Βοήθεια για επιλογή 46" - 47" 3D LED ..

tc9

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα , επειδή σκέφτομαι να πάρω μια 46" - 47" 3d led και δεν ξέρω τί να πάρω θα ήθελα την γνώμη σας.
Η απόσταση θέασης είναι 3 - 3,5 μέτρα , και ανώτερη τιμή αγοράς 1400 ευρώ.
Χρήση κυρίως ταινίες , τηλεοπτικό πρόγραμμα , σύνδεση με pc σπάνια.
Μετά απο πρόχειρο ψάξιμο βρήκα τις 2 παρακάτω :

1) http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-47LW650S-3D-LED-TV-47-47LW650S.htm

2) http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...Sony-KDL-46HX820-3D-LED-TV-46-KDL-46HX820.htm

Τί λέτε ??

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
159
Απάντηση: Βοήθεια για επιλογή 46" - 47" 3D LED ..

λιγο πιο καλο χρωμα εχει η lg ειναι κ πολυ καλυτερη στο 3d.παιζει κ απο usb τα παντα (dts χωρις ηχο απο tv),πολυ καλυτερη στα blue ray k mkv, η σονυ λιγο πιο καλη στα τηλεοπτικα σηματα

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
159

για δες κ αυτη

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Να υπενθυμίσω ότι σε κανά μήνα θα αρχίσουν να βγαίνουν στην αγορά νέα μοντέλα..

tc9

Reaction score
0

Να υπενθυμίσω ότι σε κανά μήνα θα αρχίσουν να βγαίνουν στην αγορά νέα μοντέλα..
Οπότε προτείνεις να περιμένω λίγο για κάτι καινούργιο ... το ξέρω και το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό αλλά .. τα νέα μοντέλα ώς καινούγια τι τιμές θα έχουν ?? ... και εν τέλη θά έχουν να προσφέρουν κάτι που να αξίζει να περιμένεις ?? ...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Δεν έχουμε ακόμα τιμές Ελλάδας αλλά λογικό είναι ότι θα είναι σχετικά ανεβασμένες σε σχέση με τα υπο κατάργηση μοντέλα.

και εν τέλη θά έχουν να προσφέρουν κάτι που να αξίζει να περιμένεις ?? ...
Αν δεν τις δούμε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.
Πάντως η Πανασόνικ την έκανε την έκπληξη στην χαμηλομεσαία κατηγορία.

(Και είναι η απορία μου γιατί θες LED ενώ μπορείς να έχεις τηλεόραση που θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα στις ανάγκες σου στην τεχνολογία plasma)

tc9

Reaction score
0

Δεν έχουμε ακόμα τιμές Ελλάδας αλλά λογικό είναι ότι θα είναι σχετικά ανεβασμένες σε σχέση με τα υπο κατάργηση μοντέλα.

Αν δεν τις δούμε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.
Πάντως η Πανασόνικ την έκανε την έκπληξη στην χαμηλομεσαία κατηγορία.

(Και είναι η απορία μου γιατί θες LED ενώ μπορείς να έχεις τηλεόραση που θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα στις ανάγκες σου στην τεχνολογία plasma)
Δέν είμαι αρνητικός στην αγορά τηλεόρασης τεχνολογίας plasma απλά παλιά που έψαχνα πάλι και είχα δεί να παίζουν παράλληλα μια plasma και μια lcd μου φάνηκε λιγότερο φωτεινή η plasma ... ίσως να ήταν η ιδέα μου αλλά απο τότε έχω μια επιφύλαξη ώς προς την φωτεινότητα των πλάσμα ... ή δεν ισχύει η μουντάδα των πλάσμα και έχω λανθασμένη εντύπωση ?? ... και μιας και ανέφερες panasonic έριξα μιά ματιά ... τα νέα μοντέλα έχουν λέει πάνελ neoplasma και λέει ότι προσφέρουν κάτι παραπάνω .. μήπως να περιμένω και να πάω σε μια τέτοια 46" ??

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

H φωτεινότητα,πλέων,των πλάσμα είναι επαρκέστατη ακόμα και σε σχετικά φωτεινά δωμάτια.
Εξάλλου το πολύ φως κάνει κακό.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members