Βοήθεια για καλώδιο τροφοδωσίας

Reaction score
0
Moυ ήρθαν σήμερα μετέ απο πολύ αναμονή λόγω επαρχείας τα ηχεία μου (5.1 set HC Indiana Line)...ολα καλά, ομορφα κλπ αλλά με το που πάω να βάλω το υπογούφερ στην πρίζα βλέπω οτι έχει 3 σίδερα το καλώδιο τροφοδωσίας:141::141::141:.....Γείωση είναι αν δεν κάνω λάθος,αλλά πώς να το βάλω στην σούκο πρίζα?????HELP ME σας παρακαλώ......:110:Μου ερχεται να πάρω την πένσα να το ξεπατώσω....

Reaction score
3
Απάντηση: Βοήθεια για καλώδιο τροφοδωσίας

Νομίζω ότι το θέμα είναι απλό στη λύση του.
Μάλλον ένα αντάπτορας από Αμερικάνικη σε Ευρωπαϊκή πρίζα θα κάνει άμεσα τη δουλειά αλλά,
βάλε, εάν μπορείς μια δυο φωτό να σιγουρευτούμε.

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Αγαπητέ manolispap, μεγειά τα ηχεία κι εγώ αντίστοιχο σετ έχω και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα.
Η λύση είναι μια. Αγοράζεις μια σούκο πρίζα, παίρνεις και ένα μαχαιράκι και κόβεις το καλώδιο της ιταλικής πρίζας του Subwoofer. Το δίχρωμο καλώδιο το βάζεις γη (πράσινο κίτρινο αν θυμάμαι) και τα άλλα όπως θες. Βιδώνεις το σούκο βύσμα και είσαι έτοιμος.
Καλές δονήσεις :)

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Αφού αγοράσεις και ανοίξεις το σούκο βύσμα για να περάσεις μέσα τα καλώδια, η μεσαία βίδα είναι η γείωση. Εκεί θα βιδώσεις το δίχρωμο καλώδιο. Τα υπόλοιπα δύο (καφέ και μπλε νομίζω) τα βιδώνεις στις λοιπές δυο βίδες.

Reaction score
0
ευχαριστώ, φίλε μου, αύριο θα γίνει η επέμβαση... τα ηχεία πάντως γ@μ@ν κ δερνουν :116::116:

Reaction score
3
Απάντηση: Βοήθεια για καλώδιο τροφοδωσίας

Πραγματικά τη χρειαζόμουν τη φωτό.
Πάμε λοιπόν από κάποιο μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό (πχ ΚΑΥΚΑΣ ή όποιο άλλο μπορεί να γνωρίζεις εσύ) μαζί με το καλώδιο και παίρνεις αντάπτορα από ιταλική σε σούκο.
Παλαιότερα είχα αρκετές, αλλά θα μπορούσες να βρεις και σε διάφορα μεγαλομάγαζα υπολογιστών στα κιτ ταξιδίου τους.
Καλύτερα να πας σε μια πιστοποιημένη λύση παρά σε μια "χειρουργείου".

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads