.....
Η πηγή αυτή που επέλεξα μου αρέσει και για το πως δένει μέσα στο αμάξι, μιας και είναι 2 din και ταιριάζει γάντι στο ταμπλό(δες φωτό: http://www.kalogeropoulos.gr/LH2Upl...Quatro.-Car-Cinema-Navigation-Avic-F900BT.jpg), ενώ μία πηγή 1din και κάλυμα από κάτω θαταν κάπως... άσχημη η όλη αισθητική.

Giovanni δες τα pm σου!!!

Την έχω δει την πηγή στο αμάξι σου, στο site του Παύλου!!! :107: :126:
Ναι, ταιριάζει.
Αλλά θεωρώ πολλά χρήματα για κάτι που δεν θα αξιοποιηθεί!!
Αν ντε και καλά θες 2DIN, δες πχ αυτή!
Χάνεις το ΒΤ (πάρε ένα καλό Handfree με 60€) και την μετριότατη (μη πω, χάλια) πλοήγηση στην Ελλάδα (πάρε ένα MLS Destinator με 4.2" οθόνη στα 230€) και έχεις με το καλημέρα 350€+ στην τσέπη!!!!!

Έχεις και εσύ απάντηση στο πμ!!
Γιάννης! :107:

Reaction score
3

Την έχω δει την πηγή στο αμάξι σου, στο site του Παύλου!!! :107: :126:
Ναι, ταιριάζει.
Αλλά θεωρώ πολλά χρήματα για κάτι που δεν θα αξιοποιηθεί!!
Αν ντε και καλά θες 2DIN, δες πχ αυτή!
Χάνεις το ΒΤ (πάρε ένα καλό Handfree με 60€) και την μετριότατη (μη πω, χάλια) πλοήγηση στην Ελλάδα (πάρε ένα MLS Destinator με 4.2" οθόνη στα 230€) και έχεις με το καλημέρα 350€+ στην τσέπη!!!!!

Έχεις και εσύ απάντηση στο πμ!!
Γιάννης! :107:
Η αλήθεια είναι πως έχω destinator και την κάνω μια χαρά τη δουλειά μου όποτε μου χρειαστεί, αλλά μου χει καρφωθεί η ιδέα πως αν τα κάνω όλα σε ένα θαναι καλύτερα και δε θα χρειάζετε για παράδειγμα να καρφώνω τη βεντούζα στο παρμπριζ και να βάζω εκεί το Mio και να περνάει το καλώδιο του ρεύματός του πάνω απ'το τιμόνι. Κάπου είχα διαβάσει πως η Pioneer συνεργάζεται με εταιρεία για το navigation της που επρόκειτο να καλύψει και περισσότερο τους δρόμους της Ελλάδας. Εντάξει θα μου πεις και τι να το κάνεις τώρα, αν αυτό πρόκειται να γίνει μελλοντικά και άσε που δεν στο εξασφαλίζει και κανένας, αλλά εντάξει όσο ζούμε ελπίζουμε τι να πω?

Πάντως εντάξει σεβαστή η άποψή σου και είμαι ανοιχτός και σε άλλες επιλογές...Απλά θέλω ότι κάνω να το κάνω καλό και να μην το μετανοιώσω(ειδικά αν δώσω τόσα χρήματα). Είδωμεν.....

Reaction score
1

Blaupunkt 1din με Focal

απλη λυση και σιγουρη

ποιοτητα + ενταση

ουτε sub ουτε ενισχυτες ουτε γυφτιες

(και πανω απ ολα καλη μουσικη)

Reaction score
1

για να μην παρεξηγηθω, βλεπουμε καποιους με εξατμιση ελευθερας και το ηχητικο να "γκρεμιζει" τοιχους και νομιζω λεμε τη γνωστη λεξη....

ενα συγχρονο αυτοκινητο με μια καλης ποιοτητας πηγη και ηχεια νομιζω οτι ειναι οτι πρεπει για ακροαση και καλη ατμοσφαιρα.

ειδικα σε διθεσιο (που ξερω και λιγο καλυτερα) δεν χρειαζεται ενισχυτής.

