Τον τελευταίο καιρό είμαι σε αναζήτηση DAC και σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ χρησιμοποιώντας αυτό το thread.
Βασικές παράμετροι για την επιλογή μου είναι οι παρακάτω
Υποχρεωτικά
1. USB 2.0 και SPDIF μέχρι 24/192
2. Όσο αφορά το USB, αξιοπιστία όσον αφορά την υποστήριξη των drivers σε Windows 7 64bit
3. Όσο αφορά το DAC καθεαυτό, μετά και τις πρόσφατες εμπειρίες μου με το UMC-1 της Emotiva, είναι απαραίτητο να είναι αξιόπιστο και ο κατασκευαστής να προσφέρει σοβαρή υποστήριξη
4. μέχρι 1.5Κ eu
Προαιρετικά
1. Ενίσχυση για ακουστικά
2. Υποστήριξη υψηλότερων αναλύσεων για PCM (π.χ. 24/384 - αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εάν αργότερα αποφασίσω να πειραματιστώ με έναν player όπως ο XXHiEnd)
3. Υποστήριξη DSD
To DAC δεν χρειάζεται να μπορεί να μπορεί να εκπληρώσει χρέος προ (έως και είναι αδιάφορο), καθώς θα συνδεθεί σε υπάρχοντα stereo προ χρησιμοποιώντας RCA.
Μέχρις στιγμής έχω επισημάνει τα παρακάτω DAC ως υποψήφια
1. Mytek DSD 192
2. Antelope Zodiac (το μικρότερο μοντέλο)
3. Wyred4Sound DAC-2
Κάποια άλλη πρόταση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
Βασικές παράμετροι για την επιλογή μου είναι οι παρακάτω
Υποχρεωτικά
1. USB 2.0 και SPDIF μέχρι 24/192
2. Όσο αφορά το USB, αξιοπιστία όσον αφορά την υποστήριξη των drivers σε Windows 7 64bit
3. Όσο αφορά το DAC καθεαυτό, μετά και τις πρόσφατες εμπειρίες μου με το UMC-1 της Emotiva, είναι απαραίτητο να είναι αξιόπιστο και ο κατασκευαστής να προσφέρει σοβαρή υποστήριξη
4. μέχρι 1.5Κ eu
Προαιρετικά
1. Ενίσχυση για ακουστικά
2. Υποστήριξη υψηλότερων αναλύσεων για PCM (π.χ. 24/384 - αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εάν αργότερα αποφασίσω να πειραματιστώ με έναν player όπως ο XXHiEnd)
3. Υποστήριξη DSD
To DAC δεν χρειάζεται να μπορεί να μπορεί να εκπληρώσει χρέος προ (έως και είναι αδιάφορο), καθώς θα συνδεθεί σε υπάρχοντα stereo προ χρησιμοποιώντας RCA.
Μέχρις στιγμής έχω επισημάνει τα παρακάτω DAC ως υποψήφια
1. Mytek DSD 192
2. Antelope Zodiac (το μικρότερο μοντέλο)
3. Wyred4Sound DAC-2
Κάποια άλλη πρόταση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.