φιλε μου, απο εκει που εχεις ενα ωραιο αυτοκινητο και χαιρεσαι τη βολτα σου με τη σχεση σου, προσεξε μη βρεθεις στη θεση εκεινου στην αρχη του κειμενου.

στο δικο μου αυτοκινητο blaupunkt + focal παιζουν υπεροχα.

επισης προσοχη στις εντασεις οταν οδηγουμε (πρεπει να εχουμε επαφη με την κινηση, τα αυτοκινητα, τυχον κορναρισμα για αποφυγη ασχημων καταστασεων) - ενταξει ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα ημουν οδηγος ασθενοφορου.....

καλοταξιδο και καλες διαδρομες φιλε

Reaction score
5
Ηλία δεν έχεις δίκιο. Δεν έχουν να κάνουν όλοι οι ενισχυτές και όλα τα sub με γυφτιές. Μάλλον δεν έχεις δει ποτε SQ setup σε αυτοκινητα :116:

Reaction score
1

Ηλία δεν έχεις δίκιο. Δεν έχουν να κάνουν όλοι οι ενισχυτές και όλα τα sub με γυφτιές. Μάλλον δεν έχεις δει ποτε SQ setup σε αυτοκινητα :116:

δεν εχεις αδικο, δεν εχω δει κατι πραγματικα καλοστημενο :116:

Reaction score
3

για να μην παρεξηγηθω, βλεπουμε καποιους με εξατμιση ελευθερας και το ηχητικο να "γκρεμιζει" τοιχους και νομιζω λεμε τη γνωστη λεξη....

ενα συγχρονο αυτοκινητο με μια καλης ποιοτητας πηγη και ηχεια νομιζω οτι ειναι οτι πρεπει για ακροαση και καλη ατμοσφαιρα.

ειδικα σε διθεσιο (που ξερω και λιγο καλυτερα) δεν χρειαζεται ενισχυτής.

φιλε μου, απο εκει που εχεις ενα ωραιο αυτοκινητο και χαιρεσαι τη βολτα σου με τη σχεση σου, προσεξε μη βρεθεις στη θεση εκεινου στην αρχη του κειμενου.

στο δικο μου αυτοκινητο blaupunkt + focal παιζουν υπεροχα.

επισης προσοχη στις εντασεις οταν οδηγουμε (πρεπει να εχουμε επαφη με την κινηση, τα αυτοκινητα, τυχον κορναρισμα για αποφυγη ασχημων καταστασεων) - ενταξει ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα ημουν οδηγος ασθενοφορου.....

καλοταξιδο και καλες διαδρομες φιλε
Ηλία σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, νασαι και συ καλά!

Η αλήθεια είναι όμως πως αν ξεκινήσεις να κάνεις ένα τέτοιο εγχείρημα για μένα σωστό είναι να το κάνεις όπως πρέπει. Εννοώ ότι ναι ξεκινάς με την καλή πηγή και τα ωραία ηχεία σου αλλά γιατί να μην πάρεις και έναν καλό ενισχυτή να παίζουν όπως πρέπει, στο κάτω κάτω δίνεις και ένα σωρό χρήματα, γιατί να μην αξιοποιήσεις τα μηχανήματά σου στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό? Εσύ θα τα χαρείς και η παρέα σου κατά δεύτερο λόγο. Με λίγα λόγια το ένα φέρνει το άλλο, απλά αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας μας είναι να βρίσκει τη χρυσή τομή ανάλογα πάντα με το ποσό που θέλει να διαθέσει, τι απαιτήσεις έχει και πολλούς άλλους λόγους που μπορεί να έχει.
Εν κατακλείδι θα θελα να πω ότι η ακρόαση μουσικής είναι αρκετά σχετικό πράγμα στις μέρες μας. Σε κάποιον για παράδειγμα αρέσει να τη βάζει τέρμα, ναχει ανοιχτά τα παράθυρα και ας είναι και χειμώνας και να τον κοιτάνε όλοι(γυφτιές που λέει και ο Ηλίας), άλλοι κάτι άλλο. Εμένα πάντως μαρέσει να ακούω τα αγαπημένα μου κομμάτια που και που σε υψηλές εντάσεις, αλλά μόνο για μένα και για κανέναν άλλο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster